Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)


Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 
Rope-tiedotukset

Seuranhaku -palsta lisätty alapuolelle (22.8.17)

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.17)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.16)

Uusimmat roolipelaamiseen vaikuttavat tiedotukset/päivitykset.


Seuranhaku

Kukaan ei hae nyt juuri seuraa juoniinsa. Isomman luokan juoninta on tosin jo hieman sysätty liikkeelle.

Juonintoihin tarvittavia rooleja ja parin etsimisiä
(ilmoitukset chatin/viekun kautta YP:lle, hakuun vastailu chatissa).

Roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: E.M.

02.04.2018 10:54
//K-18//

Chad - KS

Suunnitelmani asennon vaihdosta tuli yllättäen estyneeksi, kun Raven voihkaisten pyysi, etten lopettaisi vielä. Hän oli sanojensa mukaan melkein valmis, ja todellakaan hän ei tahtonut odottaa, että vaihtaisin asentoani. Jalkansakin nainen kietoi tiukemmin vyötärölleni, haki katsekontatin ja vielä siihen perään liikautti kannustaen lanteitaan, minkä tähden tulin huoahtaneeksi varsin nautinnollisesti ja käytin silmäni hetkellisesti ummessa. Pelkät sanat olivat kylläkin jo riittäneet suunnitelmani perumiseen, ja niinpä suosiolla annoin Ravenin vetää minua hartiasta pitäen alaspäin takaisin aiempaan asentooni.
"Hyvä on", vastasin silmäni avaten ja jatkaen sitten aiempia työntöjäni(?). Raven ei ollut ainoa, joka oli melkein valmis, mutta hänen vuokseen pidättelin niin pitkään kuin pystyin. Viimeistään tuntiessani naisen saavuttavan kliimaksinsa minulla laukesi(?), minkä saattoi kyllä kuulla äänimailmaasta mutta mistä huolimatta jatkoin, jotta toinen saisi nautittua orgasmistaan täysin rinnoin(?).
Samaan aikaan - edelleen takaviistossani - oli kuitenkin eräs, joka ei todellakaan nauttinut tilanteesta. Välissä Julien haamu oli jopa yrittinyt selkeästi jotain huutaa, mutta hänen äänensä ei vain kantanut kuultaviin asti. Välkyntä toisaalta vaikutti jopa tasaantuvan haamun vihan ja mustasukkaisuuden lisääntyessä entisestään, ja samalla naisen katse lähti selaamaan lähiympäristöä. Jos olisin saattanut nähdä tilanteen, Julien tuntien olisin tiennyt, mitä toinen etsi. Hän etsi jotain, mitä heittää kimpaannuksissaan.

Nimi: E.M.

31.03.2018 22:19
Terrel - PA

Desmond viivytteli. Ja ihan selvästi tahallaan, minkä tähden päästin itseni nojautumaan jälleen kyynärpäähäni. Kysymättäkin näytin tympääntyneeltä. Ja ihan syystä.
Siivoilut hoidettuaan noita sitten viimein kertoi tietenkin saaneensa asian selville. Siitäkään hän ei voinut tosin suoraan infota, missä demoni oli. Eijei, hän vain lähti kirjoittamaan paperille jotain, mikä sai minut huokaisemaan kärsimättömänä. Tuolista en toisaalta mihinkään liikahtanut. Miksipä olisi pitänytkään.
Metsästäjistä varoittelujen ja muun sepostuksen jälkeen Desmond askeltikin luokseni ja ojensi kirjoituksensa minulle. Itseni pystympään taas tyrkäten nappasin paperin toisen kädestä(?) ja saman tien katseeni valahti koukerokirjoitusten puoleen. Ilmeisesti toinen oli päättänyt listata suoraan tahtomansa asiat ja oikein heittänyt mukaan vinkitkin, mikäli oikein ymmärsin. Minua kuitenkin kiinnosti enemmän Anabellan sijainti, joka oli raapustettu listan alle ja joka sai minut kurtistamaan kulmiani. Mitä pirua toinen edes Tennesseessä teki? Siellähän oli vain kirkollisia, aseita kantavia country-laulajia. En todellakaan jaksaisi tavata moista metsästäjää.
Tosin niin kuin sitä olisin siinä ääneen sanonut. Hetken hiljaisuuteni perään palautinkin itseni noidan aiempiin sanoihin ja nostin katseeni kädessäni olleesta paperista kohti Desmondia. Samalla päästin irti kulmieni kurtistuksista.
"Potkaisin jo kerran, eikä se niin hauskaa ollut, että tekisin sen uudestaan", totesin sitten toiselle kuin asiassa ei olisi muuta. Tosin eipä itse kuoleminen niin kivaa ollutkaan. Se, mitä se mahdollisti, oli kyllä. Enhän tässä muuten olisikaan. Joka tapauksessa vastaukseni perään nousin viimein ylös tuolista.
"Ja sanot vaan", lisäsin virnistäen kaikkitietäväisenä sanojeni perään. Kyllä Desmondille tulisi ikävä.

Nimi: Lehw

26.03.2018 14:48
Desmond - PA

Noidalla ei ollut mitään kiirettä paljastaa tietojaan demonille, jolla itsellään ei ollut ollut aiemmin kiire minnekään. Niinpä hän siivoili kaikessa rauhassa, vaikka toinen utelikin, tiesikö hän missä nainen oli.
"Tietenkin", hän vastasi saaden tavarat oikeille paikoilleen ja otti esiin muistilehtiön, johon alkoi raapustaa ensin pientä luetteloa asioista, jotka tarvitsisi ja mistä niitä olisi hyvä lähteä etsimään. Niiden alle hän kirjoitti koukeroisella käsialallaan osoitteen, josta Terrelin etsimä henkilö löytyisi.
"Siellä on metsästäjiä. Joten ei kannata lähteä yksin, ellet välttämättä halua päästä hengestäsi", parrakas mies sanoi ja repäisi sivun irti erittäin siististi. Reuna oli täydellinen, mikä sai noidan nyökkäämään hyväksyvästi. "Vaikka eipä sillä tietenkään minulle ole mitään merkitystä. Muuten kuin että saat luvan toimittaa tarvikkeet ennen kuin potkaiset tyhjää."
Näin sanottuaan Desmond askelsi sysilaiskan tuttavansa luokse ja ojensi paperilappua toiselle. Paperi oli paksua ja arvokasta, joten hän ei katsoisi hyvällä, jos Terrel vain ryttäisi lappusen ja tunkisi sen taskuunsa.

Nimi: E.M.

