Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen jälleen mahdollista!

HUOM, vanhat roolijat! Muistattehan ilmoittaa hahmojenne jatkamisista lomakkeella.
Lomake löytyy tästä tai sitten jahdista kiinnostumalla.


 

Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)


Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 
Rope-tiedotukset

Ennen päivää 31.8.2017 hyväksyt hahmot on ilmoitettava ylläpidolle lomakkeen kautta, mikäli roolija tahtoo hahmon jatkavan pelissä. Lomakkeen pikalinkki --» klik (31.8.17)

Seuranhaku -palsta lisätty alapuolelle (22.8.17)

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.17)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.16)

Uusimmat roolipelaamiseen vaikuttavat tiedotukset/päivitykset.


Seuranhaku

Chadin ja Ravenin tarinaan etsitään sinkkunaista kolmiodraaman luomiseksi myöhemmälle ajanjaksolle (22.8.17)

Juonintoihin tarvittavia rooleja ja parin etsimisiä
(ilmoitukset chatin/viekun kautta YP:lle, hakuun vastailu chatissa).

Roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: E.M.

24.09.2017 22:34
Jake - WI

Heittoni kanssa olin saanut tytön(Aisha) naurahtamaan, minkä laskin merkkinä hyvästä huumorintajusta. Kyllä maailmaan mahtui varmasti ihmisiä, jotka olisivat voineet ottaa vitsistä itseensäkin. Sen enempää en tosin lähtenyt kortti vai käteinen -ongelmaan vastauksen saatuani, vaan pienesti nyökättyäni jatkoin matkaani tiskin taakse. Sen jälkeen aloitin jääkahvin teon, ja sopivassa välissä sekä hain palasen juustokakkua lusikan kera että laitoin laskun lähesvalmiiksi.
Ja jos totta puhuttiin, ehdin kyllä katsahtaa valmiiksi leikattuja paloja sen verran, että valitsin parhaimman palasen. Kiireessä niin ei ehtinyt pakolla tehdä, mutta nyt aikaa oli ja mieluumminhan sitä nyt hyvännäköisen palan veisin huumorintajua omaavalle nätille tytölle. Toinen totuus oli sitten se, että kaikkien juomien tekemiset olin oppinut oikestaan täällä työskentelemällä. Muutaman vuoden takaisella Espanjan reissulla kun olin korkeintaan keittänyt tavallista kahvia, tai ainakin jos oikein muistin.
Olin minä kuitenkin jo suhteellisen hyvä juomien kanssa, varsinkin jos Edgar ei ollut ympärillä häiritsemässä. Tiukan asenteensa kanssa hänestä saatoin nimittäin tehdä jotain väärin, vaikka teinkin kaiken oikein, ja joskus minusta myös tuntui, että hän häiritsi tahallaan puheellaan ajatuksia muualle viemällä.
Nyt niin ei kuitenkaan ollut, joten jääkahvin valmistuksessa ei ollut ongelmaa, ja juoman valmiiksi saatuani viimeistelin juoman kahvalliseen lasiin pillin laittamalla. Siitä sitten viimeisenä kahtena tekona napautin laskun valmiiksi ja langattoman kortinlukijan laturista poimien tipautin lukijan essun taskuun, minkä jälkeen suuntasin takaisin tytön pöydän luokse juustokakkupalan ja jääkahvin kanssa. Matkan aikana hymyn kohotin selkeämmin takaisin kasvoilleni, tai oikeastaanhan hymy teki niin melkeinpä itsestään.
"Ole hyvä", sanahdin siten hymyssä suin tilauksen pöydälle laskiessani, minkä jälkeen kaivoin kortinlukijan essun taskusta. "Se tekisi 7,50", jatkoin katseeni tyttöön palauttaen ennen kuin tarjosin lukijaa toista kohden(?). Ja kaipa siinä välissä olisin muiden asiakkaisen peräänkin voinut katsoa, mutta katseeni kyllä pysyi tytön puolessa.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 21:04
Aisha – WI

Naurahdin sille, että söpö tarjoilijatyyppi tarttui heittooni silmien valehtelemisesta, eikä hymyni muutenkaan tahtonut laantua. Varsinkin kun juustokakkua kehuttiin hyväksi valinnaksi. Sen perään hän vielä kysyi maksutapaa, mihin vastasin että maksaisin kortilla, jonka jälkeen hän sitten jatkoikin matkaansa(?).
Koin… hyvin tarpeelliseksi jakaa mielensisäisen ihkutukseni Redin kanssa, minkä takia sitten tulinkin kaivaneeksi puhelimen taskustani ja pikakirjoittaneeksi hänelle hyvin intensiivisen hypetysviestin. Ensin sain aikaan vain abstraktin kirjainoksennuksen, jonka syytä lähdin sitten sekavin lisäviestein selventämään päättäen siihen, että tarjoilija oli söpö. Elämän suuria asioita, jotka vain piti jakaa jonkun kanssa.
Viestihypetyksestä yli päästyäni etsin laukustani lompakkoni valmiiksi pöydälle ja odottelin yrittäen pitää välillä pintaan pyrkivän virneeni kurissa. Tovin kuluttua tarjoilijatyyppi sitten vaikuttikin palaavan tilaukseni kanssa(?). Mielessäni käytiin kiivas kamppailu sen suhteen missä meni raja katsomisen ja tuijottamisen välillä, enkä ollut ihan varma sainko siihen mitään päätöstä aikaiseksi. Ehkä.. toivottavasti se jäi kuitenkin katsomisen tasolle. Joo. Minähän vain satuin huomaamaan kun tarjoilijatyyppi teki tietään pöytäni suuntaan(?) enkä ollut lainkaan yrittänyt vilkuilla hänen menemisiään sitä ennen.

Nimi: E.M.

24.09.2017 19:04
Jake - WI

Taisin ehkä keskeyttää tytön(Aisha) mietintähetken, mutta moisesta en kuitenkaan lähtenyt syyttämään itseäni. Enempikin toisen tangerteleva vastaus ja liitutaulua kohden siristely sai kohteliaan hymyni syventymään, hieman siis jopa huvittuneen puolelle.
"Ei sun silmät valehtele, mikä lienee iha hyvä", vastasin kevyt huvitus äänessäni. Jos tytön silmät olisivat nimittäin valehdelleet, olisi hänen ehkä kannattanut käydä Specsaversilla. Se taas olisi tarkoittanut silmälasien hiukan peittävän siniharmaiden silmien hymyilevää vastausta, mitä en tosin tietenkään siinä ääneen sanonut. Jotkut vitsit oli parempi jättää vain kesken.
"Mut selkis, käyn hakee sulle sellaset. Juustokakku on aina hyvä valinta", jatkoin siksi heittoni perään. Ja osin olin jo siitä valmis suuntaamaan takaisin tiskin taakse, mutta yksi kysymyshän oli vielä jäljellä.
"Onks sulla muute korttia vai käteistä?" kysyinkin siten päästäen kulmani nousemaan pienen kysyvästi ja katseeni edelleen tytössä hymyni kera pitäen. Samalla olin toki vastauksen saatuani jo valmiina jatkamaan matkaani. Tilauksen hakiessani kannettavan kortinlukijan mukaan nappaus onnistuisi nimittäin ongelmitta. Ja hyvinhän ehtisin tuoda tilauksenkin pöytään ennen kuin Edgar ehtisi saada odottavan pöydän ruokia valmiiksi. Niin ainakin oletin.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 17:43
Aisha – WI

Havahduin ajatuksistani tarjoilijan(Jake) seisahtuessa pöytäni viereen. Tyypin puheesta olin havaitsevinani aksentin, mutta siinä tilanteessa en ehtinyt sitä sen tarkemmin ajattelemaan.
”Ai moi, joo. Ja öh ei tartte. Jos silmät ei valhettele ni voisin ottaa jääkahvin ja tollasen juustokakunpalan sen kanssa”, vastasin, tosin joutuen tilausta luetellessa vielä varmistamaan silmiä siristellen tiskin luona olevalta liiitutaululta etten tilaisi mitä sattuu.
Tilattuani tosin palautin katseeni tarjoilijaan hymyni nykiessä vähän turhankin leveäksi. Hillitse itsesi Aisha, kyllä sulla nyt pokka pitäisi pitää yhden kivan näköisen tarjoilijan kanssa.

Nimi: E.M.

