Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)


Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 
Rope-tiedotukset

Ennen päivää 31.8.2017 hyväksyt hahmot on ilmoitettava ylläpidolle lomakkeen kautta, mikäli roolija tahtoo hahmon jatkavan pelissä. Lomakkeen pikalinkki --» klik (31.8.17)

Seuranhaku -palsta lisätty alapuolelle (22.8.17)

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.17)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.16)

Uusimmat roolipelaamiseen vaikuttavat tiedotukset/päivitykset.


Seuranhaku

Kukaan ei hae nyt juuri seuraa juoniinsa. Isomman luokan juoninta on tosin jo hieman sysätty liikkeelle.

Juonintoihin tarvittavia rooleja ja parin etsimisiä
(ilmoitukset chatin/viekun kautta YP:lle, hakuun vastailu chatissa).

Roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lehw

19.11.2017 21:23
//köhköh-juttuja//

Raven - KS

Virnistin suudelman lomaan, kun rintani sai kaipaamaansa kosketusta. Se ei kuitenkaan tuntunut riittävän minulle, vaan olisin halunnut tuntea miehen kosketuksen paremmin ihollani. Chadillä oli mukavan isot kourat, joiden käsittelyssä olisin sallinut rajummatkin otteet, mutta kaipa minun oli alistuttava tähän hitaaseen lämpiämiseen ja höttöhipeltämiseen, kun ei miehestä tuntunut heti muuhun olevan. Sentään toisen haarus näytti mukavasti heräämisen merkkejä käteni alla, joten kaipa tästä kohta viimein päästäisin jonnekin.
Silti miehellä oli munaa lähestyä haarojani kahden vaatekerroksen läpi. Olisin toivonut, että hän olisi edes hieronut suoraan eikä vain sivusta, vaikka toki tuollainen epäsuora kosketuskin oli jokseenkin herkkua. Pääosin silti epätyydyttävää ja sai minut vain janoamaan enemmän suoraa kosketusta ja toimintaa. Jos Chad haluaisi vetkutella, tarjoaisin mieluusti alakertani hänen suunsa käyttöön, mutta jotain pitäisi tapahtua ja mieluusti nyt heti paikalla.
“Sänky vai sohva?” kysyin hengitys hitusen raskaana, kun keskeytin suudelman ja hain toisen katseen katseeseeni(?). Käsiäni en siirtänyt minnekään, vaan ennemmin liu’utin toisen housuissa olevaa kättäni varrella alaspäin, jotta yltäisin kasseille ja puristamaan niitä kevyesti mutta vaativasti(?).

Nimi: E.M.

04.11.2017 18:56
//fudging wanna-be-romaani-aloitus ja K16-kaman jälkimeininkejä//