25.03.2018 11:02
Terrel - PA

Desmond uhkasi vitsini perään leimauttamaa minut tulee, jos joku tarvitsisi uhrata liekkeihin, mutta niin kuin hän oikeasti tekisi niin. Kunhan vain sanoi niin.
Se jälkimmäisempi juttu.. Siis se, että toinen epäili, että en pystyisi hankkimaan hänen tarvitsemiaan juttuja.. Se ei käynyt päihinsä. Tässä pollassa oli nimittäin älyä ja viekkautta vaikka kuinka. Kyllä parit noidan hömpäkkeet löytäisin ongelmitta.
"Pfft, mähän hankin vaikka mitä", sanahdinkin siten vastaanväittävästi ja epäusko toisen sanoja kohtaan kuultaen, mikä oikeastaan näkyi ilmeestänikin. Tiedä tosin kaikuivatko sanani suljetuille korville, sillä Desmond oli ehtinyt jo sytyttää taikakekonsa tuleen ja aloittaa loitsun. Siinä välissä minä sitten nojauduin vahvasti oikeaan kyynärpäähäni, jonka asetin tuolin käsinojalle. Kyllä minullekin kelpaisi osata jotain tuollaista, mutta toisaalta miksi pitäisi, kun onhan minulla Desmond.
Noidan paluuta tähän maailmaan odotellessani ajauduin nojauksessani kuikuilemaan ympärille levittäytyvää tavarakasojen viidakkoa. Miten toinen oli edes kerännyt näin paljon tavaraa? Tai no, se, että Desmond tahtoi nytkin tavaraa, ehkä selitti asiaa. Tämän perusteella hänhän oli melkein hamstraaja pahimmista päästä. Itselle ei ollut kertynyt melkeinpä tismalleen samassa ajassa oikeastaan mitään. Tai toki minulla oli Texasissa ja omassa pienessä toimistossani tavaraa, mutta ei oikein mitään pakosti säilytettävää. En ainakaan automaattisesti muistanut mitään sellaista. Noita oli puolestaan heti mennyt tavaroitaan suojelevaksi, joten tuskin hän koki samoin omaa roinaansa kohden.
Tavaramäärän silmäily ei kuitenkaan estänyt minua huomaamasta Desmondin liikahdusta, kun toinen päästi kasvonsa irti katosta. Loitsu taisi loppua, mutta ainakaan hänen ilmeestä en osannut päätellä, oliko loitsu onnistunut vai ei. Ilmeisesti kuitenkin oli, koska toinen tokaisi Anabellan olevan ongelmissa. Sen jo tiesin.
"Kyllä mä sen tiesin. Se oli ensimmäinen asia, jonka Remuskin sanoi", vastasinkin toiselle samalla kun törkkäsin itseni kyynärpäähän nojailuistani pystympään. "Kysymys kuuluukin, saitko selville _missä_ se on", jatkoin toteavasti, vaikka kait asiaa olisi voinut kysyäkin. Itsepä Desmond ei kuitenkaan voinut antaa suoraa vastausta, vaan siivoaminen oli tärkeämpää.

Nimi: Lehw

21.03.2018 22:16
//K-18//

Raven - KS

Ilmeisesti rintojeni hipelöinti ei jäänyt mieheltä huomaamatta, ja se saikin toiseen miellyttävästi liikettä. Chad oli jopa vaihtamassa asentoakin vuokseni - tai näin tilanteen tulkitsin, olihan hän herrasmies - mutta oma huomioni kävi muualla. Tarkemmin sanottuna toisen takana.
En tiennyt kenen haamu hyvin satunnaisen seksikumppanini takana vilahti, mutta olin nähnyt kummituksia aiemminkin, eikä tuo näyttänyt kovin iloiselta. Entinen heila? Loistavaa. Tai ei niin loistavaa, riippui miten asiaa katsoi. Sentään aave vain välkkyi, joten tuskinpa se saisi mitään pahaa aikaan ennen kuin olisin tullut. Tuskin ketään semmoinen pikku viivytys tappaisi...
"Ole kiltti, älä lopeta vielä, olen melkein valmis", voihkaisinkin ja kiedoin jalkojani tiukemmin toisen vyötärölle. Mies ei saisi kääntyä tai hänkin näkisi välkkyjän. Ja minä halusin orgasmini ennen sitä.
Annoin katseeni siirtyä Chadin takaa hänen silmiinsä ja suostuttelin toista jatkamaan. Suorastaan anoin häntä perumaan suunnitelmansa samalla kun itse liikautin hiukan lanteitani, vaikka se tässä asennossa vaikeaa olikin. Käteni siirsin omalta rintakehältäni toisen hartialle ja vedin häntä hiukan alaspäin. Ihan siltä varalta, jos katseeni ja sanani eivät olisikaan riittäneet.

//K-18 ohi//

Desmond - PA

"Leimautan sinut tuleen, jos joku tarvitsee uhrata liekkeihin", noita vastasi tyynesti. Demoni voisi vaikka puhdistautua synneistään käristämällä itsensä. Kuulosti suunnitelmalta Desmondin mielestä. "Enkä tarvitse kuin muutaman jutun. Eri asia on se, onnistutko älynlahjoinesi hankkimaan ne minulle. Epäilen."
Sen sanottuaan noita raapaisi tulitikun ja heitti sen aiemmin kyhäämäänsä kekoon. Kuului sihinää ja tussahdus savun noustessa kasasta. Desmond laski kätensä molemmin puolin vatia ja kallisti päänsä taaksepäin, kasvot kohti kattoa. Hänen silmänsä muljahtivat ympäri, kun mieli karkaksi ruumiista etsimään kohdettaan.

Määrittelemättömän hetken kuluttua noita palasi henkisesti takaisin lähtöpisteeseensä ja räpytteli silmiään, laskien päänsä normaaliasentoon. Ilmeestä ei näkynyt mitään vihjettä oliko hän löytänyt Terrelin toverin. Mutta oli hän. Nainen oli Tenneseessä ja tarkemman osoitteen mies oli bongannut postikortista ja varmistanut paikan lähipöydällä lojuneesta sanomalehdestä.
"Demonittaresi on ongelmissa", noita aloitti alkaessaan automaattisesti siivoamaan loitsunsa jälkiä. Uudelleen käytettävät materiaalit lähtivät leijumaan huoneen poikki omille paikoilleen ja palaneet osat hän viskasi roskiin. Pikkuhousut mukaan lukien.

Nimi: E.M.

10.03.2018 14:14
//K-18//

Chad - KS

Raven naurahti sanoilleni, minkä perään työntöjen nopeuttaminen sai äänimaailman muuttumaan intensiivemmäksi. Pelkkiin nautinnon ääniin ja toisen tuntuun en kuitenkaan tullut keskittyneeksi, sillä tajuttuani naisen siirtävän toisen kätensä iholta pois katseeni kävi alhaalla päin toisen puolessa. Onneksi tein niin.
Toisen näkeminen nänniään leikitellen ja omaa rintaansa puristellen oli nimittäin varsin seksikästä. Suoraan sanottuna täysin jotain muuta kuin mihin olin tottunut, mutta vain ja ainoastaan positiivisella tavalla. Mieluusti toki olisin auttanut kosketuksen luomisessa. Se onnistuisi kuitenkin vain toisessa asennossa, minkä tähden aiempi ajatus muuttuikin teoksi.
"Odota---vaihdan asentoa", sanahdinkin siten työntöni aiheuttama nautinnollinen äännähdys lauseeni keskeyttäen. Sanojeni perään olinkin jo punnertamassa itseäni suoremmille käsille ja vaihtamassa asentoani(?), vaikka se nyt hetkellisesti tulisikin keskeyttämään liikehdinnän. Ehkä kuitenkin saisin itseni toisen sisällä pysymään. Pystymmässä asennossa ja paino jaloillani pystyisin nimittäin saamaan käteni vapaaksi, mitä kautta Ravenin ei tarvitsisi itse viihdyttää itseään.
Tilanteeseen keskittyessäni olin kuitenkin täysin tietämätön siitä, mitä takaviistossani tapahtui. Asennostani johtuen en voinut edes kiinnittää huomiota oikein suuntaan, tai en ainakaan aikomaani asennon vaihdosta. Äänimaailman muututtua intensiivisemmäksi naishahmo oli joka tapauksessa välähtänyt pikaisesti näkyvissä ennen kaikkoamistaan, ja sanani tuntuivat saavan hahmon välähtämään näkyvissä astetta voimakkaampana ja pidempiaikaisemmin, vaikka välkkyminen selkeästikin kertoi kyseessä olevan haamu eikä todellinen olento. Hahmo ei kuitenkaan ollut tuntematon vaan joku, jonka olisin tunnistanut missä tilanteessa tahansa. Julie. Ja tilanteesta johtuen toisen ilme melkeinpä syöksi vihaa.