24.09.2017 14:47
Jake - WI

Keittiön puolelle päästyäni huomasin Edgarin asettavan viimeisiä lisäkkeitä muuten valmiille lautasille, mistä saatoin päätellä osuneeni paikalle juurikin oikeaan aikaan. Niinpä likaiset lautaset tiskialtaaseen kuljetettuani laskin vettä hieman lautasille ja pesausin sitten käteni. Lautaset kun ehtisin laittaa pesukoneeseen myöhemminkin, minkä takia tiskialtaalta palasin seuraavaksi valmiiden lautasten luokse. Viimeisten askeleiden ajan sain kuunnella Edgarin tupakan madaltamaa ääntä.
'Kolmen hengen porukka on valmis. Toisessa menee vielä hetki, tule hakemaan se kohta', hän huikkasin kovaäänisesti kuin olisin ollut kaukanakin, vaikka olin siinä aivan lähellä. Ei keittiö niin suuri ollut.
"Selkis", vastasin joka tapauksessa ennen kuin poimin lautaset mukaan. Kolme lautasta osasin nimittäin kantaa yhtäaikaa. Yksikin lautanen siihen lisää olisi ollut turhan suuri riski otettavaksi, sillä enhän minä moista taitoa voisi sanoa opetelleeni. Ehken sitä edes oppisi, kun saatoinhan välillä olla hieman kömpelön oloinen sitä kuitenkaan varsinaisesti olematta.
Kolmen valmiin lautasen kanssa saavuin kuitenkin takaisin tarjoilupuolelle. Poissaoloni aikana äkillistä sisäänryntäystä ei vaikuttanut tapahtuneen, vaikkakin tiskin takaa pois astellessani huomasin yhden tyhjän pöydän täyttyneen. Tai eihän pöytä täpötäynnä ihmisiä ollut, vaan pienen puupöydän ääressä istui joku tyttö(Aisha) yksinään. Sillä samaisella hetkellä enempiä en kuitenkaan ehtinyt vielä toisen puoleen vilkuilla, vaan päätin viedä lämpimät ateriat suoraan niitä odottaneelle pöydälle. Lautaset käsistäni ruokailijoiden eteen laskettuani toivotin kolmikolle hyvää ruokahalua hymyn kera, minkä perään otin jo ensimmäistä askelta pois pöydän luota. Samalla katseeni kääntyi uusimman asiakkaan puoleen.
Enkä varmasti ollut nähnyt rastatukkaista tyttöä aiemmin. Totta puhuen The Fresh Star ei oikein ollut nuorison järjettömässä suosiossa, joten oman ikäluokan asiakkaisiin ei edes pakolla törmännyt jokaisessa vuorossa. Jokseenkin saman ikäiseksihän hänet arvioin, ja kohteliaan hymyn kasvoilleni nostettuani astelin tytön pöydän ääreen.
"Moi, sää taisit tulla justiinsa?" aloitin pöydän ääreen seisahduttuani ja täysin aksenttiani piilottelematta. Tiesin, että Edgar toivoi kaikki asiakkaat toivotettavan heti ensimmäisenä tervetulleiksi, mutta joka kerta saman rimpsun lausumisesta puuttui vaihtelun tuoma hauskuus. Ja sitä paitsi kyllähän minä aina joka tapauksessa tervehdin asiakkaita, kuten nytkin.
"Haluutko, et haen ruokalistan?" jatkoin siten tervehdyksestäni luontevasti ja tiskin puoleen pienistä viittamisistani huolimatta katseeni pysyi tytössä samoin kuin hymy kasvoillani. Pääpiirteiset ruoka-ja juomalistat toki löytyivät tiskin luona olleilta liitutauluilta, mutta tiskin takana oli myös muutamia laminoituja listoja, jotka olivat hieman kattavampia.


//K-18 tai jotain sinnepäin//

Chad - KS

Raven päätyi käyttämään paitani riisumisen aiheuttaneen tauon hyväkseen, ja hetkessä hän riisui rintaliivinsä. En tosin valittanut. En lainkaan, ja suudelmaan palaamisen yhteydessä palautin oikea käteni naisen rinnasta kosketusta hakemaan(?), kun taas vasen käteni nousi kylkikaarteen tienoille(?). Myös Raven tuntui palaavan aiempiin tekemisiinsä, vaikkakin aluksi tunsin toisen lähtevän avaamaan yhden käden voimin farkkujeni sepalusta hieromisen sijaan. Lisäksi silkan suudelmaan vastaamisen sijaan tunsin toisen näykkäisevän alahuultani omistavasti.
Ja kyllähän tilanne siten eteni ihan hyvään suuntaan. Toki tottumaani ja minun normaaliini verrattuna etenemistahti oli nopeampaa, mutta oikeastaan se ei haitannut. Kaikki tuntui vain etenevän sopivasti omalla painollaan ja pakottamatta. Niinpä oikea käteni peukalon ohjasin terhakoituneen nännin kohdalle aiemman tapaisesti hieraisten(?), minkä perään vuorostani näykkäisin hieman toista huulesta(?).
Omistavan sävyiseen verrattuna näykkäisyni oli kuitenkin enemmänkin myöntyvän puoleinen, ja Ravenin käden päästyä sepalukseni availusta takaisin hieromisen pariin(?) huoahdin nauttivan sävyisesti kesken suudelman(?). Tulihan kosketus selkeästi ohuemman vaatekerroksen lävitse, mikä tarkoitti valmistumisen rivakoitumista ja aukinaisen sepaluksen takia myös sen selkeämpää näkymistä. Kuin sitten jollain tapaan toisen tekoihin vastatakseni liu'utin vasemman käteni paljaalta kyljeltä nahkaisten housujen vyötärön ylitse, mistä käteni matka pysähtyi reiden ja lantion vaihteeseen(?). Kädelläni oli siten sama määränpää kuin ennen paidan riisumista mutta tällä kertaa vain eri suunnasta. Tilanteen etenemisistä johtuen siihen aloilleni en tosin kättäni jättänyt, vaan peukalo edellä liu'utin hieman hieraisevasti kosketuksen selkeämmin nivusen puoleen(?).
Tokihan kummoinen vastine se ei ollut nahkahousujen aiheuttaman epäsuoran kosketuksen vuoksi, mutta ainakin se sai minut toteamaan, että riisumista olisi jatkettava. Joko sitten tässä tai makuuhuoneen puolella, jossa eteneminen saattaisi muutenkin olla miellyttävämpää.

Nimi: Sarenne

24.09.2017 02:01
Diesel - NV

Olin melkein jo loukkaantua siitä, kun Owen ei nähnyt mitään kiirettä vastata puheluuni. Onneksi minulla oli sentään tupakkani, jonka sauhuttelu esti minua dramatisoitumasta liikaa. Lopulta minulle kuitenkin vastattiin, enkä tuhlannut aikaani hiljaisuudella.
Olin jo kommentoimassa sitä, miten Owen ei muka tuntenut muita homoja, mutten ehtinyt. Ehkä olin tavallaan ylpeäkin siitä, että kauniin räiskyvän persoonani kanssa olin hämärtänyt Owenin tietoisuudesta kaikki muutkin mahdolliset homot. Owenilla oli kuitenkin kiire jatkaa puhumista, kenties juuri sen takia, etten ehtisi kommentoimaan, mutta sentään hänen puheensa tarjosivat mielenkiintoista sisältöä.
"Toi? No mut luulis sun jo tietävän, et sen siitä saa kun feidaa mut jonkin huonomman seuran takia", vastasin lähes vittuilevaan sävyyn itsekseni virnistäen. Kuulosti siltä, että Owenilla oli ollut meneillään jotain mielenkiintoista tekemistä, mutta nyt hän vain kuulosti ärtyneeltä. Päättelinkin siitä, että paikalla täytyi olla Owenin kanssa vähintään kaksi muusta henkilöä, joista toinen oli ilmeisesti heikossa hapessa tehtyään tuttavuutta seinän kanssa.
"Mahtaa olla oikee ilonpilaaja. Suosittelisin kolauttamaan sitä lapiolla päähän. Ottaispahan opikseen siitä, et lapsilta ei tikkareita viedä", jatkoin höpinöitäni. Aloin todellakin kiinnostumaan siitä, kenen seuraan Owen oli oikein eksynyt. Nojauduin taaksepäin sohvallani, vetäisten keuhkoihini syvän henkäyksen savua Owenin vastausta odotellessani.