Terrel - DE

Tulemiseni perään romahdimme molemmat sängylle, minä puolittain naisen päälle. Aiemmin silkkisen pehmeältä tuntunut selän iho oli muuttunut jo aikaa sitten hiestä hieman nahkeaksi, mutta sehän oli vain osa viehätystä. Sama koski äskeistä äänimaailmaa, joka oli nyt vaihtunut raskaan hengityksen ääniin. Sekä minun että naisen, vaikka olisin hyvin voinut pakottaa hengitykseni normaaliksi. Tyydytys mielessäni se ei kuitenkaan tullut mieleen, vaan oikean käteni sängynpeitteelle naisen viereen siirtäen työnsin itseni mahalta makuulta selälleni. Katseeni annoin puolestani jättäytyä tähyilemään kattoa.
Ja niin, Delawareen jälleen tuleminen ja hetken odottaminen oli todellakin kannattanut. Toki Californiassa tai Nevadassa oli enemmän tarjontaa, mutta mikäs siinä oli yliopistorehtoriksi pyrkivän, hieman päälle kolmekymppisen teko-blondin kanssa peuhatessa. Pienen tauon jälkeen pidemmän kaavan mukaan vetäminen tuntui jo yksissään varsin nautinnolliselta. Sama nautinnollisuus sitten paistoi myös naisesta, joka vasta hetken päästä kääntyi selälleen vetäen samalla syrjään heivattua peittoa paljaan ihonsa peitoksi.
'Se on nyt tehty?' nainen kysyi hengitystä rauhoitellessaan, mikä sai katseeni kääntymään kunnolla toisen puoleen. Naisen katse oli nauliutunut tiukasti silmiini, mutta oman katseeni annoin valua toisen silmistä huulten tasolle. Siitä pukkasin itseäni sitten hieman enemmän kyljelleni ja silmäni sulkien suutelin toista. Miksikään pikkupusuksi en kuitenkaan suudelmaa jättänyt, eikä nainenkaan pistänyt sille vastaan. Kiltisti hän nimittäin vastasi suudelmaan, jonka katkaisin lopulta hieman ilmarakoa kasvojemme väliin tuoden ja katseeni toisen silmiin kohdistaen. Naisen - jo hieman tasaantunut - hengitys tuntui taas raskastuneen asteen verran.
"Toivon, että nautit uudesta pestistäsi", vastasin pienesti varsin tyytyväistä hymyä toiseen suupieleeni kohottaen, mikä sai innostuksen kipinöimään naisen katseessa. Ja siinä hetkessä olin satavarma, että hän kurottautuisi suutelemaan minua uudestaan. Ihan varmasti niin olisi käynyt - ja olisi käynyt minulle täydellisesti -, mutta oven koputtelu ja nimeni lausuminen kahdesti jostain käytävän puolelta keskeytti hetken. Ei tosin minun puolesta vaan naisen, jonka huomio kääntyi kohti hotellihuoneen lukittua ovea, mikä sai minut käännähtämään takaisin selälleni ja sulkemaan silmäni. Voi vittu.
'Terrel, oikeasti, avaa ovi. Tiedän, että olet siellä, enkä pyydä toista kertaa", ääni sitten siitä jatkoi ja samalla saatoin kuulla oven takana olijan koettavan avata ovea siinä onnistumatta. Sen takiahan lukot on keksitty, mistä huolimatta päädyin avaamaan silmäni. Tunsin nimittäin naisen huomion kääntyneen minuun. Toiselta saadusta huomiosta en kuitenkaan välittänyt, vaan punnersin itseni kyynärpäideni varaan ja siirsin katseeni oveen.
Ääni oli toki kuulostanut tutulta, mutta äkkiseltään minulle ei tullut mieleen kuka minua voisi kaivata. Oikeastaan minua ei se edes kiinnostanut. Osin olisinkin voinut vain teleportata paikalta, mutta moinen pilaisi pahasti tyydyttyneisyyteni. Eipä tosin sillä, etteikö se siinä mennyt pilalle, kun näin ovenkahvan muuttuvan hohtavan kirkkaaksi. Samassa vieressäni makoillut nainen äkisti kapusi puolittain istumaan, mutta minä en tehnyt muuta kuin kurtistanut kummissani kulmiani. Siinä silmieni edessä hohtavan kirkkaana hehkuva ovenkahva vaikutti nimittäin jopa hieman sulavan ennen kuin ovenlukko antoi periksi ja tulija sai avattua oven. Samassa tajusin mistä ääni oli niin tuttu.
Tulija oli nimittäin Remus. Vuosien saatossa toinen ei vaikuttanut suuremmin muuttuneen, mikä tosin selittyi lohikäärmeydellä. Muutama vuosi ei ollut hänen iässään mitään, kuten ei minullekaan. Ihmeellistä itsevarmuutta toinen tosin vaikutti saaneen sitten aiempien näkemisien, en olisi uskonut hänen tuollalailla ryntäävän sisään lukittuun hotellihuoneeseen. Eipä tosin hänkään tainnut sitä olettaa, tai ainakaan hän ei ollut miettinyt suunnitelmaansa loppuun asti.
'Terre--', Remus oli nimittäin ovea avattuaan aloittamassa ennen kuin lohikäärme tajusi minkä keskelle hän oli oikein astahtanut. Kesken nimeni lausumisen toisen sanat nimittäin katkesivat ja järkytys välittyi hänen kasvoiltaan. Ja siitä niin nopeasti kuin mahdollista Remus vetäisi edessään olleen oven melkeinpä kokonaan kiinni.
'Olisit voinut varoittaa!' mies huikkasi käytävän puolelta järkyttyneenä, mikä sai katseeni käymään omassa olemuksessani. Ja niin, joo, makasinhan siinä sängyllä ilman rihman kiertämää. Minulle se ei tosin ollut ongelma, minkä takia mielessäni kiroten nousin sängystä samalla kun yliopistorehtori-pestinsä ansainnut nainen vetäisi peittoa entistä paremmin näkösuojaksi. Remuksen tapaan hänkin taisi olla järkyttynyt taikka sitten nolostunut tilanteesta, ei minua niin tarkasti kiinnostanut. Toisin sanoen nainen jäikin vähemmälle huomiolle.
"Olisit voinut odottaa, että vastaisin", vastasinkin vain Remuksen sanoihin manaavasti, minkä jälkeen alushousuni löydettyäni kiskaisin housut jalkaani. Ovea näköesteenä pitänyt lohikäärme ei tosin sitä tiennyt.
'Sinulla oli tilaisuus vastata ja sitä paitsi---onko teillä jo vaatteet päällä?' Remus sanahti ennen kuin kesken kaiken hän tuntui vaihtavan aihetta. Hyvä se tosin vain oli, koska olihan minulla ollut tilaisuus vastata. Ja vaikka se olisi ollut pidempikin, niin tuskin olisin pitänyt kiirettä vastaamisen kanssa. Aihe oli kuitenkin jo vaihtunut, joten se siitä.
"Ala tulla sisään sieltä, näytät ihan idiootilta", osin tiuskaisin, mikä kyllä todensi sitä, että lohikäärmeen äkillinen pölähtäminen kesken kaiken oli pilannut nautintojen hetket. Niihin tuskin olisi paluuta, ja Remuksen astuessa hieman empien huoneeseen ja perässään suljettua oven nainen taisi tuntea itsensä kolmanneksi pyöräksi.
'Minä varmasti voisin..', hän nimittäin lausahti, mikä sai katseeni käymään naisen puolessa. Tilanne vitutti lievästi, mutta diili oli jo tehty.
"Joo, niin voisit", vastasin siten toiselle, ja vastauksen saatuaan nainen kapusikin sängystä vaatteita lattialta keräilemään. Peitolla hän toki peitti edelleen vaatteiden puutteen, mikä oli sääli. Mieluummin olisin katsonut toista ilkosillaan vaatteita noukkimassa. Kaikkea ei kuitenkaan selkeästi voinut Remuksen takia saada, ja vaatteensa kerättyään nainen katosi peittoineen päivineen hotellihuoneen vessan puolelle. Vessanoven sulkeutuessa katseeni kääntyi keskittymään pelkästään Remukseen.
"Toivottavasti sinulla on hyvä syy melkein sotkea koko pirun diili", totesin ärtyneenä selitystä paikalle ilmestymisille vaatien. Lohikäärmeen vastausta en tosin silti suorilta käsin jäänyt odottamaan, vaan sanojeni perään lähdin jo keräämään loppuja vaatteita lattialta. Oli toisella helvetinmoiset ajoitukset.
'Olen pahoillani, mutta oli pakko tulla', Remuksen sanat menivät melkein kuuroille korville. Hirveästi pahoittelut eivät olisi auttaneet, jos hän olisi sattunut ryntäämään paikalle vain hetkeä aiemmin. Sitä paitsi 'pakko' ei ollut mikään syy. Ei minun mielestäni. Remus oli kuitenkin vasta pääsemässä syyhynsä.
'Anabella on ongelmissa', hän nimittäin jatkoi, mikä sai minut keskeyttämään tekemiseni ja kohotin katseeni Remukseen, joka vaikutti Anabellan mainittuaan ehkä jopa hivenen huolestuneelta. Huoli oli kuitenkin viimeinen asia, joka minun ilmeestäni sillä hetkellä kuvastui. Sillä vaikka flirttailinkin Anabellalle - tai olin flirttaillut -, ei se tarkoittanut, ettäkö minua kiinnostaisi hänen auttaminen. Muuten olisin saattanut tehdä asialle itsekin jotain, enkä olisi antanut hänen vain virua Helvetissä. Toisin sanoen minua ei siis voinut vähempää kiinnostaa, ja sen toinen taisi huomatakin. Tai tarkemmin se toisen olisi pitänyt jo tietää ennen tänne tulemista. Siinä katseeni edessä Remus kuitenkin sitten empi kuin mielikuvituksellisen painostuksen ennen kuin hän huoahti.
'Okei, en pysty auttamaan sitä yksin. Tarvitsen apuasi', hän myönsi sitten, ja hetkellisen 'kuulinko oikein'-mietintäni perään minun oli aika vaikea olla päästämättä itserakasta hymyä kasvoilleni. Oikeastaan en pidätellyt moista nimittäin lainkaan. Koska tietenkin Remus tarvitsisi minua. Ei hän yksin mihinkään pystyisikään, ja jalustalle nostaminen kyllä auttoi kiinnostukseni löytymisen kanssa.
"Olisit heti sanonut", vastasinkin hymyni virnistyksen puolella käyttäen, minkä jälkeen viskasin keräämäni vaatteet sängylle. Voisihan sitä katsoa, mitä toisella oli mielessä.