//K-18 loppuu//


Terrel - PA

Desmondin ottaessa kopin en voinut olla päästämästä varsin huvittunutta virnettä kasvoilleni, joka muuttui toisen tajuamisen myötä naurahduksen kera silkaksi nauruksi.
"Nyt säkin voit sanoa, että oot päässy käsiks edes jonkun housuihin. Ja noihin housuihin ei muuten helpolla pääsekään käsiks", pääsin sanahtamaan nauruni seasta, enkä nauruani tullut edes turhaan sensuroineeksi. Miksi olisi pitänyt? Noidan ilme oli ollut mah-ta-va. Siis häneksi ilmeettömäksi itsekseen, ja happama katse vain ylläpiti reaktiotani. Se ei edes haitannut, ettei toinen kommentoinut loistavaa ideaani mitenkään.
Tai no, ehkä hän niin tekikin, epäsuorasti siis. Nauruni ollessa voimissaan Desmond nimittäin ilmoitti, että saisin tehdä vastapalveluksen toiselle. Kuulemman hän tarvitsisi tavaroita, mutta takkinsa pois ottaessaan ja hihansa kääriessään hän ei tullut tarkentaneeksi mitä. Kaipa sanoihin kuitenkin jotain pitäisi vastata, joten viimein annoin nauruni hyytyä pitkähkön huvittuneen huokauksen kautta. Virne jäi kuitenkin silti suupieliini ja lapsellinen huvitus mieleeni. Siksi vastailutkin jäivät myöhemmälle, kun noita lähti valelemaan itseään desinfiointiaineella.
"Varo, ettet vielä leimahda tuleen, jos toi on joku posahdustaika", sanahdin huvittuneesti ja epäasiallisesti toisen taikaa kuvaten. Niin, enhän minä tiennyt edes, minkälaista taikaa Desmond ajatteli käyttää. Toisaalta eipä minun tarvinnutkaan, ja siten astelin takaisin tuoliin istumaan. Ja tuoliin istuin oikein niin kuin 'pitääkin', tai ainakin heti kun olin vain ensin ponnauttanut itseni käsinojan ylitseni taas sivuttain tuolissa istumaan. Siitä nimittäin käännähdin niin, että istuin tuolissa oikein päin. Käteni tulin kuitenkin heittäneeksi niskani taakse ja eteenpäin nojautumisen sijaan nojasin täysillä selkänojaan.
"Mut enköhän mä pari juttua voi hakea. Mikskään tavarataksiksi en kumminkaan ala", lisäsin siinä sitten toisen ilmoituksiin väliin tulleella viiveellä vastaten. Ja tuttu virneeni se vain pysyi edelleen hengissä.

Nimi: Lehw

09.03.2018 22:48
Desmond - PA

Demoni oli suorastaan turhauttavan hitaalla päällä. Toinen viivytteli vielä lähtönsäkin kanssa, mutta meni kuitenkin, jolloin noitakin pääsi tekemisen makuun.
Teekuppi siivottiin pois näkyviltä. Hän sulki oven lukot uudelleen samalla kun nyki esiin ympäri antikvariaattia piilotettuja taikatarvikkeita. Nopeasti pieniä luita ja yrttejä alkoi leijumaan ilmassa kohti tiskiä. Kukaan tavallinen ihminen ei hänen kätköjään löytäisi, minkä lisäksi oli hyvä pitää tarvikkeensa erillään, ettei niille kävisi mitään. Desmondin liikkeet olivat nopeita ja siistejä, jättäen kaupan takaisin samanlaiseen säntilliseen kaaokseen, miltä se oli aiemminkin näyttänyt. Paitsi että noidasta antikvariaatissa vallitsi logiikka ja järjestys. Hänen järjestyksensä. Kaikki olivat oikeilla paikoillaan, oli näky kenen tahansa muun silmään millainen hyvänsä.
Tavarat aseteltiin pöydälle lähes neuroottisen siististi. Astiaan alettiin kokoamaan valmiiksi kekoa luista ja yrteistä. Jos Terrel epäonnistuisi reissullaan, keon voisi purkaa ja siivota pois. Jos onnistuisi, taian voisi aloittaa hetimmiten.

Ei mennyt kauaakaan, kun demoni palasi vaatekappaleen kanssa. Aluksi parrakas ei reagoinut tilanteeseen muuten kuin kopin ottamalla, mutta kun hän tajusi, että piteli käsissään naisten alusvaatteita, noidan lävisti silkka inho. Ja se näkyi myös hänen kasvoillaan. Ei toki vahvasti, sillä milloin hän mihinkään kovin ilmeikkäästi reagoisi. Lähinnä nenän nyrpistyi ja katse yritti polttaa vaatteen jo ennen taian aloitusta.

Desmond kuitenkin hillitsi itsensä ja pitäytyi tyynenä. Toki Terreliin luotiin harvinaisen hapan katse, mutta suu pidettiin kiinni. Vaatteen hän asetti pinsettiotteella kekoon ja pidätteli puistatusta. Jokin niin kaunis ja upea oli nopeasti turmeltu pitsisellä hirviyksellä, ja nyt vati näytti noidan silmiin lähinnä syntien palvontaan tarkoitetulta pienoiskokoiselta alttarilta. Hän ei halunnut tietää, oliko alushousuja käytetty aikaisemmin. Terrelin tuntien oli.
"Saat tehdä vastapalveluksen tästä", noita ilmoitti samalla kun kumartui tiskin alle ja otti käsiinsä pienen käsidesipullon, jonka laski pöydälle vadin viereen. Hän oli tarkoittanut niin taikaa, auttamista kuin vajaaälyisen demonin viimeisintä päähänpistoa.
"Tarvitsen joitakin tavaroita", hän jatkoi kun otti pois pikkutakkinsa, jonka laskosti tiskin päätyyn, kääri hihat siististi kyynärtaipeisiin asti ja desinfioi kämmenistä kyynärpäihin asti. Näytti vähän siltä kuin hän olisi valmistautunut leikkaukseen, vaikka tosiasiassa mies halusi päästä eroon ajatuksesta, että oli koskenut juuri saastaisiin alushousuihin. Pelkkä kämmenien desinfiointi ei olisi riittänyt. Piti puhdistaa kaikki näkyvillä ollut iho ja siltikin jäi likainen olo. Hän ottaisi kylvyn tämän kaiken päätteeksi. Ja vaatteet pitäisi käyttää pesulassa...

Nimi: Lehw

07.03.2018 01:34
//K-18//

Raven - KS

Olisin voinut elää elämäni ilman sitä, että Chad avasi suunsa. Joo, oli kiva kuulla, että tunnuin hyvältä, mutta mies muotoili sanansa niin, etten olisi voinut kiihottua vähemmän. Missä oli rivot puheet? Jos halusin söpöillä kahvipöydässä, tekisin sen siellä, en tässä toisen alla.
Näin ollen yritin vain olla kuuntelematta. Toki naurahdin toisen sanoille, mutten kiittänyt tai edes katsonut toista silmiin. Jälkimmäistä tosin siitä syystä, että toisen pää oli hitusen liian kaukana sellaiseen joka tapauksessa. Silmäni pidin muutenkin kiinni ja keskityin vain miehen tuntuun sisälläni, hänen ääntelyynsä ja sängyn natinaan.
Sentään Chad nopeutti työntöjään, mikä sai minutkin voihkimaan intensiivisemmin. Lisäkosketusta ei kuitenkaan tippunut, joten tyydyin toteuttamaan haluni itse. Toki yhä pidin toisen käteni miehen kyljellä ja ylläpidin lanteideni liikettä, mutta toisen käteni siirsin puristelemaan omaa rintaani ja leikkimään nännillä. Koska Chad ei suonut huomiotaan rinnoilleni, leikkisin niillä itse.

Nimi: E.M.