Nimi: Lehw

24.09.2017 01:52
Raven - KS

Chad tajusi mukavasti rintaliivini ja sinnepä hänen kätensä löysikin tovin päästä. Kupin alla toisen käsi oli suorastaan miellyttävän lähellä ja hierominen sai nännini terhakoitumaan molemmissa kupeissa. Tyytyväinen äännähdys myös karkasi huuliltani, joskin ehkä liian varhain, toinen nimittäin peräytyikin, mikä puolestaan sai minut avaamaan ainoan näkevän silmäni.
Kyse ei kuitenkaan ollut lopettamisesta, vaan mies päätti vähentää vaatetusta. Käytin tilanteen hyväksi ja vapautin itseni liiveistäni päästäkseni Chadin kanssa samalle nakuilun tasolle. Tasa-arvon nimissä tai jotakin muuta sellaista, vaikka todellisuudessa olisin voinut stripata vielä lisääkin. Se vain olisi vaatinut siirtymistä johonkin suuntaan ja tällä hetkellä miehen sylissä oli kaikista mukavin paikka, vaikka mielelläni olisin myös ottanut kosketusta vyötärön alapuolelle.
Ajattelin kuitenkin kestäväni hetken odottelun, etenimmehän me ihan mukavaa tahtia nyt viimein. Sitä paitsi Chad näytti yhä helvetin hyvältä ilman paitaa. Sopisikohan ehdottaa, että saisin ratsastaa, jolloin voisin ihailla hänen rintalihaksiaan paremmin..?
Kovin pitkän aikaa en saanut kuitenkaan nauttia näkymästä, kun jo palasimme suutelemaan(?). Samalla palautin toisen käteni miehen haaroväliin, mutta tällä kertaa pelkkä farkkujen päältä hiplaaminen ei tuntunut tyydyttävältä vaihtoehdolta, joten aloin määrätietoisesti ja varsin näppärästi avaamaan yhdellä kädellä housujen sepalusta(?). Aikeenani oli nimittäin päästä hieromaan toisen varustusta yhtä vaatekerrosta alempaa.
Toisen käteni sijoitin takaisin Chadin niskalle samalla kun näykkäisin miehen alahuulta omistavaan sävyyn(?). Vähän jo kaipasin nopeampaa toimintaa.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 00:09
Cole – NC

Pystyin lähes koko automatkan tuntemaan Trishin katseen itsessäni ja yritin parhaani mukaan myös jättää sen huomiotta. Kerta toisensa jälkeen totesin Trishiin vilkaisut virheiksi ja jouduin toistelemaan mielessäni itselleni muistutuksia liikennevaloihin keskittymisestä.
Päästyä pihaani yritin kovasti olla kiirehtimättä ovelle liian ilmiselvästi. Saatoin kuitenkin kurkotella laukkuni takapenkiltä hieman hätäisesti ja muutenkin toimia aika.. noh määrätietoisesti. Toisaalta tuskin Trishistä oli minua tässä tilanteessa arvostelemaan. Avaimet laukusta kaivettuani avasin oven ja oletin Trishin sulkevan sen perässään. Laukkuni laskin lattialle seinän viereen riisuessa kengät jalastani ja sitten jo tunsinkin Trishin lähestyvän.
”Kyllä, mutta kävisin mielelläni ensin suihkussa. Rankka työpäivä, tiiäthän?” vastasin hiljaa hymisten, samalla kun hiljaa mielessäni valittaen pyörähdin kauemmas Trishistä, suunnaten kohti kylppäriä. En minä ihan piruuttani jättänyt miestä odottamaan, vaan oikeasti yleensä töiden jälkeen suihku oli hyvä vaihtoehto. Olihan homma kuitenkin paikoitellen aika fyysistä.
Kylppäriin päästyäni lukitsin oven ja luonnollisesti strippauduin. Sentään pyyhekin oli siellä valmiina. Olisin saanut helpolla suihkussa kulumaan pidemmänkin aikaa, mutta tällä kertaa en moiseen ryhtynyt. Ensinnäkin en halunnut odotuttaa Trishiä liikaa ja toiseksi en halunnut odotuttaa itseäni.
Tovin kuluttua suljin hanan ja kuivasin itseni. Hiuksien kuivaamiseen meni tosin enemmän aikaa, sillä ensin jouduin antamaan niile pyyhekohtelun ja sitten vielä pikaföönauksen ennen kuin suostuin astumaan kylppäristä ylös pyyhe lanteillani ja miettien hieman liian myöhään olikohan tämä sittenkään niitä fiksuimpia ideoitani.

Aisha – WI

Nykin reissusta selvinneenä ja kouluun palautuneena olin kuluttanut aikaa kaupoilla ja muuta turhanpäiväistä. Sitten tielleni sattui The Fresh Star, tai joku siihen suuntaan, kahvilan tapainen. En ollut koskaan käynyt, joten paremman tekemisen puuttuessa päätin käydä ainakin jotain ostamassa.
Astelin uteliaana ovista sisään ja etsiskelin itselleni vapaata pöytää. Ensin toki yritin saada selville pitäisikö tilata jostain kassalta vai miten, mutta tulin siihen tulokseen että eiköhän kaikki sujuisi jos pöytään suoraan istuisin. Siispä etsiskelin mukavia viboja antavan pikkupöydän, johonka ääreen istuin odottelemaan.

Nimi: Sarenne

23.09.2017 22:19
Trish - NC

Colen ihoon oli varsin mukava tehdä tuttavuutta, joten sain olla ihan syystäkin suolainen, kun meidät keskeytettiin. Olihan se nyt täysin sopimatonta. Mutta, lopputulos saattaisi silti olla miellyttävämpi Colen suostuessa hänen autonsa ottamiseen.
Kohotin pienesti kulmiani Colen napatessa kädestäni kiinni ja lähtiessä ohjaamaan minua ovensuusta. En siltikään kyllä valittanut. Ohi kulkiessani pidin kuitenkin huolta siitä, että Colen kaksi kaveria sai osakseen mitä suloisimman hymyn minulta. Eihän sitä pitänyt nyt huonoa kuvaa jättää.
Annoin Colen retuuttaa minua haluamaansa suuntaan, enkä ainakaan vastaan laittanut. Parhaani mukaan saatoin jopa yrittää jättäytyä Colen jälkeen, olihan siellä oikein miellyttävät näkymät. Blondi nappasi mukaansa joitain tavaroita, johdattaen meidät sitten parkkipaikalle. Hän irrotti otteensa kädestäni, hakeutuen sitten itse kuskin paikalle. Ja koska Cole ei erikseen komentanut minua takapenkille, valtasin paikkani pelkääjän paikalta.
Automatkaa ei voinut sanoa ainakaan helpoksi. En pystynyt edes jutustelemaan, sillä jouduin käyttämään liikaa keskittymiskykyäni vain pysyäkseen paikoillani. Tuijottelin kyllä avoimesti Colea, enkä edes yrittänyt piilottaa sitä. Ei minua kiinnostanut mitä tiellä tapahtui. Ilma autossa oli suhteellisen latautunut (?), mutta siitä huolimatta Cole sai meidät ajettua kämpälleen asti. Oli suorastaan naurettavaa, kuinka paljon keskittymiskykyä vaati se, että sain käveltyä blondin asunnolle saakka normaalisti.
Eteiseen saakka päästyäni potkin kenkäni jaloistani. Päästin taas pienen hymyn valtaamaan kasvoni, katseeni Colessa ja tummanruskeita silmiäni räpsytellen. Jos Cole ei olisi vielä karkuun juossut, siirtyisin taas lähemmäs häntä, käsilläni miehen lantiota etsiskellen (?), mutta jättäen hänelle kuitenkin yhä pakomahdollisuuden.
"Joten.. ainakin päästiin eroon kavereistas", aloitin kiertelevästi, vaikka Colelle olikin takuulla ilmiselvää, mihin puheillani pyrin. En kuitenkaan halunnut olla liian pakottava tai tungetteleva, olihan hän viimeksikin tuntunut säikähtävän jotain kesken kaiken. Ei se silti estänyt minua tuijottelemasta hyvin.. Colea arvostavaan tyyliin.

Nimi: E.M.