Nimi: Kira

15.10.2017 11:15
Adriana - SC

Parkkeerasin autoni metsän laitaan hieman syrjemmälle kaupungista. Sammutin moottorin ja huokaisin pienesti.
"Perkeleen perkele" pyyhkäisin kasvojani jotka olivat hieman veriset. Seikkailtuani viemärissä tovin ja haettuani autoni suuntasin tietenkin hakemaan Jakea putkasta. Aikaa oli kuitenkin kulunut sen verran, että sain seurata pojan lähtevän asemalta kahden muun nuoren kanssa. Sain siis uppoutua täysin omaan jahtiini. Mikä oli nyt tietenkin hiemam hankalampaa, kun sain koko ajan vahtia poliiseja. Tämä myös vähensi tieto tulojani.
Kuitenkin löysin kitsuneen. Ja tämän viisi henkisen perheen. Voin sanoa ettei ollut mitenkään hirvittävän helppo homma. Ja se miksi nyt kiroan auton ratissa on se koska kitsuneita oli vain neljä. Yksi lapsista oli adoptoitu. Eikä tuo poika tietenkään ollut samaa kuin muut. Pyyhkäisin verta kasvoiltani ja iskin nyrkillä rattia. Käynnistin taas auton ja lähdin ajamaan pois päin kaupungista. Pohjoiseen.

Heitin reppuni sängyn viereen ja kaaduin itse pedille. Tuijotin hetken kattoa, kunnes nousin ja riisuin vaatteeni. Vedin itselleni pyyhkeen hyllyltä ja astelin wc/suihku huoneeseen. Väänsin suihkun päälle ja odotin hetken että se lämpiäisi, kunnes astuin lämpimän veden alle.