04.03.2018 22:47
//K-18//

Chad - KS

Liikehdinnän aloittamisen myötä Raven kietoi jalkansa taakseni, mitä kautta pääsin työntymään hieman syvemmälle, ja liikehdintäänkin hän tuli osaltaan vastanneeksi. Suudelma sen sijaan katkesi varsin nopeasti, mutta asennon puolesta niin ehkä oli tosiaan parempikin. Ainakin pääsin hengähtämään paremmin nautinnosta astetta raskastuneemman hengitykseni kanssa kuin myös Ravenin käskiessä työntämään lujempaa pystyin toteuttamaan toisen tahdon selkeästi helpommin(?). Ja että se tuntui hyvältä, minkä takia heti ensimmäisen voimakkaamman työnnön perään ähkäisin nautinnollisesti. Jos olisin tottunut kiroamaan, sen olisin hyvinkin saattanut tilanteessa tehdä, mutta moinen ei ollut ikinä istunut minulle.
"Saatoin sanoa tämän edelliskerrallakin.." aloitinkin sen sijaan ennen kuin liikehdinnän ja raskastuneen hengitykseni takia minun oli katkaistava lauseeni. Samalla tulin tukahtaneeksi väliin tunkeneen äännähdyksenkin, lähinnä kohteliaisuussyistä. Sen jälkeen olin vapaa jatkamaan lauseeni loppuun katseeni käydessä toisessa.
"..mutta tunnut melkeinpä liian hyvältä", jatkoin siten virnistys äänestä kuuluen kaiken sen nauttivuuden lisäksi. Käsiäni en valitettavasti oikein voinut siirtää sängynpeitteeseen nojaamisesta toisen ihoa myötäilemään, vaikka mieluusti olisin niin tehnyt. Kosketus keskiruumiissani tuntui nimittäin hyvältä ja hyvinkin olisin voinut jakaa tuntemuksen. Sen sijaan työntöjen voimaa ylläpitäen nopeutin hieman työntöjeni tahtia(?).

//K-18 loppuu//


Terrel - PA > TX > PA

'Miten miellyttävää.' Vain Desmond olisi voinut käyttää moista sanavalintaa, mutta harmikseni arvasin kyllä, ettei toinen tarkoittanut sanojaan. Ellei sitten jotain muutosta olisi tapahtunut ajan saatossa, mutta totta puhuen siltä ei vaikuttanut. Edelleen hän nimittäin palasi suoraan asiaan. Kuulemma asiat mutkistuisivat, jos Anabellan kuteita ei olisi saatavissa. Se sai minut puolestaan huokaisemaan.
"Ehkä", vastasin huokaisuni perään ja pakotin itseni nousemaan tuolista kuin se olisi vaatinut ylimalkaisesti voimia. Sen pidempää selitystä en kuitenkaan tullut antaneeksi ennen kuin teleporttasin vaatteita etsimään.
Piilopaikassa oli pimeää, mutta se onneksi korjautui valokatkaisimen kautta. Useamman vuoden tauko oli siitä huolimatta jättänyt jälkensä Texasin yritystilaan, paikka tarvisisi todellakin siivoajaa. Nyt ei kuitenkaan ollut sen aika - ja puolestani joku muu saisi hoitaa asian -, joten marssin suorinta tietä Anabellan entiseen huoneeseen. Oven avaaminen ja valojen päällä läväyttäminen sai muutaman muiston palaamaan mieleeni ja virne nousi kasvoilleni, ihan huolimatta siitä, etten ollut toista onnistunutkaan kellistämään sänkyyn moisilla kerroilla. Ärsyttämään kuitenkin olin päässyt ja demoni osasi kyllä olla kuuma vihaisena.
Myönnettävä oli kuitenkin, että se oli ensimmäinen kerta kun toisen vaatteita olin lähtenyt kaivelemaan. Kerta se oli kuitenkin ensimmäinenkin, mistä sain idean, joka minun oli vain pakko toteuttaa. Tai olisihan minä voinut valita vain kaapista ensimmäisenä silmiini osuneen paidan, mutta kyllä minä jaksoin käyttää hetken aikaa kaivaakseni esiin pikkuhousujen sijainnin. Tiedä häntä mistä syystä Anabella oli ajatellut, ettei niitä voi laittaa suoraan ensimmäiseen laatikkoon. Toisen hetken käytin puolestani siihen, että punnitsin käsissäni ottaisinko mukaani pinkit pitsiset vaiko mustat stringit, kunnes sitten tipautin mustan vaatekappaleen takaisin laatikkoon ja teleporttasin takaisin Desmondin luokse.
"Siinä", sanahdin paikalle ilmestyttyäni ja toisen paikannettuani(?) ennen kuin viskasin mukaan ottamani vaatekappaleen Desmondia päin(?). Toivoin, että toinen tulisi vain ottaneeksi kopin, ennen kuin tajuaisi, mitä olin viskannut. Ainakin hän voisi sanoa edes kerran päässeensä käsiksi naisen alushousuihin.

Nimi: Lehw

03.03.2018 23:47
Desmond - PA

Desmond ilahtui kovin siitä, miten tottelevaisella päällä hänen demonivieraansa oli, vaikkei se hänen kasvoista tai olemuksestaan mitenkään näkynyt. Terrel kuitenkin lähti jälleen kerran kiertoreitille selittäen siitä, miten jos hänellä jotain olisi ollut, niin olisihan hän sitä käyttänyt. Paitsi ettei olisi, sillä toinen oli tienristeysdemoni. Ei hän tiennyt kaikkea, mitä Desmond noitana tiesi ja osasi. Mokoma vähä-älyinen.
"Miten miellyttävää", noita kommentoi tarkoittamatta lainkaan sitä mitä sanoi. Häntä ei Terrelin irstaat syntiset puheet kiinnostaneet. Häntä kiinnosti saada mies pois hänen luotaan, jotta hän voisi syventyä jälleen kirjaansa.
"Olisiko mitään mahdollisuutta saada kyseisen demoni vaatekappaletta mistään?" Desmond jatkoi tiedusteluaan seisten yhä aloillaan puolittain tiskin takana. "Jos ei, niin asiat mutkistuvat huomattavasti."

Nimi: E.M.

03.03.2018 22:14
Terrel - PA

Noidan sanojen myötä katseeni palasi toisen puoleen, ja mieleni olisi tehnyt väittää pahasti vastaan. Ei tosin siksi, että Desmond olisi paskaa puhunut, vaan aiemman tyytymättömyyteni vuoksi. Oli toisen onni, että hän jatkoi siten sanojaan.
Tosin se käsky.. Niin, käsky, vaikka hän sanoikin 'saisinko pyytää'. Olin tuntenut hänet tarpeeksi kauan tietääkseni, että se oli käsky. Se ei kuitenkaan estänyt minua huokaisemasta varsin tympääntyneesti, minkä perään heilautin itseni istumaan 'kuten tuolilla kuuluisikin'. Desmondin käskyssä oli tosin enemmän sanoja. Ja se muuten sanottakoon, että käyttäytyisin paljon mieluummin kuin viisivuotias pojankolttiainen kuin kirjojen kanssa homentunut viisisataavuotias.
Joka tapauksessa kunnolla istumaan siirtymisen perään noita sitten palasi täällä olemiseni aiheeseen(?). Joku olisi ehkä sanonut, että hän halusi nopeasti minusta eroon. Minä en. Ja siten vaikka olinkin tympääntynyt toisen kanssa, ei minulla ollut kiire mihinkään.
"Jos mulla ois jotain siltä, niin enköhän mä olisi jo löytänyt sen", vastasin siten näsäviisaasti Desmondin kyselyihin siitä, olisiko minulla jotain etsittävälle demonille kuuluvaa. Samalla nojasin oikean kyynärpääni käsinojaan ja posken puolestani käteeni.
Ja tottahan se oli. Ei minulla ollut mitään toiselle kuuluvaa. Tai ainakaan mukana. Ehkä piilopaikasta jotain löytyisi, olihan Anabella lähtenyt 'kiireellä'. Desmondin kysymyksestä huolimatta se tieto ei kuitenkaan tuntunut yhtä tärkeältä kuin sanojeni todentaminen.
"Koska usko pois, se onnistuu bongaamaan aika pantavat lihapuvut. Mieluusti riisuisin siltä vaatekappaleen jos toisenkin, tosin en olisi tuomassa niitä sulle ihan heti", minun oli nimittäin pakko jatkaa kyseisen tiedon noidalle jakaakseni, ja samalla äänensävyni pääsi hitusen kohoamaan tympeästä itsestään. Tosin niin kuin minä olisin missään vaiheessa ollut liian nirso pantavien naisten suhteen. Ja tosin niin kuin Desmond ei sitä tietäisi. Tai kuten minä en muka tietäisi sitä, ettei toista kiinnostanut lainkaan jatkoni. Siitä huolimatta kuitenkin. Tieto oli jaettava.