23.09.2017 20:50
Owen - FL

Himon huokaisut eivät saaneet mieltäni kääntymään tai näkemään käytöstäni ylitse ammuttuna. Ihan oikeassa minä olin, ja sitä paitsi hänhän se meni aloittamaan! Siten demonin tarttuessa brunettea naista kaulasta minä iskin vain käteni ristiin. Katsottaisiin mitä liirun laarun juttuja toinen oikein seuraavaksi selostaisi.
Tosin mitään liirun laarun juttua ei vain tullut. Himo nimittäin vain nosti rimpuilevan naisen ylös samalla itse seisaalleen nousten, minkä perään hän vaikutti vilkuilevan ympäristöään. Brunetella vaikutti olevan selkeitä vaikeuksia hengittää tiukan otteen - ja kait muidenkin seikkojen - takia, mutta enhän minä aloiltani liikkunut. Ei minua todellakaan kiinnostanut helpottaa toisen oloa. Ainostaan ajan kuluminen ilman tilanteen etenemistä tuntui ärsyttävän. Tai ainakin sillä sekuntilla.
Sillä kait Himo sitten sai päätettyä, mitä tekisi, ja äkisti demoni viskasi bruneten naisen kymmenkunta metrin päähän. Pidemmällekin nainen olisi varmasti lentänyt, ellei tiiliseinä olisi tullut matkan jatkumisen tielle, mitä kautta matka loppui kuin kanan lento. Seinästä metallisen roskalavan päälle, mikä sai katseeni jäämään hetkellisesti liikkumattomaan ruhoon. Pistävän sävyisesti.
Ja olihan siihen hyvä syy miksen mitään heti sanonut. Koska jos nainen kuoli siihen, niin se olisi leikin loppu. Eikö toinen tajunnut, miten hauskaa pidettiin? Brunette oli pysynyt tajuissaan nivelten ja vatsan potkimisesta huolimatta, ties mitä hänellä olisi keksinyt. Tai okei, olihan viskominen nyt parempaa kuin jutustelu. Niin, ja sitä siinä vatvoessa minulta meni ohitse Himolta saatu katsahdus. Toisen lähtiessä kuitenkin askeltamaan kengittä kohti naista huomioni siirtyi demonin olemukseen. Perään suuni sitten myös aukeni.
"Hieno heitto, mut oisit voinu kattoa et se selviäis hengissäki", aloitin kireän vinoilevasti, mutta ennen kuin ehdin jatkaa sanojani ajatukseni keskeytyivät kännykkäni soidessa. Se nimittäin sai kulmani kurtistumaan - kuin pahastikin keskeytettynä -, minkä perään käteni ristimisistään vapauttaen lähdin kaivamaan kännykkää farkkujeni takataskusta. Jos olisin olettanut bruneten olleen hengissä, olisin saattanutkin sivuuttaa koko soiton soittoäänestä ja pienestä värinästä huolimatta.
Nyt en kuitenkaan siis moisia olettanut, ja siten huomioni tipahti oikean käteni esille tuomaan ruutuun, jossa soittajan nimi jo näkyikin. Dieselin nimi siis toisin sanoen, ja jo vastaamattakin saatoin arvella mitä toinen oli vailla; taksikyytiä. Ellei sitten tietenkin feeniks jostain syystä soittaisi sen lintumiehen kuulumisia. Luulisi kyllä senkin otuksen kuolleen jo aikoja sitten, minullahan tuntui menneen ikä ja terveys ennen kuin edes pääsin Himon kanssa tänne kujalle.
Joka tapauksessa pieni mahdollisuus kait oli, minkä takia ajatuskehän jälkeen vastasin puheluun ja nostin kännykän korvalleni. Imelä tervehdys ei sitten ollut sitä mitä olisin kaivannut, minkä takia 'hei kulta' sanojen perään lähdin askeltamaan Himon perään. Korkeintaan hieman huoahdin puhelimeen tympääntyneenä, mutta siinä välissä toinen oli jo ehtinyt jatkaamaan sanojaan ja tiedusteli, olinko saanut keikkani hoidettua. Ja siihen väliin olin jo aukaisemassa suutani, mutta tietenkin Diesel tuli jatkaneeksi. Ei häntä kiinnostanut tekemiseni, mikä sai askeleeni pysähtymään paria askelta pidemmälle saamatta.
Arvasinhan. Tai seuraa toinen väitti tarvitsevansa, mutta tarvitsi hän oikeasti seuraani tai ei, tarkoitti hän myös tarvitsevansa taksia.
"Mä en tunne muita homoja", tokaisin välittämättä tarkalleen oliko se totta vai ei. Paska siinä oli nimittäin olla 'lempihomo' jos oli myös ainut tunnettu homo. Vinoilun saattoi siis saada jääneen päälle, ja siksi en antanut Dieselille aikaa vastata sanoihini.
"Ja mulla on tässä yks hoideltava. Tai ois, jos toi ei ois menny jo viskomaan sitä pitkin seiniä", jatkoinkin siten kireästi ja ääntäni hieman tahallani jälkimmäisen lauseen aikana kailottaen. Ihan vain jotta Himokin tajuaisi pointtini, ja hänen puoleenhan tulin vilkaisseeksi.

Nimi: Sarenne

23.09.2017 20:05
Diesel - NV

Alexilta ei kauaa kestänyt häipyä kämpästäni, vaikka vaivalloiselta se kuulostikin. Hetken aikaa harkitsin, olisiko minun pitänyt sittenkin seurata jätkää rappukäytävään ja heivata ulos ikkunasta. Olisihan se ollut huvittavaa. Vakuuttelin kuitenkin itseäni siitä, että paljon hauskempaa olisi häiritä hänen elämäänsä myöhemmin.
Säädin itselleni taustamusiikkia soimaan ja hautauduin vaatekaappini syövereihin. Lopulta löysin itselleni mustan paidan sievällä "fuck you"-tekstillä, toiset mustat revityt farkut, maiharit ja nahkatakin näyttävillä piikkikoristeilla, vaikka viimeisintä asustetta en vielä päälleni laittanut. Löysin jopa muita piikkikoruja itselleni ja suhteellisen painavia ketjuja kaulaani. Nostettuani vielä liekinpunaiset hiukseni pystyyn ja sotattuani silmäni mustalla olin suhteellisen valmiina. En vielä kylläkään tiennyt, mihin, mutta se selviäisi myöhemmin. Uskoin, että rakkaalta ystävältäni löytyisi kyllä hyviä suunnitelmia illalle. Tungin vielä taskuihini käteistä ja tupakka-askin, sytyttäen kuitenkin yhden savukkeen ensin itselleni. Eihän koskaan voinut tietää, kuinka nopea lähdöstä mahtaisi tulla.
Säädin taustamusiikkini pienemmälle ja kaivoin esille puhelimen kilauttaakseni Owenille. Asetuin retkottamaan sohvalleni, poltellen kaikessa rauhassa vastausta odotellessani. Puhelimen tuutattua muutamaan otteeseen demoni viitsi jopa vastata.
"Hei kulta", tervehdin ehkä hieman liian imelästi, "joko oot saanu pestis hoidettua? Tai oikeestaan mua ei kiinnosta, lempihomos tarttee seuraa."
Tarkemmin sanottua kyytiä, mutta seura kuulosti paremmalta. Tai oikeastaan, tänään minulla ei ollut sen suurempia vaatimuksia paikan suhteen, joten saattaisin kerrankin tarvita Owenia jopa enemmän seurana kuin kyytinä.

Nimi: E.M.