Kayden - WI

"Mitä helvettiä" huokaisin katsoessani ikkunasta. Kuinka hitossa eksyin tänne? Istahdin vikuvalle sängylle. Olin majoittunut vanhaan motelliin jossa huoneen vuokra oli alle 5$ yöltä. Suhteellisen halpaa. Enkä edelleenkään tuntenut yltiömaalista hienostelua omaksi jutuksi joten miksi vaivautua. Ponkaisin ylös sämgyltä ja nappasin lompakon fatkkujeni takataskuun ja huoneen avaimen toiseen. Nälkä pääsi yllättämään, joten päätin lähteä etsimään jotain paikkaa josta ehkä saisi jotain syötävän tapaista.

//Pahoittelen pitkää taukoa mutta omassa elämässä on ollut sellaset solmut ratkottavana ettei aikaa ja motivaatiota ole ollut//

Nimi: E.M.

10.10.2017 20:08
Jake - WI

Tyttö(Aisha) tuntui olevan tyytyväinen saamaansa tilaukseen ja kiitoksen sanat toisen suusta olivat kohottaneet hieman hymyäni entisestään. Ja suoraan sanottuna siihen kohotettuun versioon itsestään hymynihän jäikin toisen korttinsa kortinlukijaan saatua näppäiltyä tunnuslukunsa. Tai toki siinä vaiheessa käytin katseeni muualla, tytössä itsessään. Oikeastaan yritin siinä sitten keksiä viitsisinkö hiukan edes jatkaa keskustelua. Tokihan hyvää asiakaspalveluahan se vain olisi, joten siinä mielessä viitsisin.
Ennen kuin varsinaista päätöstä ehdin kuitenkaan tehdä kortinlukijan hyväksyi laskutuksen ja huomioni palasi työtehtäviini, mikä hitusen tasasi hymyäni. Niinpä toisen vedettyä korttinsa pois laitteesta repäisin tulostuneen kuitin irti ja laitoin sen essun taskuuni. OK:n näpäytyksellä tulostin sitten kuitin tytöllekin annettavaksi, vaikkakin aiempien mietintöjeni takia homma eteni hieman hitaanpuoleisesti. Enkä minä edes suoraan kuittia tytölle tarjonnut, vaan katseeni kuittiin jääminen hieman venähti ennen kuin kortinlukijan essun taskuun myöskin tipautettuani kohotin katseeni takaisin toiseen. Kyllähän sitä viitsisi. Eihän minulla sitä paitsi ollut edes akuutti kiire mihinkään ja pahimmillaan tyttö vain käskisi minun painua pois. Siten hymyni voimistui taas hitusen.
"Käytkö sää usein tääl?" kysyin hymyni voimistumisen perään tai ainakin niin minun oli tarkoitus kysyä. Sattuman kaupalla avasimme nimittäin tytön kanssa suumme yhtä aikaa ja puhuimme toistemme päälle(?). Tai ainakin lyhyen hetken ajan, sillä molempien sanat tuntuivat kokevan äkkistoppaukset tajuttuamme yhtäaikaa puhumaan pölähtämisemme(?). Ja se jos jokin oli huvittavaa, enkä voinut kuin pienesti naurahtaa samalla kun käytin katseeni lattian puolessa. Pikaisesti kohotin kuitenkin katseeni takaisin tyttöä kohden ja niin sanotusti kokosin itseni.
"Sano sää vaa ensin", sanahdin siten huvittuneena mutta kuitenkin edelleen kohteliaan oloisena. Kohteliastahan kun se olikin, antaa siis toiselle ensin puheenvuoro. Kuitin tosin jätin edelleen käteeni ja sitä tulin sormissani hieman pyöräyttäneeksi. Osin kuitti kun toimi kuin tekosyynä sille, että jättäydyin vielä toisen luokse, osin unohdin asian vain hetkellisesti.

Nimi: Kiiwi

08.10.2017 20:07
Cole – NC

Naurahdin Trishin kommentille, lähtien sitten keimailevasti astelemaan häntä lähemmäs. Ellen aivan väärin ollut Trishiä tulkinnut, niin näkemiseni taisi saada hänet aivan pieneksi hetkeksi jäätämään, mille hykertelin mielessäni.
”Sitä en epäile. Ehkä seuraavalla kerralla sitten jos pelaat korttis oikein”, vastasin virnistäen. Kiersin sohvan taakse jossa Trish parhaillaan istuskeli ja otin sitten suunnaksi makkarin. Matkan varrella tosin kuljetin sohvan puoleista kättäni hetken pitkin sohvan selkänojaa ja Trishin tullessa vastaan sormeni eksyivät hänen hiuksiin, jatkaen siitä pitkin Trishin käsivartta, jonka hän oli sangen rennosti heittänyt sohvan selkänojalle.
Siitä suuntasin sitten suunnitelmieni mukaan makkarini suuntaan. Puolimatkassa kurkkasin olkani yli Trishiin vilkaisten, jonka oletin seuranneen. Olisin pettynyt itseeni jos hän ei seuraisi, mutta sen pidemmälle en ollut ajatellut. Meinaten sitä, ettei minulla ollut toimintasuunnitelmaa sille mitä tapahtuisi, kun pääsisimme makkariin. Osittain olisin halunnut vetää edes bokserit jalkaan, mutta samalla vaatettaminen tuntui turhalta ottaen huomioon sen, miten minun ja Trishin välisten tilanteiden oli tapana eskaloitua.