Nimi: Lehw

03.03.2018 19:41
Desmond - PA

Noita tunsi tyydytystä siitä, että oli saanut demonin selvästi loukkaantuneeksi. Erävoitto hänelle. Hyvä ettei ilmeettömille kasvoille noussut mitä herttaisin hymy kesken hiljaisuuden, mutta se olisi ollut liikaa vaadittu. Desmond ei harrastanut sellaista tunteilua, vaan odotti kärsivällisesti, että toinen jatkaisi.
Ja jatkoa tuli. Ei kovin selkeästi tai vuolain yksityiskohdin, mutta ei sen niin väliä. Ennemmin parrakasta miestä pisti ärsyttämään se, miten tavattoman epäsoveliaasti Terrel istui hänen aidolla empire-aikaisella nojatuolillaan. Ei siinä ollut kovin mukava istua, mutta ei siinä kuulunutkaan olla. Se oli arvokas ja näyttävä, juuri sopiva hänelle, ja täydellisen epäsopiva tuollaiselle hulttiodemonille.
Noidan suupieli nytkähti aavistuksen, sillä ärtymys ei saanut häntä pitämään kasvojaan aivan peruslukemilla.
"En ole kiinnostunut hiusteni lukumäärästä toisin kuin sinä", Desmond vastasi. Eipä häntä oikeasti kiinnostanut kuontalonsa ulkonäkö, siksi se oli päässyt niin pitkäksi. Jos yleisolemus oli siisti ja huoliteltu, olisi hän yhtä hyvin voinut olla kalju ja parraton. Toki siinä omat mieltymykset saattaisivat kärsiä, mutta magialla sai ihmeitä aikaan, jos vain halusi. Ja selvästi Terrel ei sitä tiennyt.
"Saanko pyytää, että istuisit tuolilla niin kuin sillä kuuluukin etkä niin kuin viisivuotias pojankoltiainen", noita vielä lisäsi piilottaen kohteliaaseen ulkomuotoon uhkauksen: 'Jos et istu nätisti, apua ei tipu. Piste.'
"Onko sinulla mukana jotakin siitä demonista, jonka haluat löytää? Vaatekappale riittää."

Nimi: E.M.

02.03.2018 11:01
Terrel - PA

Tietenkin Desmondin oli päästävä piikittelemään. Ei se tosin näkynyt tai kuulunut hänestä, mutta kyllä toisen sanat sen kertoivat. Auttamisintoani vastaan piikittelyä ja ongelmissa olon dramatisointia pahempaa oli tosin hiusrajani haukkuminen vetäytyväksi. Sitähän se ei nimittäin ollut, ja siksi moinen saikin virneeni tipahtamaan tyytymättömään ilmeeseen. Ihan vaikka Desmond sitten vaihtoikin aihetta avuntarpeita tiedustellen. Se ei kuitenkaan saanut minua vastaamaan heti, mitä kautta loin hetken hiljaisuuden väliimme(?).
"Mun tarttee löytää yks demoni, joka ei tahdo tulla löydetyks. Tai jota joku ei tahdo, että kukaan löytää", vastasin sitten sen hetken päästä. Aiempaan verrattuna äänensävyni oli tympääntyneempi, enkä tietenkään sanoin tullut toiselle kertoneeksi sitä, että piilo oli sen verran hyvin tehty, etten minä osannut sitä paikantaa. Tympääntyneenä se aloillaan seisominen tuntui sitten turhalta ja siksi sanojeni perään siirryinkin Desmondin nojatuoliin(?), johon ponnahdin istumaan varmastikin sen arvolle sopivasti väärin. Toisin sanoen kunnolla istumisen sijaan siis istahdin siihen poikittain jalat ylitse toisen käsinojan(?). Katseeni irtosi siirtymiseni myötä Desmondin suunnasta, mutta todellakaan en unohtanut hänen aiempia sanojaan.
"Ja muuten, vaikka tää tukka oiskin vetäytymässä johonkin - mitä se ei ole -, niin sentäs pystyn korjaamaan tilanteen, toisin kuin sä ja sun kutrit", lisäsinkin upottavassa nojatuolissa istuen ja osoittaen, ettei aiheen vaihto ollut toiminut, kuten noita olisi varmasti halunnut. Samalla käteni nostin niskani tueksi ja annoin katseeni hakeutua pitkin kattoa. Oliko toisen oikeasti pitänyt mennä pilaamaan hyvä tunnelma.

Nimi: Kira

01.03.2018 23:14
Adriana - Tien päällä

Viskasin repun kultani takapenkille ja käynnistin auton. Moottori hurahti käyntiin ja hymy nousi huulilleni. Suunnittelin vain ajavani koko päivän. En ollut bongannut uutta keikkaa, joten voisin vain istua, kuunnella musiikkia ja laulaa mukana. Kurvasin pois motellin parkkipaikalta ja laitoin musiikit soimaan. Sai nähdä minne tie veisi.

Kayden - WI

Istuin pöytään ja nappasin listan käteeni. Vilkaisin kelloa ja se näytti jo siltä, ettei aamupalaa enää tarjoiltaisi. Tarjoilijan saavuttua tilasin mehevältä kuulostavan hampurilaisen, coca-colan ja ranskalaiset. Nainen lähti keittiötä kohti ja nojasin itse selkänojaa. Katselin ulols ikkunasta ja meitin elämän takoitusta. No vitut. Mietin mihin liikkuisin tästä pystyyn kuolleesta kaupungista. Voisin suunnata isoille mestoille. Jos löytäisi hyvän porukan voisi taa pitää pitkästä aikaa hauskaa. Tarjoilija toi tilaukseni ja keskityin nyt vuorostani siihen. Avasin kuitenkin pöydällä olleen lehden ja aloin lukemaan epäilyttävistä kuolemista kertovaa juttua. Ihmisiä katosi ja eläimiäkin oli kuollut. On siinäkin huvit. Tungin ruokaa suuhuni ja jatkoin lehden lukemista siinä sivussa.
//Kayden kaipailis seuraa//

Nimi: Lehw@puhelin

26.02.2018 23:05
Desmond - PA

Noidan ilme ei vieläkään muuttunut miksikään, vaikka demoni lähtikin jaarittelemaan niitä näitä siitä miten ei ollut lainkaan pulassa ja oikeastaan hän oli tässä se pelastava enkeli. Valheita. Eikä edes päästy itse asiaan, Terrel vain paistatteli itserakkautensa parrasvaloissa ja löyhkäsi narsismilta kilometrien päähän.
"Varmasti", Desmond vastasi neutraalisti, jolloin ei oikein voinut tietää mihin asiaan hän otti kantaa. "Ainahan olet muita niin auliisti auttamassa, etkä koskaan vetäytyvää hiusrajaasi myöten ongelmissa", hän jatkoi tyynesti, asiallista kieltä käyttäen. Melkein saattoi kuvitella, ettei hän ollut piikittelevä. Jos siis äänensävyyn tai ilmeettömyyteen oli uskominen.
"Mihin tarvitset apua?" Desmond vielä lisäsi loppuun, jottei Terrel liikaa tarttuisi hänen turhanpäiväisiin lisäyksiinsä ja tässä päästäisiin etenemään jonnekin.