23.09.2017 19:40
Jake - WI

Hetki sitten tyhjentynyttä kahden hengen pöytää puhtaaksi pyyhkiessäni arki tuntui todellakin palanneen ja kunnolla. Opiskeluiden parista olin jälleen kerran juossut bussiin ehtiäkseni ajoissa aikaisempaan vuorooni The Fresh Starissa, ja Etelä-Carolinan reissu tuntui jääneen jo selkeästi taakse menneisyyteen. Toisaalta ei se tarkoittanut, ettäkö arki mitenkään pahasta tai ikävää olisi. Sentään siinä pöydän pyyhittyäni ja tyhjät lautaset mukaani napatessani vuoroni oli nimittäin jo voiton puolella.
Ja sitä paitsi tykkäsin kahvila-ravintolasta. Tykkäsin niin irlantilaispubia jäljittelevästä sisustuksesta kuin asiakastyöstä, jota sain harjoittaa tiheästi tarjoilin pestissäni. Oikeastaan ainoat asiat mistä en niinkään pitänyt olivat keittiössä hääränneen Edgarin ylitiukka asenne sekä se tosiasia, etten päässyt lainkaan kokkailemaan. Mieluusti olisin edes hieman auttanut, mutta Edgar - joka myös siis omisti paikan - ei antanut moiseen lupaa. Nätisti sanottuna minulla ei ollut riittävästi kokemusta ja sain olla tyytyväinen paikkaani tarjoilijana. Ja kyllähän minä siten olin tyytyväinen mustassa essussani.
Niinpä lautasten kanssa suuntasin tiskin toiselle puolen ja sieltä keittiön puolelle. Tiskin ohitettuani vilkaisin toki vielä tavasta tarjoilupuolelle. Kahteen pöytään pitäisi saada tilaukset vietyä, mutta muuta ei tainnut olla nyt kun tyhjentynyt pöytä oli siivottu. Kahvila-ravinto ei nimittäin ollut mitenkään erityisen suuri - kahden hengen pöytiä oli viisi kappaletta, suurempia pöytiä ja loosseja oli molempia kaksi, joiden lisäksi oli toki myös tiskipaikkoja - eikä näin 'ruuhka-aikaakaan' paikka ollut tupaten täysi. Oikeastaan nyt oli useampikin paikka vapaana. Ellei sitten keittiön puolella käväisyni aikana tapahtuisi jokin äkillinen sisäänryntäys, mutta aika epätodennäköistähän se olisi.

Nimi: Janto

23.09.2017 17:52
Alex - NY

Tehdään yksi asia selväksi. Demonit ja niiden teleporttaus on syvältä.
Minulla meni lähes kolme päivää päästä takaisin kotiin. Heti saatuani sideharson nilkkani ympärille, soitin Ericille. Ja sain huudot.
"MIten niin 'eksyit Vegasiin'?"
"Pitkä tarina..." vastasin otsaani hieroen. Olin parkkeerannut ruhoni eräälle puistonpenkille ja vieressä istuvalla naisella oli vaikeuksia pidätellä hymyään. Linjan toisessa päässä Eric päästi ynähdyksen ja pian kuulin Peterin äänen.
"Alex? Onko kaikki hyvin? Me oltiin jo huolissamme!"nuorempi veljeni huudahti korvaani.
"Peter, kaikki on ihan hyvin. Minulla on nilkka suoraan sanotusi paskana, mutta muuten minulla ei ole mitään hätää."
Peter hymähti ja selkeästi laittoi puhelun kaijuttimelle.
"Niin, minä tarvitsisin vähän rahaa ja bussilipun, että pääsisin pois."

Lopulta puolentunnin säädön jälkeen tililläni oli muutama sata dollaria lisää (kiitti Henry), sekä minulle oli varattu paikka New Yorkiin menevään bussiin. Joka lähtisi vasta ylihuomenna.
Elikkäs, seuraavan päivän vietin koko Vegasin varmaankin halvimmassa motellissa ja pääosin käytin huoneen hintaan kuuluvaa nettiä oikein olan takaa. Katsoin kokonaan Netflixiin tulleen uuden sarjan, selasin Tumblria ja luin kymmeniä fanficcejä. Ravintonani oli kaksi mikropitsaa ja pari litraa kahvia. Minulla oli jopa ihan hauskaa... kunnes minun täytyi mennä bussiin.

Istuttuani pienen ikuisuuden täydessä bussissa perse puuduksissa, olin viimein kotona. Pysäkillä minulla oli Peter vastassa ja hän oli jotenkin onnistunut hankkimaan minulle kainalosauvat. Se olikin oikea siunaus nilkka-paralleni, joka oli tähän asti joutunut kärsimään tuetta kaikki kävelemäni matkat. Vaatteita en ollut vaihtanut sen päivän jälkeen, kun tapasisn demeonin ja feeniksin, ja sen kyllä näki ja haistoi. Vaatteissani oli yhä veritahroja ja se herättikin huomiota kaikkialla minne meninkään. Onneksi matka bussipysäkiltä kotiin oli lyhyt ja pian pääsin omaan kämppääni pesulle ja nukkumaan.

Nimi: Kiiwi on da phone

23.09.2017 16:39
Cole - NC

Henkisesti ehdin pyöräyttää silmiäni Trishin turhan itsevarmalle vastaukselle ristiriitaisiin kehuihini. Tai no, ketä minä huijaan, jonkun toisen mielestä vastaus olisi saattanut olla liian itsevarma. Itse enemmänkin kävin vain kuumana moisesta mUTTAH ei siitä sen enempää.
Hetken olin melkein valmis unohtamaan ovelle ilmestyneet työkaverini Trishin näykkiessä kaulani ihoa heistä piittaamatta. Vaivalloisesti sain kuitenkin raavittua keskittymiskykyni vessan viemäristä rakaisin Trishinkin hieman häiriintyessä katsomostamme. Sain myös vastauksen kysymykseeni, ja tilanne otti uutta suuntaa.
"My car. Great", totesin lyhyesti, enemmänkin itseäni vakuutellen kuin ketään muuta. Koska mehän pystyisimme varmasti olemaan automatkan asiallisesti eikö niin?
Epäilyksistäni huomiotta nappasin Trishiä kädestä lähtien jälleen kuljettamaan häntä perässäni pitkin bäkkäriä. Shyssyttelin kaverini hiljaiseksi kädenliikkeellä, vaatien kommentointien jättämistä myöhemmälle ja ehkä sillä myönnytyksellä sainkin sitten poistuttua Trishin kanssa vessasta.
Ohjasin hänet ulos takaovesta, napaten matkan varrelta eräältä penkinnurkalta kamani mukaani. Ulos päästyäni irrotin Trishin kädestä etsien laukustani auton avaimet valmiiksi, avaten auton ovet jo etäältä valmiiksi. Kiersin kuskin puolelle siirtyen istumaan ja heitin laukkuni takapenkille. Trish saattaisi jopa päästä etupenkille istumaan tällä kertaa.

Nimi: Sarenne

23.09.2017 14:26
Trish - NC

Cole vaikutti hämmentyvän hetkeksi suudelman keskeytymisestä, mutta hän ei ainakaan alkanut valittamaan siinä vaiheessa, kun nostin hänet syliini ja seinää vasten. Virnistin tyytyväisenä Colen henkäistessä kehujaan. Ilmeisesti olin onnistunut tekemään häneen vaikutuksen.
"I know", vastasin tyytyväisenä, ehtimättä kuitenkaan jäädä keskustelemaan sen enempää hakiessani uutta suudelmaa. Olin sen verran keskittynyt Coleen, etten olisi edes huomannut vessan oven käymistä, mutta Colen lopettaessa suudelman osaltaan jouduin minäkin sitten lopettamaan henkeä vetäen. Paljoa en kuitenkaan jaksanut alkaa miettimään, ketkä mahtoivat olla ovella, sillä olin enemmän keskittynyt siihen, että siirsin kasvoni Colen kaulalle ihoa näykkien.
Kuullessani älähdyksen takaani jouduin kuitenkin lopettamaan näykkimisen, murahtaen pienesti itsekseni. Jouduin käyttämään ison osan tahdonvoimastani rauhoittuakseni ja pitääkseni huolen siitä, että silmäni pysyisivät mahdollisimman normaaleina mulkaistessani taakseni ovella notkuviin henkilöihin. Colekin laskeutui sylistäni, jättäen kuitenkin kätensä niskalleni ja minun käsieni jäädessä hänen alaselälleen.
"Hmm?" hymisin, joutuen sen jälkeen kulmiani rypistäen keskittymään kunnolla Colen sanoihin.
"Eiköhän. Tiiän mä ainakin yhen rauhallisemman paikan", vastasin lopulta kunnolla, virnistäen sen verran kauniisti, että Colelle tuskin jäisi epäselväksi, että tarkoitin hänen taloaan. En vieläkään osannut keskittyä kahteen henkilöön, jotka tunnistin joksikin Colen työkavereiksi. Tulisi ehkä ongelmaksi koittaa päästä heidän ohi.
"Mä taisin nähä sun autos parkkipaikalla?" kysäisin sitten Colelta. Minä olin liikkeellä vain jalkaisin, joten Colen autoon meidän pitäisi turvautua. Vihdoin käännyin myös täysin Colen kavereiden puoleen suoden heille virnistyksen ja ollen oikeastaan melko kiinnostuneena heidän ilmeistään. Pääsimme kuitenkin livahtamaan heidän ohitse Colen lähtiessä johdattamaan meitä autolleen (?).