Aisha – WI

Tovin kuluttua huomasin tarjoilijapojan palaavan tilaukseni kanssa ja pakko myöntää, että tälläinen hyvinkin terveellinen välipala saattoi tulla tarpeeseen. Kerrassaan hieno idea minä. Hyvää työtä.
”Ooooh kiitos”, vastasin katsoen hetken tilaamaani juustokakunpalaa arvostaen sitä silmilläni sen aikaa. Kakun ihailun jälkeen kiinnitin huomioni taas tarjoilijapoikaan hänen sanoessa hinnan. Saatuani korttini kortinlukijaan näpyttelin tunnusluvun kohtuu tottuneesti ja vedin kortin pois lukijan käskiessä.
Sen jälkeen molemmat olimme hetken hiljaa(?) kunnes hetken stressailtuani keksin kysyä jotain.
”Ootko sä täällä miten usein töissä?” kysyin, sillä se tuntui.. jotenkuten luonnolliselta aihealueelta aloittaa kömpelö tutustuminen jota näköjään sitten yritin. Sillä olimmehan.. ehkä suunnilleen saman ikäisiä, ja tässä ikäryhmässä töiden etsiminen saattoi olla kiven takana ja jotain sellaista. Öh.

Nimi: E.M.

04.10.2017 11:41
//brutaalia väkivaltaa mutta ei niin pahasti kuvailua//

Owen - FL

Diesel ei tuntunut olleen innoissaan seurani kertomisista, mutta siinä hetkessä se ei ollut suurin murheeni. Tai no, ei sitä niin voi sanoa. Koska feenikshän oli oikeassa kutsuessaan teoriassa Himoa tylsäksi. Ja lisäksi sitä, mitä seuraavaksi tapahtui, ei saattanut minusta sanoa minun murheekseni.
Siinä demonille huudettuani ja bruneten naisen ylös tempaistuani Himo tunki aivan iholleni - korvani juureen -, minkä perään hän lateli minulle uhkauksen. Ja kyllähän se hetkellisesit pysäytti minut hetkeksi tyrmistyksestä, tosin se ensimmäinen. Se, että toinen ylipäätään tuli niin lähelle. Ja sanojensa perään vielä tapautti minua poskelle? Mitä vittua se nyt oli!?
Siten en kummemmin ehtinyt reagoida ennen kuin demoni oli läheltäni vetäytyessään napannut kännykkäni minulta. Se tosin havahdutti minut tyrmistyksistäni, tai sitten se oli se, kun kauemmas astahtava demoni lausahti kännykkääni flirttailevasti. Jommin kummin, mutta joka tapauksessa Himon uhkaukset tuntuivat siinä välissä vasta lausahtuvan päässäni, mikä sai minut puremaan uudemman kerran poskihampaani tiukasti yhteen.
Minä kun en tykännyt pompottelusta. Ja se, että minua pompotellakseen toinen oli tunkenut iholleni? Ehei, se ei passannut. Ei todellakaan. Viimeinen niitti tuntui sitten olevan Himolta saatu virnistys, jonka perään pinnani napsahti totaalisesti. Olisi niin tosin käynyt varmaan muutenkin. Joka tapauksessa, jaloillaan pakosti pidettävän naisen käsivarttesta edelleen kiinni pitäen tempaisin uhrini maahan, minkä yhteydessä irroitin otteeni, jotta itse voisin pysyä suorin jaloin. Se oli nimittäin tärkeää, sillä bruneten rämähdettyä vaakatasoon pienesti yhähtäen minä puolestani väläytin katseeni maassa makaavan naisen puoleen. Siitä melkein samalla liikkeellä - yhden astahduksen avulla - käänsin koko kroppani paremmin brunettea kohden.
Astahdukseni ei kuitenkaan kohdistunut kujan likaiseen pintaan vaan suoraan bruneten naamaan, eikä sitä oikeastaan astahdukseksi voinut sanoa. Pikemmin kyse oli naamaan kohdistuneesta polkaisusta, joka taisi murtaa naisen nenän - ainakin jos mitään äänestä päätteli. Säälittävän tapainen vaimea kilkaisu ehti perään kaikua bruneten suusta, mutta toisen - enemmänkin otsaan kuin keskelle naamaa kohdistuneen - polkaisun perään ääni vaimeni. Kait aivoihin tulleen iskun vuoksi, silä tunsin toisen kallon painuvan aivan pienesti kasaan polkaisun alla. Pienesti naisen niveliltään ehjä käsi koetti tosin vielä liikkua, mutta enpä minä siihen huomiota kiinnittänyt. En minä ehtinyt.
Siten kasvoillani oli vihainen mutta samalla varsin keskittynyt ilme, kun poskihampaitani yhteen purren survaisin mononi uudemman kerran toisen naamaan. Ja siitä sitten yhä uudelleen ja uudelleen(?), en minä edes laskenut kertoja. Kunhan joka kerralla koetin saada yhä enemmän voimaa irti jalastani, mikä sai minut ähkäisemään polkaisuni yhteydessä ja perään hengitykseni raskastumaan. Tarkoitusperinäni oli nimittäin jatkaa hommaa kunnes saisin kantapääni melkeinpä kosketuksiin toisen pään alla olleen kujanpinnan kanssa. Verisestä sotkusta ja viimeisten liikkeiden kaikkoamisesta välittämättä. Sittenpähän nähtäisiin miten Himo mitään brunetelle syöttäisi.