Nimi: E.M.

26.02.2018 22:49
Terrel - PA

Veljelliset käden olalle laskemiseni tulivat torjutuiksi, kun Desmond suurinpiirtein sysäsi käteni syrjään, mistä en tosin ottanut liiaksi itseeni ja käden päästin valahtamaan vierelleni. Ehkä tauko oli vain ollut liian pitkä. Tosin varmasti joskus Helvetissä kärytessäni tauko oli ollut pidempikin.. Ainakin minun mielestäni.
Oli asia tosin niin tai ei, noita tuntui tahtovan mennä suoraan asiaan, sillä ikävän olemisiin kommentoimatta hän hyppäsi jo siihen olettamukseen, että olin ajanut itseni pulaan. Mitä en ollut. Ha, en tällä kertaa. Ja sitä paitsi, hiljaisuushan on myöntämisen merkki, joten toisella selkeästi oli ollut ikävä.
"A-a-a, tällä kertaa se en oo mä, joka on liemessä", korjasin hieman toruvasti toisen väärää olettamusta. "Sä nimittäin tuijotat juuri auttavaa prinssiä. Joka tosin tahtoo hieman apua sulta", jatkoin suoraan perään tilanteen oikein päin kääntääkseni, mitä nyt hieman äänensävyni oli itserakas. Ihan vähän vain. Tosin jos syntyihin ja syviin mentiin, niin Anabellan Helvettiin ja siten tähän pulaan joutuminen oli syytäni - mukamas -, mutta kuka nyt sellaisia miettisi. Menneen talven lumia ja hei, jokainen pelastaa ensin itsensä.

Nimi: Lehw@puhelin

26.02.2018 22:23
Desmond - PA

Desmond ei ollut koskaan nähnyt sitä hohtoa, mitä muut Terrelissä ehkä näkivät. Hänestä mies oli lähinnä tolkuttoman rasittava. Nytkin puhui siitä, miten hän oli ilkeä. Ei, hän oli kohtelias.
"Ihanaa", noita totesi monotonisesti ja ilmekään värähtämättä samalla kun suoristui tiskin takaa. Saisi ollakin sydän särkyneenä. Olisi ainakin jotain vaihtelua tuonkin synnillisen pornokeisarin elämään.
Kun puhe tuli siitä, että Desmond 'sanoi vain', noita tuijotti tyhjästi antikvariaattiinsa tulleeseen mieheen. Ei hän puhunut turhia. Eikä edes pitänyt demonista. Korkeintaan sieti. Sitäkin harvoin. Näin ollen ei ollut mikään ihme, että parrakkaampi osapuoli torjui kädellä Terrelin iholle tunkemisyeitykset(?).
"Mihin liemeen tällä kertaa olet joutunut?" noita kysyi ottamatta kantaa siihen oliko hänellä ollut ikävä vai ei. Ei ollut, mutta ei sen niin väliä. Ennemmin kiinnosti, miten syvällä sotkuissaan demoni tällä haavaa oli, sillä minkä muun takia Terrel häntä häiritsisi?

Nimi: E.M.

26.02.2018 22:02
Terrel - PA

En oikein osannut sanoa oliko se kirjaan koskeminen, hamstraajaksi väittäminen vaiko virneeni, joka sai Desmondin liikkelle. Saattoihan se toki olla kaikki kolme yhdessäkin, ainakin virne niistä paljasti kuka olin koska ulkonäkö ei sitä varmastikaan tehnyt. Joka tapauksessa noita viimein luopui teekupistaan, heivasi rillinsäm ja nousi ylös. Ja sen jälkeen sitten tietenkin kielsi minua koskemasta tavaroihinsa.
Kohtelias kielto se toki oli, mutta ottaen huomioon, että samalla kirja singahti käsistäni hänen otteeseensa, kovinkaan kohteliaaksi Desmond ei pakolla ollut sanojaan tarkoittanut. Ja se taas paljastui hänen seuraavista sanoistaan. Valitettavasti.
"Toi on ilkeetä. Mun sydän melkein särkyy, kun väität, että olen riesa", vastasinkin, tosin dramaattisesti liioitellen ja vaikka kirjan tempautumisesta taikka sanoista todellisuudessa en ollutkaan hätkähtänyt. Liioitteluni kaikui äänensävyni lisäksi ilmeestäni sekä käteni rinnalle kohottamisesta, mikä tosin seuraavaksi jo vaihtui kintaalla viittaamiseksi ja virneeni palasi takaisin hyväntuulisena.
"Mutta onneks mä tiedän, että sanot vaan", korjasin käden heilautukseni yhteydessä, minkä perään jatkoin askellustani toisen luokse. Koska sanoi Desmond mitä tahansa, hän silti piti minusta. Kyllä minä sen tiesin. Ei hän muuten olisi sietänyt minua montaa sataa vuotta. Tosin niin kuin minussa olisi mitään sietämistä.
"Sulla on kumminkin ollut ikävä", lisäsin toisen luokse ehdittyäni(?) tarkoituksenani laskea käteni veljellisesti toisen olalle.

Nimi: Lehw

26.02.2018 21:14
Desmond - PA

Oven avasi joku mies, jota Desmond ei tunnistanut. Ei noita tosin siitä hätkähtänyt, ei myöskään tuttavallisuudesta, vaan istui yhä rauhallisesti teekupponen käsissään ja pyrki päättelemään, kuka moinen hiippari oikein oli olevinaan. Oletettavasti toinen tunsi hänet, mutta hän ei heti tunnistanut toista, joten oli parempi pysyä pelkästään hiljaa. Ärsyttävä heppu ainakin oli. Marssi sisään eikä edes kertonut asiaansa. Ja päivitteli hänen arvokasta tavarakokoelmaansa.
Vasta kun miekkonen harhautui väärille teille ja alkoi koskettelemaan Desmondin kallisarvoisia esineitään, ymmärryksen kellot lähtivät soimaan parrakkaan miehen korvien välissä ja Desmond siristi hitusen silmiään. Virneestä ei voinut erehtyä. Naama oli uusi, mutta pilalla oleva luonne ei ollut muuttunut mihinkään tässä vuosien aikana.
Desmond siirsi koskemattoman teekupin käsistään takaisin pöydälle, riisui silmälasinsa ja nousi ylös.
"Älä koske tavaroihini", noita sanoi kohteliaasti, mutta samalla kirja sinkoutui Terrelin käsistä hänen suuntaansa kuin taikaiskusta(?). Jos mies ei ollut varautunut, kirja päätyi turvallisesti ja hallitusti Desmondin hyppysiin, mistä hän korjaisi sen tiskin taakse piiloon sinne siirtyessään.
"Elin siinä uskossa, ettet tulisi enää riesoikseni, Terrel", parrakas mies jatkoi hivenen tylsistyneeseen ääneen samalla kun nosti myös painavan opuksen piiloon tiskin taakse. Näin ollen hän myös ilmaisi tunnistaneensa tienristeysdemonin.