Nimi: Vappukiller

20.09.2017 21:11
Neyir ~ FL

Demonimiehen raivoava reaktio ei oikeastaan tullut yllätyksenä. Demoneilla oli muutenkin erityisen vaikeaa hallita negatiivisia tunteita, joten pysyin kyykkyasennossani antaen toisen purkaa ärsyyntymistään fyysisellä väkivallalla. Kohotetuin kulmin tapitin vain miekkosta hänen potkaistessa voimallisesti vollottavan naisen kylkeä kertaalleen. Pyöräytin silmiäni ja huokaisin. Miten tuollainen muka pystyisi ihmisten tunteista tietämään yhtään mitään? En minä itsekään tietämykselläni voinut kehuskella, mutta olin sentään vaivautunut opettelemaan heikkojen olentojen tavoille pelkästään sen takia, että sulautuisin paremmin kuolevaisten maailmaan työni takia. Himo kuului osana rakkauteen ja niin edelleen, joten olin iljettävän läheisissä tekemisissä tuon vahvan tunnesidejutun kanssa.

Jopa aavistuksen ärsyyntyneenä miekkosen kykenettömyydelle itsensä hillitsemiseen tartuin viattoman uhrimme kaulaan ja puristin. Kuuluin niihin kastini vahvimpiin, joten ei minulle tuottanut vaikeuksia nostaa rimpuilevaa sätkynukkea yhdellä kädellä ylös kohottautuessani samalla suorille jaloilleni. Säälittävän vaikeasti kulkeva pihinä karkasi pahasti loukkaantuneen naikkosen huulien välistä ottaessani aikani ympäristöni tutkimiseen. Antamatta mitään ennakkovaroitusta heitin vaivattomasti raasun kymmenisen metrin päässä sijaitsevaan talon tiiliseinään, josta toinen räsähti pienen metallisen roskalavan päälle. Kolinan seasta kuulin jonkinlaista luiden rasahdusta, vaikka hirveästi voimaani en ollutkaan käyttänyt ihan tarkoituksella. Temppuni oli aika miten nyt sanoisi.. luovaton. Sai kuitenkin kelvata, jos miesdemoni fyysistä väkivaltaa halusi. Heilautin hiukseni olkani yli selkääni vasten ja kohotin nenäni korkeammalle siirtäessäni katseeni takaisin seurassani olevaan jätkään. Ristin käteni puuskaan rintakehälleni ja pysyin hiljaa astellessani paljain varpain lähemmäs liikkumattomana pysyvää lihamyttyä.

//FINALLY..

Nimi: E.M.

10.09.2017 14:33
//suuntana K-18, take two//

Chad - KS

Asetelman vaihduttua saman tien suudelmaan vastaamisen sijaan Raven vetäytyi hetkellisesti suudelmasta. Syy ei kuitenkaan ollut toisiin ajatuksiin tuleminen tai asetelman muutokseen tyytymättömyys, Raven päätyi vain riisumaan mustan t-paitansa päältään.
Toisaalta sanalla 'vain' ei oikeastaan ollut sijaa lauseessa, jos paljastunutta maisemaa mietti. Enhän nimittäin saattanut olla käyttämättä katsettani naisen turkoosien pitsiliivien puolessa, vaikka katsahdus lyhyeksi jäikin. Hymy ehti siitä huolimatta nousta kevyesti toiseen suupieleeni ennen kuin suudelman jatkuessa ja silmieni sulkeutuessa uudelleen hymy jo kaikkosi häiritsemästä. Samalla sivummas siirtyi myös mieleeni noussut ajatus oman paitani riisumisesta.
Verkkaisuudestani johtuen paidan riisumiseen vastaaminen kun oli auttamatta jäänyt välistä, minkä en kuitenkaan antanut siinä hetkessä häiritä itseäni. Sopiva kohta tulisi vastaan ajallaan, ja siten keskityin tähän hetkeen. Niinpä Ravenin siirtäessä toisen kätensä niskalleni lähdin liu'uttamaan oikeaa kättäni pakaran puolelta toisen kyljelle(?). Käteni liike oli tuttuun tapaani nautinnollisen hitaahko ja tasainen, vaikka naisen veto ujuttaa toinen käsi väliimme ja lähteä hieroa farkkujeni etumusta saikin käden liikkeen hetkeksi melkein taukoamaan ennen liikkeen jatkumista.
Kyllähän se nimittäin sai verta virtaamaan selvemmin hierotulle alueelle(köh), ja toisen pehmeää ihoa myötäillen tunsin oikea käteni sormien saavuttavan pitsiset rintaliivit(?). Kainalon alta käteni siirtyivätkin paremmin rinnan alle(?), mistä ujutin sormeni pitsiliivien alapuolelle rintaa varman hellävaraisesti hieraistakseni(?). Hieraisua en tosin jättänyt vain yhteen kertaan(?), kun Ravenkin jatkoi hierontaansa suudelman yhä jatkuessa(?). Samoista syistä vasen käteni siirtyi aavistuksen toisen reideltä ylemmäs taivetta kohden(?).
Mitenkään kauaa kättäni en kumminkaan uudella paikallaan ehtinyt pitää ennen kuin vetäydyin suudelmasta mitään sen kummempia sanomatta. Ajatusperäni olivat kuitenkin vastaavat kuin Ravenilla itsellään hetkeä aiemmin, mitä kautta oikean käteni vapaaksi ujuttaen ja molemmat käteni toisen iholta irrottaen nojasin hieman naisen puolesta poispäin paitani päältä riisuakseni(? Rausku siirtänee kättään niskalta). Lohenpunaisen t-paitani annoin sitten tipahtaa käsistäni jonnekin sohvan ja lattian välimaastoon ja olin valmis jatkamaan siitä, mihin olimme jääneetkin(?).

Nimi: Lehw

06.09.2017 16:30
//vähän K-18 materiaalia, ole varoitettu//

Raven - KS

Itse olisin ollut valmis jo nopeampaan etenemiseen, mutta asetelmamme oli huono. Sen toisaalta taisi mieskin tajuta, sillä hetken perästä sain pientä osviittaa asennon vaihdoksesta. Kovin en tosin ehtinyt reagoimaan, kun jo löysin itseni hänen sylistään.
Ja vaikka normaalisti nyt olinkin hyvin itsenäinen nainen, enkä tarvinnut muita katsomaan perääni, joku tällaisissa voimakkaissa miehissä veti minua puoleensa. Nytkin tunnuin nousevan varsin kevyesti ja vaivatta, mikä oli kyllä omiaan saamaan kuumia tuntemuksia vaeltamaan juurikin sinne, minne halusinkin. Ja sekös pisti pökköä pesään ja olisin halunnut edetä entistä nopeammin.
Senpä takia päädyinkin hetkeksi ennen uudelleen suudelmaan vastaamista irrottamaan käteni kokonaan miehestä ja vetämään paidan pois pääni yli. Tällä tavoin paljastin nätit pitsiliivini (luotan siihen että sillä oli pitsiä, en oikeasti muista) miehelle, vaikkei hän niitä kovin kauaa ehtinytkään tuijotella takaisin suudelmaan palatessani(?).
Toisen käteni siirsin Chadin niskalle jättäen näin miehelle mahdollisuuden päästä koskettelemaan rintojani toisella kädellä hänen niin halutessaan. Samalla tungin toista kättäni väliimme tarkoituksenani hieroa körilään etumusta housujen läpi niin hyvin kuin suinkin vain pystyisin(?).