Nimi: Sarenne

03.10.2017 22:05
Diesel - NV

Vaikka olinkin tuntenut Owenin ties kuinka kauan, en siltikään ollut oppinut siihen, että hänen huumorintajunsa oli varsin olematon. Hän ei tuntunut nappaavan sanojeni ydintä, mutta eihän sitä kaikki voineet täydellisiä olla. Sentään hän ei ollut mikään teatraalinen vätys.
Ja vaikka muuten Owen saattoikin hieman yksinkertainen olla, ymmärsi hän kuitenkin antaa minulle vihdoin suoran vastauksen, mikä sai minut lopulta jopa virnistämään. Että ihan Synti? Ei sillä, että olisin kovin paljoa demoneista tiennyt, mutta kyllä minulla jonkinlaista kuvaa kyseisistä tovereista sentään oli. Ihmeelliseen seuraan oli Owen onnistunut itsensä lykkäämään.
"No sehän kuulostaa tylsältä", vastasin, vaikka todellisuudessa olisin melkein jopa saattanut olla kiinnostunut korkeampiarvoisen demonin seuraan pääsemisestä. Vaikka yleisesti pidinkin heitä yhä vain säälittävinä ja liikaa itsestään luulevia räpistelijöinä, oli joukossa kuitenkin joitain Owenin kaltaisia miellyttäviä yksilöitä.
Synti sai ilmeisesti Oweninkin jo huutamaan, mutta en onneksi joutunut kuulemaan sitä täydellä voimalla korvaani vasten Owenin ilmeisesti siirtäessä puhelinta korvansa sivuun. Kuulin minä silti ihan tarpeeksi, ja kaikkeen tähän draamaan tyytyväisenä jatkoin savujen vetelyä keuhkoihini. Olisi pitänyt ottaa yhteyttä videopuhelun kautta, olisi ollut paljon jännempää. Äkkiä kuulin jonkun, ilmeisesti Synnin äänen sen verran voimakkaana, että hän oli tainnut nojautua aivan Owenin lähelle uhkailemaan. Yhtäkkiä puhelimen omistaja tuntui vaihtuvan, ja tuo äskeinen lähes uhkaava ääni olikin muuttunut flirttailevaksi.
".. Ahaa. Ei ihme, et Owen on noin ärtynyt", aloitin kuullessani naisen äänen, "tiiätkö, ees mä en oo saanu mun murua hetkeen noin kiukkuseks. Eikä siihen flirttailu toimi. Etenkään, jos oot yrittäny sen lelut tappaa."
Olin jokseenkin huvittunut ja se saattoi kuulua äänestäni, mutta selväksi saattoi käydä myös se, että olin sen verran välinpitämätön naisen suhteen, etten edes viitsinyt vastata hänen kysymykseensä. Saattoi sanojeni asettelusta havaita jotain lähes halveksuntaan viittaavaa, olihan se nyt suorastaan törkeää, että joku oli mennyt lempidemonini ärsyttämään. Puheeni pysyit kuitenkin kepeinä, joskin ne tauottuivat välistä vedellessäni savuja keuhkoihini.

Nimi: Vappukiller

01.10.2017 03:35
Neyir ~ FL

Huuliltani pääsi jälleen kissamainen sähähdys demonin korottaessa ääntänsä minulle. Onneni? Minun onneni vai? En edes vaivautunut liikahtamaan paikaltani toisen astellessa edelleen kännykkä korvassa luoksemme. Sanalla 'luoksemme' tarkoitin siis minua ja brunettea. Toisaalta ihminen oli samassa asemassa kuin muurahainen silmissäni joten oli kai korjattava hiukan huomiotani. Nillittävä demoni siis asteli luokseni ja onnistui toinen jopa riuhtaisemaan bruneten ylös maasta vapaalla kädellään.

Olin ottanut toisen jutut lähemmäksi leikillä, mutta asemani haastamista en suvainnut millään tavalla. Toinen oli pelkkä pahainen diileri! En tiennyt toisen asemaa omiensa joukossa, mutta syntinä katsoin silti olevani korkeammalla arvoasteikossa.
Käytin miehen täyskätisyyden hyödykseni ja tyrkkäsin kauniit kasvoni aivan toisen korvaan kiinni. Jotkut näyttivät vihaisuutensa huudolla ja kipinöillä, itse mielsin kylmän eleettömyyden tehokkaammaksi. Osasin minäkin heittäytyä kuumakalleksi, mutta huvituksen kaikottua huuliltani ei kyseessä ollut pelkkä uhkaileminen vaan lupaus.