Nimi: E.M.@phone

26.02.2018 01:53
Terrel - PA

Koputuksen perään pienen viiveen kera kuulin oven lukkojen loksahtavan auki. Niin, monikossa, lukkojen, kolmen oikeastaan. Ovi itsessään ei kuitenkaan auennut, joten otin oikeuden moiseen omiin käsiini, ja avasin oven suoraan vain sisään astuen(?). Mitä siinä olisin lähtenyt jarruttelemaan. Sitä paitsi sisään astuttuani hakemani henkilö vaikuttikin jo odottavan minua jonkinlaisen tiskin ja muutaman tavara kasan luona(?). Olisi hän nyt voinut tulla itse ovelle.
"Susta on tainnut tulla aika laiska?" heitinkin siksi tuttavallisesti, minkä perään päästin oven sulkeutumaan perässäni samalla kun jo askelsin ovelta edemmäs kohti tiskiä ja siten parempaa näkökontaktia toiseen saaden. Kuin siis olisin ollut paikassa useamminkin, vaikka tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta. Lähinnä olin vain joskus...pitkä aika sitten ottanut selvää, mihin Desmond oli asettunut. En minä tiennyt toisen keränneen ympärilleen antiikkiputinkia, minkä takia katseeni käväisi askelteni yhteydessä ympärilläni. Samalla tulin myös jatkaneeksi juttuani.
"Aikamoisen kasan tavaraa oot kyllä kerännyt siitä huolimatta", totesin siten tiskiä kohden suuntaavien askelteni kanssa hieman sivummas harhautuen ja perään erään tavarakasan luokse pysähtyen(?). Kasasta nostin helposti tarjolla olleen kirjan käteeni(?) ja vilkaisin kirjan kansiosia kuin se olisi minua kiinnostanut. Mitä se ei kyllä tehnyt, ja sen nyt sanatkin paljastivat.
"Vai pitäiskö sanoa, että ajansaatossa sun hamstraaminen on vaan pahentunut?" jatkoin vitsinä kirjan kansia 'arvioidessani', minkä perään käänsin katseeni takaisin Desmondiin ja nostatin tuttuakin tutumman virneen kasvoilleni laskematta kirjaa vielä aloilleen. Pakko oli kyllä myöntää, ettei noita ollut paljoakaan muuttunut. Vain hän olisi saattanut pitää kyseistäkin ruutupukua, ainakin jos minulta asiasta kysyi. Rillit tosin taisivat olla uusi juttu? Tai jos eivät olleet, en ollut vain kiinnittänyt niihin aiemmin huomiota. Teekuppi oli ainakin vanha. Toinen ei ollut vieläkään vaihtanut parempaan juomiseen.

Nimi: Lehw

26.02.2018 00:52
//K-18//

Raven - KS

Chad suuteli minua, mikä olisi tavallaan voinut olla kuumaa ja seksikästä ja muuta sellaista, mutta kun en ollut tullut tänne pussailemaan, vaan panemaan. Moistoa höttöä voisi miettiä jälkikäteen, jos jaksaisin sellaiseen taipua, mutta tuskinpa. Miehet saivat siitä vääriä ajatuksia. Parisuhdejuttuja ja sitä rataa, kaikenlaista mitä en halunnut. Mutta vastasin kuitenkin suudelmaan, sillä saattoihan sellainen kiihottaa toista, muutenkin kun tuollainen herrasmies oli.
Kun hän siirsi kättään alaspäin, olin antoisasti levittelemässä jalkojani toisen kalun toivossa. Enkä onneksi joutunut odottamaan kauaakaan, kun tunsin miehen jo työntyvän sisääni. Hyvä, vihdoinkin päästiin asiaan.
Huoahdin kevyesti, sillä Chad oli edelleen iso. Ei niin iso kuin jotkut, joita aiemmin olin kokeillut, mutta selvästi sieltä isoimmasta päästä. Pidin siitä, kuten pidin myös liikehdinnän aloittamisesta. Koukistin jalkani Chadin taakse, jotta saisin toisen syvemmälle samalla kun liikutin lanteitani niin hyvin kuin asento nyt antoikaan myöten(?). Jos minulta olisi kysytty, olisin paljon mieluummin ollut itse päällä, jolloin Chadin kädet olisivat olleet vapaana liukumaan kehollani. Suutelukin olisi kenties toiminut paremmin, sillä varsin nopeasti luovutin suosiolla(?) keskittyen vain hengittämiseen ja voihkintaan.
Sitä paitsi olisin mielelläni katsellut jotakin muuta kuin miehen rintalihaksia, vaikkei niissä nyt ollutkaan niin valittamista. Parinkymmenen lisäsentin ansiosta suuteluakin olisi voinut jatkaa liikehdinnästä huolimatta, mutta ei sen niin väliä.
"Lujempaa", käskin samalla kun annoin käsieni vaeltaa miehen keskiruumiin lihaksia tunnustelemassa(?). Halusin tuntea hänet paremmin ihollani. Olisin kaivannut lisää kosketusta.

//K-18 loppu//

Desmond - PA

Desmond ei ollut nähnyt ketään koko päivänä. Yksikään asiakas ei ollut tullut hänen rieasakseen koskemaan hänen tavaroihinsa tai kyselemään typeriä tai vaikuttamaan siltä, että tiesi hänen jutuistaan enemmän kuin hän itse. Eniten häntä ärsytti sellaiset ihmiset, jotka kuvittelivat olevansa häntä parempia. Typerykset.
Nyt mies oli istumassa upottavassa, arvokkaassa nojatuolissaan, ja joi teetä samalla kun keskittyi paksuun kirjaansa. Opusta selattiin huolellisesti ja varoen, sillä ohuet sivut eivät olisi kestäneet rajua repimistä.
Normaalisti tähän aikaan ehkä käytiin yöpuulle, mutta vanha noita piti illan ja etenkin yön hiljaisuudesta, joten mies ei ollut pukeutunut yövaatteisiinsa, vaan istui päällään tyköistuva vihreäruudullinen puku. Parta oli leikattu siististi, hiukset olivat vaihteeksi auki, silmälasit roikkuivat nenällä. Ikänäkö painoi, vaikkei Desmond olisi sitä halunnut myöntääkään. Toki siitä olisi päässyt myös helposti eroon, mutta toisaalta silmälasit saivat hänet näyttämään sivistyneemmältä.
Tee ei kuitenkaan ollut ehtinyt jäähtyä kuin huoneen lämpöiseksi, kun noita tunsi jonkun saapuneen hänen talonsa läheisyyteen. Joku ei ollut ihminen, mutta mies ei tietänyt mitä lajia tuo joku edusti. Ainut vain, että se oli vahva, ja se oli ilmestynyt tyhjästä.
Noita kävi nopeasti mielessään kaikki lajit, jotka osasivat hänen tietojensa mukaan teleportata. Sitten antikvariaatin ovelta kuului koputus. Tuskin siis mitään hengenvaarallista, jos siltä löytyi kuitenkin käytöstavat.
Desmond sulki kirjansa ja laski sen pöydälle samalla kun otti teekupin ja asettimen käteensä ja kohotti katseensa ovelle. Kolme lukkoa napsahtivat järjestyksessä auki ilman, että hän itse siirtyi ovelle niitä kääntämään.
Näin ollen hän oli valmis ottamaan vastaan sen, joka sisälle oli pyrkimässä. Ja vieläpä näytti siltä kuin olisi toista ollut odottamassa.

Nimi: E.M.