Nimi: Akit4

01.09.2017 23:02
Mitch - NY

Fabianon kysymys sai minut tajuamaan, etten ollutkaan miettinyt vielä lainkaan, minne majoittuisin perille päästyäni. Saati sitten millä rahoilla. Tarkoitukseni oli ottaa asiasta selkoa matkan aikana, mutta ajatukseni olivatkin saaneet täysin uuden suunnan miehen osoittautuessa verta imeväksi olennoksi, jolloin olin unohtanut täysin koko jutun.
Katseeni haravoi rakennuksia ja ohitse kulkevia ajoneuvoja harkitessani asiaa hetken. Ehkä minun pitäisi ottaa puhelin kouraan ja ruveta kyselemään jo tutuiksi tulleilta noidilta rahastusapua. En useinkaan tykännyt pyytää apua muilta, olisihan minun pitänyt osata selviytyä yksinkin, mutta kadulla nukkuminen ei kuulostanut kovin houkuttelevalta.
"Minulle on ihan sama, jätä vaan jonkin motellin lähistölle", totesin ja kaivoin kännykkäni taskuni pohjalta. Toisin kuin useimmilla minun ikäisilläni nuorilla nykyään, itselläni oli käytössäni vain vanha näppäinpuhelin. Paitsi että nykyajan vempaimia olisi helppoa tarkkailla ja jäljittää, olivat sellaiset minun mielestäni myös täysin turhia. Kunhan puhelimella pystyi soittamaan ja tekstaamaan, se riitti minulle. En nimittäin ollut missään sosiaalisessa mediassa paristakaan syystä ja käytin tietokonettani, jos tarvitsin nettiä.
Tekstasin parille henkilölle pyynnön saada rahaa. Nämä kyseiset noidat olivat tietoisia siitä, kuka todellisuudessa olin ja vaikka rahan jakaminen minun tarpeisiini ei ollutkaan heidän mieleensä, auttoivat he minua usein. Se, miten olin päässyt moiseen suhteeseen heidän kanssaan, oli jo hieman pidempi ja monimutkaisempi tarina.
Odotellessani vastausta katseeni siirtyi taas ikkunan puoleen. Pari koditonta osui silmiini. Heiltä olisi helppo varastaa heidän vierillään olevista rahapurkeista, johon he mammonaa kerjäsivät, eikä kukaan edes välittäisi.

Nimi: ScrewDriver

01.09.2017 22:33
Fab - MD >

Naurahdin kevyesti, ja jokseenkin välinpitämättömästi Mitchin kommentille. Ei minua oikeasti kiinnostanut kuka tai mikä toinen oli, ja mitä hän tekisi New Yorkissa. Lähinnä vain se kuinka kauan minun pitäisi jaksaa toisen seurassa.
"Mihinkäs haluat minut jättävän sinut kun NYCiin päästään?" kysyin, vilkaisten toista nopeasti. Ajoimme vilkkaasti D.C.:n ja Baltimoren halki New Jerseyn osavaltioon ja jatkoimme New Yorkia kohti. Talot alkoivat kasvaa korkeus mitassa ja tunnistin muutamia paikkoja, joissa oli tullut käännyttyä silloin tällöin aterialla. Pian tienviitassakin luki New York City.
"Olen menossa Upper East Siden suuntaan, haluatko tulla sinne vai jäätkö aikaisemmin pois?" kysyin, pysähtyen liikennevaloihin.

Nimi: Akit4

01.09.2017 21:56
Mitch - MD

Olin kieltämättä tyytyväinen miehen kertoessa tuonkaan vertaa, vaikka tuota tietoa en ainakaan tällä hetkellä kokenut kovin tarpeelliseksi. Tuskin Fabianolla olisi kuitenkaan mitään syytä valehdella moisesta, joten kaipa juttu vampyyreista ja heidän pesistään piti siis paikkansa. Pitäisin siis asian joka tapauksessa mielessäni.
Jokin hieman huvittunut "et ole tosissasi" -tyylinen tuhahdus karkasi suustani, kun vampyyri ehdotti minun kertovan vuorostani jotain itsestäni. En ollut avautuvaa tyyppiä, etenkään nykypäivinä, joten en paljastaisi itsestäni mitään kovinkaan mielelläni. Kun nyt toinen kuitenkin sattui olemaan vampyyri ja lisäksi ainoa, joka oli tarjonnut kyytiään, ei välttämättä olisi hyvä idea alkaa inttämään vastaan kovin paljoa. Ei se silti estäisi puhumaan ympäripyöreitä asioita, tai jättää kertomatta tiettyjä kohtia. Siniset sielunpeilini vilkaisivat tummaa tietä edessämme pohtiessani, mitä aikoisin toiselle vastata.
"Jaa... No, sanotaanko, että minäkin olen täällä, koska aikaisempi elämäni aloillaan ei toiminut", totesin jättäen kaiken muun Fabianon mielikuvituksen varaan.
"Melkoinen romaani tämäkin, vai?" tokaisin sarkastisesti ja katsahdin miestä. Jotain samaa meissä kummassakin taisi olla; emme tainneet tykätä puhua itsestämme, etenkään lähes täysin tuntemattomille.

Nimi: ScrewDriver

01.09.2017 21:16
Fab - MD

Hymähdin vaimeasti, nojaten vasemman kyynärpääni avonaisen ikkunan pieleen, pitäessäni kuitenkin oikean käteni ratissa. Vilkaisin taas poikaan, miettien oliko hän itse jotain erityistä. Ihmisillä oli yleensä paljon voimakkaampi reaktio omankaltaiseni uuden oppimiseen, niinkuin kiljuminen, juokseminen ja poliisille soittaminen tai jotain vastaavaa radikaalia, minkä löysin varsin huvittavaksi seurata.
"Me eletään yleensä...miksi sitä nyt kutsuisi... No, pesissä. Mietit varmaan mitä minä teen tässä. Se pesä, lauma, miksi ikinä haluatkaan sitä kutsua ei ikinä oikein toiminut..." mutisin vaimeasti. Tämä ei ollut aihe josta halusin kaikkien tietävän kaiken. "Mutta nyt kun kerroin itsestäni oikein romaanin, niin eikös se olisi sinun vuorosi avautua", tokaisin, virnistäen matkustajalleni.

Nimi: E.M.

25.08.2017 11:04
Owen - FL

Himo näytti ilmeestään päätellen tarttuvan heittooni, kuin hän siis muka pystyisikin parempaan. Tai siltä se ainakin sillä hetkellä näytti. Hetken päästä ei niinkään.
Kyllä se tosin lupaavalta vielä näytti siinä Synnin kyykistyessä bruneten luokse. Otsalle sormien painaminen ja siitä väpättävän leuan siveleminen.. Ei, ne eivät olleet merkki parempaan pystymisestä, enkä oikeasti ymmärtänyt mitä toinen edes ajoi takaa. Siksi ilmeeni olikin valunut tyytyväisen iloisesti melkeinpä hämmentyneeksi, kun Himo väänsi pakolla naisen katseen tukasta pitäen puoleeni. Ja pakkohan se oli myöntää, etten ymmärtänyt myöskään ideaa toisen sanojen taustalla. Vaikka siis Himo sen avasikin lääppimisistä mainitessaan, mikä sai bruneten parahtamaan itkuun. Sitäkään en tosin ymmärtänyt. Epäuskoisuus näkyi selkeänä kasvoiltani ja pakkohan siinä oli suu avata, kun Synti vilkaisi minua kohden.
"Mitä paskaa!" älähdinkin siinä välissä. Ja kaipa mukaan pukkasi hermostuneisuuttakin. Olinhan juuri repinyt naiselta kahdesta nivelestä nivelsiteet auki, mutta silti Himon mielestä eniten naista satutti sydänsurut? Eikä varmana! Ja siksi älähdykseni perään potkaisinkin brunettea kolmannen kerran vatsaan, ihan vain vastalauseena - myös naisen vollottamisille. Tällä kertaa tosin käytin sen verran voimaa, että potkaisun jälkeen minun oli otettava oikein askel taaksepäin samalla kun naisen vollottamisiin oli iskenyt äkillinen tauko iskun takia. Askel tai ei, ei se suuni uudelleen avaamista estänyt.
"Rakkaus-hömpötykset on pelkkää roskaa, mikä tahansa on pahempaa kuin dumpatuksi tuleminen!" jatkoinkin siten äänenvoimakkuuksia tai pikaista hiiltymistäni hillitsemättä. Minun huvinpitoonhan ei sotkettu mitään liirun laarun rakkaus-iljetyksiä, joiden perään en ymmärtänyt mitään. Ei nyt kun viimein pääsinkin pitämään sitä hauskaa.

Nimi: Vappukiller

24.08.2017 20:15
Neyir ~ FL

Katsoin lumoutuneena demonimiehen lähettäessä muutaman potkun matkaan. Kengänkärki yhtyi naisen vatsan kanssa kerran, kaksi. Hykertelin vain innostuneena ja tunsin maanisen pilkahduksen välähtävän silmissäni. Bruneten kiljunta oli verrattavissa kauneimpaan sinfoniaan ja ai, että ne kylmät väreet riipivät selkääni pitkin nautinnollisen kalvaavasti.