'' Korota vielä kerrankin ääntäsi minulle ja vannon repiväni sydämesi irti syöttääkseni sen tuolle naikkoselle. '', taputin ikään vahvistuksena vielä miehen poskea(?) nopeasti ja samassa henkäyksessä olin poissa iholäheisyydestä. Nappasin kuitenkin huolettomasti luurin diilerin käsistä kenties siirtoni yllättävyyden tuoneella edulla(?) asettaen sen korvalleni vuorostaan(?). Loin huulilleni viehkon hymyn ikäänkuin langan toisessa päässä oleva olisi voinut nähdä ilmeeni ja otin pitemmän hajuraon vielä brunettea otteessaan roikottavaan(?) tyyppiin.

'' Ja kenen kanssa minulla on ilo puhua? '', helähdin luuriin kehräävästi, mutta nopeasti ennenkuin demonimiehellä olisi aikaa riistää puhelinta takaisin. Sävyni oli muuttunut sekunneissa jäätävästä käheään flirttiin, mutta olin tottunut muuttamaan olemustani napsauksella. Virnistin jälleen huvittuneena seurassani olevalle herralle tietäen painelevani toisen jo valmiiksi paloherkkiä hermoja.

// And I keep playing with fire C:<

Nimi: E.M.

30.09.2017 11:11
Owen - FL

Tiedä häntä mitä Diesel oikein yritti, sillä toruvaan ääneensävyyn lausutut sanat saivat minut ainoastaan puremaan hampaani yhteen. Jos se jonkin sortin pilaa oli, minä en siten asiaa osannut siinä hetkessä ottaa. Minua ärsytti jo tilanne tarpeeksi.
Siksi toisen mainitsessa jonkin käyttökelpoisen löytämisestä katseeni selasi hieman kujaa pitkin. Ikävästi jännittyneet tekemiseni tulivat vain keskeytetyiksi kiljahduksen ja sen perään tulleen hihkaisun että huvittuneen huudahduksen takia.
Kun totta kai moiset saivat katseeni siirtymään kulmien kurtistuksen kera Himon ja bruneten suuntaan. Demonin mukaan nainen ei kuitenkaan ollut vielä kuollut, mistä kait se enemmäinen kiljahduskin oli johtunut. Ei se nimittäin Himosta ollut lähtöisin, ja jo alitajuntaisesti tieto sai minut unohtamaan hampaideni yhteen puremisen. Koska ehkäpä tilanteen voisi vielä korjata. Tai siis vähän päästellä höyryjä, nyt kun kerran brunette oli vielä hengissä. Tiedä häntä tosin mitä Diesel oli puhelun toiseen päähän äänistä kuullut, mutta aikalailla siihen perään hän kysyi, että enhän ollut vain löytänyt toista feeniksiä. Ja sitäkään en tiennyt, mistä se kysymys nyt tuli, mikä sai alustavan kiinnostuksen vetäytymään paremmin takaisin ärtymykseksi.
"Hä? En", vastasinkin siten ärtyneellä sävyllä, johon tosin upposi myös hieman kummastusta. Koska mistä minä tähän hätään nyt toisen feeniksin olisin nimittäin repinyt? Omasta perseestäni? Joo, ihan heti, ja siten lyhyen ensivastauksen annettuani lähdin jo talsimaan kaksikkoon jäänyttä välimatkaa umpeen. Pelkän kahden sanan vastaukseen ei tosin silti Dieselillä ollut tyytyminen.
"Pelkkä demoni se on, yks Synneistä", minä nimittäin jatkoin katseeni Himoon kohdistaen. Aiemmat kulmien kurtistukseni lipuivat siinä välissä pois kasvoiltani ja katseeseeni jäi lähinnä pistävä sävy, joka kertoi pinnani olevan turhan suurella koetuksella. Tosin eipä se ollut aiemmista tekemisistänikään jäänyt vaikeasti havaittavaksi, eikä jäänyt siitä edespäinkään, kun suuni tulin uudemman kerran avanneeksi. Tällä kertaa Himolle siis sanani kohdentaen.
"Ja se on sun onni, et se elää, ku se oli mun valitsema!" aloitin ensin vain ärtyneellä sävyllä ennen kuin puolessa välissä virkettä äänensävyni meni huudon puolelle. Samassa välissä tulin silkasta reaktiosta siirtäneeksi kännykkääni hieman korvaltani sivummas - en minä sitä Dieselin korvaa säästääkseni siis tehnyt. Sen perään kännykkä kuitenkin palasi takaisin korvalleni, ja toisten luokse päästyäni olin valmis yhden käden voimin nykäisemään bruneten ylös kujan pohjalta(?). Tai no ainakin yrittämään moista.