25.02.2018 23:30
Jake - WI

Puheenvuoron ensin toiselle(Aisha) annettuani tytön kysymykseksi paljastui se, olinko useinkin täällä töissä. Aikalailla hän siis kysyi samaa kuin minäkin.
"Parina päivänä viikos. Melkee aina siis ku opiskeluilta ehin", vastasin aiempi huvittunut hymy kasvoillani. Tai oikeastaan hymyni sai ylipäätään positiivisempaa sävyä, sillä ehkä toisella oli samat syyt kysyä melkeinpä sama kysymys kuin minulla, siis saada keskustelu jatkumaan. Tosin mistä sitä asian varmaksi tiesi, mutta aika hyvinhän se olisi, jos asia olisi niin. Mitään en kuitenkaan sanonut, mitä kautta tyttö pääsi puolestaan antamaan puheenvuoron minun kysymykselleni.
"Olin kysymäs melkee samaa ku sää. Siis et käytkö sää usein tääl. En ainakaa oo nähny sua aiemmin", selostin totuutta kiertelemättä. Muistaisin nimittäin jos olisin tytön aiemmin nähnyt, ja miksi sitä lähtisin kieltämään. Tytön vastauksen(?) jälkeen olin sitten jo ehtinyt avata suuni jatkoja heittääkseni, mutta sitten keittiön suunnalta kaikuva ääni katkaisi ideani(?).
'Jake! Iske tyttöjä omalla ajallasi ja palaa töihisi!', ääni - tarkemmin ottaen Edgar - huusi komentavaan sävyyn ja pienesti jopa hätkähdin huutoa hetkeen uponneena ennen kuin sain katsahdettua keittiön puoleen. Edgarin näinkin keittiön ovella ärtyneen näköisenä ja ilmeisesti minulla oli kulunut salin puolella hetki pidempään kuin mitä oli pitänyt. Hätkähdys oli tietenkin tipauttanut hymyn kasvoiltani, ja se tuntui riittävän pomolleni vastaukseksi ennen kuin hän palasi takaisin keittiön puolelle ja näkymättömiin. Sisäisesti tulin pienesti huokaisseeksi ennen kuin katseeni käänsin takaisin tytön puoleen. Kuinkakohan kauan hän oli nähnyt minun hidastelevan..
"Sori, mun pitää jatkaa hommii", sanahdin, minkä jälkeen pahoittelevan hymyn huulilleni nostaen ojensin tytölle sormiini jääneen kuitin. Mieluusti olisin jäänyt juttelemaan toisen kanssa pidempään ja ehtinyt ajan kanssa kysyä hänen nimensä, mutta riskeeraisin silloin pahasti sen, että saisin Edgarilta huudot. Lisäksi en tahtonut vain kysyäkään toisen nimeä ja lähteä heti perään. Ehkä ehtisin kuitenkin tehdä sen myöhemmin? Niin, se olisi mahdollista, joten tytön otettua vastaan kuittinsa(?) palasin keittiön puoleen katsomaan, mikä Edgarilla oli hätänä. Todennäköisesti kyseessä oli se viemättä jäänyt annos, joka oli ollut äsken tekeytymässä.


Terrel - DE > PA

Etsimään rantautuminen ei tuntunut lyhyen hetken jälkeen miellyttävältä. Remuskaan ei ollut soiton perusteella edennyt selkeästi. Kuinka vaikea muka oli edes löytää magiatarvikkeita? Ihan sama vaikka kyseessä olikin astetta vaikeampi löytöiset tavarat ja vaikeampi loitsu. Olisinhan minä Anabellan jo paikantanut, jos tavallinen paikannusloitsu olisi toiminut. Niin, ei pidä kuvitella, ettenkö olisi sitä jo koettanut ennen tätä typerää etsintää.
Tosin silti heti mieleeni ei tullut, että voisin hakea apua magiaa paremmin taitavalta henkilöltä. Tai noitamagiaa, koska tietenkin hallitsin demonimagian paremmin. Ehkä syynä vaihtoehdon ajattelemattomuuteen oli kuitenkin se, etten ollut vieraillut toisen luona pitkään aikaan, tai sitten se, ettei hän vaikuttanut kovinkaan innostuneelta auttamisestani.. Toisaalta niin kuin se olisi minua estänyt. Siten teleporttasinkin Desmondin ovelle, jota kopautin heti perään kahdesti. Hauskahan se olisi nähdä parasta ystävää pitkästä aikaa.

Nimi: Kiiwi

24.02.2018 21:02
Aisha – WI

Niinhän siinä sitten kävi että puhuimme toistemme päälle. Samaan aikaan olin hieman innoissani siitä, että en ollut ehkä ainoa, joka halusi keskustelua pitkittää, mutta toisaalta myös nolostuin moisesta kömmähdyksestä. Jake kuitenkin antoi puheenvuoron minulle ensimmäisenä, joten jouduin tekemään parhaani etten takertuisi nolostumisen tunteeseen ja söisi sanojani.
”Olin kysymässä että ootko sä täällä useinki töissä”, toistin. Mielessäni oli ainakin kymmenen eri vaihtoehtoa sille, miten olisin perään voinut ilmaista sen, että näin jälkeenpäin ajateltuna olisin mielummin vaikka jättänyt kysymyksen kysymättä, sillä se tuntui kovin tönköltä tai liian uteliaalta. Olisin myös voinut vakuutella, etten ollut stalkkeriksi ryhtymässä, vaikka toinen vastaisikin. Tai no, sen väitteen pitävyyden joku voisi ehkä kyseenalaistaa. Mutta oli utelussa myös tietynlaista työpaikkakateutta, siis sen lisäksi että yritin pitkittää keskustelua.
”Entä mitä sä olit sanomassa?” kysyin sen jälkeen, kun tarjoilijapoika oli vastannut(?). Ja samalla silmääni osui myös hänen vaatteissaan oleva nimilätsä, mistä olin ihan kiitollinen, sillä mieluummin häntä mielessäni Jakeksi kutsuin kuin tarjoilijapojaksi.

Nimi: E.M.

16.02.2018 11:32
//K-16 tai K-18 riippuen miten jaottelee//

Chad - KS

Toisen yllä ollessani ja seuratessani hänen vastauksensa myötä nuolevan kosteat sormensa puhtaaksi en saattanut olla päästämättä virnettäni voimistumaan. Näky oli turhan seksikästä, missä välissä päätin esileikkien olevan ohitse. Olimmehan me molemmat selkeästi valmiita.
Siten painauduin suutelemaan Ravenia intohimoisesti(?) ennen kuin nojautin yläkroppani painon vasemman käsivarteni kannattelemaksi. Samalla pääsin vapauttamaan oikean käteni sängyn peitteestä, ja käteni siirsin osin Ravenin paljasta ja pehmeää ihoa hipoen hänen sisäreidelleen, josta ohjasin toisen levittämään jalkojaan paremmin(?).
Edelliskerralta muistikuvani mukaan mahtumisongelmia ei ollut, joten hetkeksi oikean käteni taas sängynpeitteeseen Ravenin viereen nojaten vaihdoin alakroppani asentoani sen verran, että sain työnnettyä itseni sisään(?). Suudelman puolestaan pidin parhaani mukaan hengissä(?) huolimatta asennon vaihdosta tai sen perään tulleesta syvemmästä huoahduksestani ja liikehdinnästä(?), vaikkakin asennosta - tai enemmänkin pituuserostamme - johtuen suudelma saattaisi hyvinkin keskeytyä liikehdinnän myötä. Yläkorppani asento ei nimittäin ollut aivan optimaalinen, mutta ei se niin siinä alussa haitannut.

Nimi: Lehw

11.02.2018 19:00
//K-18 varoitus//

Raven - KS

Täytyi myöntää, että maisemat olivat kyllä hyvät, mutta nautin tilanteesta enemmän, kun mies palasi luokseni sängylle. Itse olin perin valmista kauraa valmistelemattakin - pelkkä Chadin katselu oli jo saanut minut käyttämään kättäni haaroissani, mutta se johtui ennemmin siitä, että toisella kesti luonnottoman kauan minun riisumiseeni verrattuna. Ei siis siitä, että olisin sitä tulevaa varten välttämättä tarvinnut.
"Toki", vastasin Chadin ehdotukseen hymyillen samalla kun nuolin sormeni puhtaiksi. Ylläpidin katsekontaktini nuolemisesta huolimatta. Hetken harkitsin kysyväni toiselta, mitä hän haluaisi tehdä, taikka ohjaavani toisen suorin tein sisääni, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin. Herra olisi nyt hyvä vain ja ottaisi mitä haluaisi. Kyllä noin iso mies varmaan tajuaisi näyttää, mitä tahtoi. Menisin sitten sen mukana.

©2018 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com