Ajattelin ensin sanojeni lentäneen kuuroille korville, mutta ilokseni mies näytti tekevän työtä käskettyä. Heikko raaja rutisi luiden vääntyessä ja poks! Se oli sijoiltaan. Hypähdin muutaman kerran paikoillani ja taputin käsiäni tyytyväisenä. Sirot jalkani ottivat muutaman tanssiaskeleen lähemmäs demonia ja maassa vollottavaa uhria. Ruskeat suortuvat olivat klubi-illan ja riepottelun jäljiltä sekaisena kruununa pään päällä ja mustan minarin materiaali oli kivunnut reittä pitkin ylemmäs. Kuutakin kalpeammaksi mennyt hipiä näytti loistavan tähtien ja himmeiden katuvalojen ansiosta ja läheisen menomestan jytinä peitti täydellisesti kuitenkin kohta kuolevan naisen parahdukset.

Mies kiepsahti äkisti minuun päin ja heitti ylpeänä haasteen ilmoille. Kohotin kulmaani ja pirullinen hymy väänsi huuliani kissamaiseen virneeseen. Kyykistyin niin elegantisti, kuin innostuksesta täriseviltä jaloiltani pystyin ja pyyhkäisin sotkuiset etuhiukset pois bruneten vihreiden silmien tieltä. Verenpunaisen väriset kynteni hipaisivat ohimoa ja lopulta painoin etu-ja keskisormieni päät ihoa vasten. Sukelsin pelonsekaisten ajatusten maailmaan. Päälimmäisenä naisella oli mielessään mies, joka näytti kävelevän käsi kädessä naispuolisen henkilön kanssa tanssilattialla. Kaksikko suuteli lempeästi, ihastuneina toistensa sielunpeileihin.
Valitettavasti tällä hupakolla oli melkein valkoisiksi blondatut hiukset, eikä maassa itkevän raasun maantientummat.
Hihitin hiljaa itsekseni murtautuessani sekunttien ajan kestävästä transsista ulos ja sivelin jopa lohduttavasti terävää leukaa, joka väpätti kosketukseni alla. Sääli tosiaan. Jotkut olivat niin epäonnekkaita rakkaudessa.

Tiputin kovakouraisesti otteeni toisen naamasta ja kouraisin tukullisen hiuksia nyrkkiini. Väänsin niskat epämiellyttävään asentoon ja pakotin naikkosen paljastamaan kasvonsa vieressä seisovalle demonimiehelle. Kallistin päätäni kujeilevasti bruneten puoleen ja hymyilin.
'' Mitä haluat minun tekevän? Hänen sydämensä on jo rikottu, joten mikään tuskin voi satuttaa häntä enempää kuin se. '', hymyilin sievästi työntäessäni naamani lähemmäs kituvan henkilön omaa.
'' Enkö olekin oikeassa? Sattuu helvetinmoisesti nähdä itselle tärkeä henkilö lääppimässä toisen kanssa, mm? '', vihreät silmät täyttyivät kyynelistä naisen selkeästi kerratessa tapahtumaa päässään uudelleen ja uudelleen ennenkuin hän parahti vollottamaan toivottomana. Tyytyväisyys paistoi sielunpeileistäni vilkaistessani kulmieni alta toiseen demoniin.

Nimi: E.M.

23.08.2017 19:39
Owen - FL

Kujalle päästyämme naiselta olisi varmasti mennyt hetki tajuta, mitä oikein tapahtui. Sitä hetkeä en kuitenkaan toiselle suonut, vaan saman tien riuhtaisin naista kädestä niin, että korkkareilla keikkunut nainen kaatui likaiselle kivetykselle. Yllättynyt äänähdys kaikui bruneten kurkusta, mutta siitä välittämättä jatkoin suoraan eteenpäin. Toisin sanoen itseni toisesta vapaaksi saatuani potkaisin naista oikein tunteella vatsaan, kerran jos toisenkin. Jo ensimmäistä potkaisua seurannut ähkäisy kertoi ilmojen pakenevan naisen keuhkoista, eikä toinen potkaisu jäänyt edeltäjänsä varjoon.
Osin kuitenkin tahdoin naisen vetävän henkeä jossain välissä jatkojen kannalta. Eihän tässä kukaan muu olisi huutoja ja kirkumisia kuulemassa, ja hauskaa kuultavaahan se oli. Niinpä sekä äänimaailman takia että pakenemiseen pyrkimiset estäen potkujen jälkeen ruttasin kengänpohjani kantapää edellä toisen nilkan päälle. Ei tosin sillä, ettäkö nainen mihinkään karkaamaan pääsisi. Tai siis ilman nilkan paskomistakaan. Kappas kummaa temppuni sai kuitenkin toisen hengenvedot onnistumaan ja yrittipä hän jopa ylös. Ainoa apu, joka ilmasta kuin tukea hakevaan ja varsin hapuilevaan oikeaan käteen osui, oli oma käteni. Ja se ei tainnut olla mitä brunette halusi.
Siinä vaiheessa - katseensa minuun varmaan ensimmäistä kerralla kunnolla saatuaan - nainen lähti kiljumaan. Minua tilanne kuitenkin ainoastaan huvitti ja miellytti, mitä kautta kasvoillani oli varsin tyytyväinen hymy. Katseestanikin näki, miten nautin tilanteesta ja olin siihen uppoutunut.
Sillä tosiasiassa en ollut edes rekisteröinyt Himon paikalle tuloa. En, vaikka synti oli seurannut minua saman tien perästä ja kävellyt lähemmäs. Moisesta huolimatta en kuitenkaan hämmentynyt kuullessani toisen sanat takaatani. Katseeni ei liikahtanut edes silmän räpäyksen ajaksi brunetesta, mutta kyllä minä silti rekisteröin sanat. Jopa tottelin niitä tajuamatta, että Himon sanat olisi voinut ottaa käskynäkin.
Sanojen seuraamuksena siirsin jalkojani nimittäin sen verran, etä sain toisen kengänpohjani painettua vasten naisen kaulantaivetta. Siten kun sain rajattua toisen kropan liikettä naisen kättä vääntäessäni. Siitä sitten toisen kättä nopeahkolla liikkeellä ylitse kääntäessä sain suuremman paineen kohdistumaan käden niveliin - lähinnä kyynär- ja olkapäähän ranteesta kiinni pitäessäni -, ja hetkessä sain toisen kyynärpään sijoiltaan, mikä johti kiljumisen äkilliseen pahentumiseen.
Äänimaailman muutoksesta välittämättä jatkoin kuitenkin käden vääntämistä, ja saatoin tuntea kierron aiheuttaman luiden rutinan omissa sormissani. Parempi rutina ja ilmassa paremmin kaikunut paukahdus lähti kuitenkin toisen käden lisäämän voiman ja pienen nykäisyn myötä. Samassa kun naisen olkanivelen nivelsiteet antoivat periksi ja olkaluun pallomainen pää irtosi lapaluun kuopastaan bruneten kiljuminen särähti kirkaisuna ja muuttui siitä itkun tuhertamiseksi. Se oli minulle merkki laskea irti toisen kädestä, joka valahti vailla lihasvoiman tuomaa vastustusta alas vasten naisen rintaa ja maan kylmää kivetystä. Toisen nyyhkyttelyitä en kuitenkaan jäänyt katselemaan ja aikailemaan, vaan käännähdin puoliaskelta Himon puoleen katseeni häneen heittäen.
"Luuletko, että pystyt parempaan?" heitin työstäni ylpeillen, vaikka minunhan uhri nyt olikin. Toki kättä pidemmällä tai silkalla raa'alla demonivoimalla koko käden olisi saanut lopulta eroon muusta kropasta. Verenhukka olisi kuitenkin suhteellisen suurta, ja hei, se nainenhan oli kiljuja. Melkein kuin sulosointua korville tiettyinä hetkinä. Kättä pidemmällä voisi kyllä saada parempaa ilmaan, mutta sellaista ei nyt ollut paikalla. Moiset pettymykset eivät kumminkaan näkyneet kasvoiltani, joissa todellakin kimalteli totaalinen tilanteeseen uppoaminen.

©2017 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com