Nimi: Sarenne

30.09.2017 01:47
Diesel - NV

Rauhallinen savujen henkäisyni loppui pieneen yskänpuuskaan Owenin alkaessa valittamaan. Hän vain osasi ottaa tietyt asiat hieman liian tosissaan, mikä saikin hänen puheensa kuulostamaan varsin huvittavalta. Nopeasti koitin kuitenkin vakavoitua pystyäkseni taas puhumaan.
"Miten sä oot nyt noin huonosti varustautunu? Oon aika pettyny suhun. Mutta etköhän sä nokkelana poikana sieltä jotain käyttökelpoista löydä", sanahdin, yrittäen parhaani mukaan imitoida toruvaa äänensävyä. Kuka muka oli niin typerä, ettei raahannut lapiota aina mukanaan? Näin siinä sitten kävi, pitäisihän Oweninkin kaltaisen nulikan nyt osata arvata huonon päätöksensä seuraukset.
Rypistin kulmiani kuullessani jonkin vaimean huudahduksen puhelun kautta. En saanut siitä paljoakaan selvää, paitsi sen, että kyseessä oli mitä luultavimmin nainen. Mikä palauttikin mieleeni sen, etten vieläkään tiennyt, kenen seurassa Owen oikein oli.
"Ethän vaan menny löytämään itelles jotain toista feeniksiä?" kysäisin Owenilta, toivoen hänen siten valoittavan mysteerisen seuralaisensa identiteettiä. Oli minulla ihan perusteltu huolenaihe, täytyihän minun puolustaa asemaani maan eksoottisimpana elukkana, enkä minä hyväksynyt mitään kilpailijoita. Olin valmis vaikka heivaamaan merenpohjaan kaikki feeniksit, jotka erehtyisivät astumaan jalallaan tälle mantereelle. Todellisuudessa en kyllä uskonut oikeastaan hetkeäkään, että Owen olisi mitään toista feeniksiä löytänyt. Epäilin ennemmin jotain demonijuttuja, tuntuivathan nuo Helvetin otukset vetävän toisiaan puoleensa magneetin lailla.

Nimi: Vappukiller

26.09.2017 23:33
Neyir ~ FL

Sähähdin pienesti demonimiehen moittiessa tekemisiäni. Toisen tyytymättömyys oli jopa raivostuttavaa. En kuitenkaan ehtinyt sanoa sanaakaan väliin, kun toisen oli jo vastattava pirisevään puhelimeen. Käännähdin taas nyrpeänä uhrin puoleen vähät välittämättä miekkosen puheista koskien jotain lapiota ja sen sellaista. Keskittymiseni oli kohdistunut lähes kokonaan vereen, joka tippui bruneten naisen otsasta alas kaulalle.

Huomasin vasta siinä vaiheessa kujan olevan todella törkyisessä kunnossa ja nyrpistin kauniin lihapukuni naamaa halveksuvasti. Kohotin käteni kauemmaksi jääneiden korkojeni puoleen ja telekineesin avulla sain kenkäparin lennätettyä luokseni. Ne nopeasti jalkaani puettuani otin viimeiset askeleet lähemmäs elottomana pysyvää myttyä. Tartuin yhdellä kädellä bruneten roikkuvaan käteen ennenkuin vetäisin sätkunuken alas metallisen roskiksen päältä. Uusi mätkähdys kaikui kujalla.
Ruumis kyllä hengitti jokseenkin, mutta päätin vielä varmistaa toisen tajuisuuden astumalla oikean jalkani stiletolla naikkosen kämmenselän päälle. Korko upposi mukavasti lihaan aivan kuin veitsi voihin. Raasu kohotti päätänsä parauttaen säälittävän kiljahduksen huuliltaan. Hihkaisin iloisesti ja kiepsahdin kohti demonimiestä joka puhui edelleen puhelimessa.
'' Se elää vielä! '', huudahdin huvittuneena ennenkuin kumarruin jälleen ruhjotun uhrin puoleen. Kuljetin etusormeani toisen ohimolla sipaisten verta sormenpäähän ja asetin sen huulilleni maistaakseni punaista nestettä. Likaista kamaa.

Nimi: Sarenne

25.09.2017 18:26
Trish - NC

Saatoin huomata Colen olemuksessa jonkin asteista kiireisyyttä, mutta en minä voinut itseäni ainakaan sen paremmin hillityksi sanoa. Suljin oven takanamme ja olin jo valmiina tekemään lähempää tuttavuutta Colen kanssa, mutta tulinkin torjutuksi Colen pyörähtäessä kauemmas luotani. Meni hän väittämäänkin, että hän kävisi mieluummin ensin suihkussa.
"Selvähän se", vastasin Colelle virnistäen, ja peittäen ehkä kohtalaisen hyvin sen, että olin lähellä valua hänen mukaansa. Hieman huvittuneena hylkäsin nahkatakkini ja jäin pyörimään Colen olkkariin. Kuulin kylppärin oven käyvän ja Colen menevän suihkun puolelle, jääden itse hieman toimettomaksi. Kävelin levottomana ympäriinsä, eksyen ehkä hieman tutkailemaan Colen huoneita tarkemmin. En minä nyt mitään ainakaan.. kovin pahasti penkonut. Katselin vain mielenkiinnosta.
Kuullessani Colen föönaavan hiuksiaan löysin tieni hänen sohvalleen käteni rennosti sohvan selkänojalle heitettyinä. Yritin parhaani mukaan näyttää siltä, että minulla oli ollut muutakin tekemistä kuin vain Colen odottaminen, mutta ei minulla ollut edes tvtä päällä.
En joutunut pettymään Colen saapuessa kylppärissä. Saatoin unohtaa hengittämisen ja kaiken muunkin turhan katseeni nauliutuessa blondiin, joka oli heilauttanut vain yhden pyyhkeen lanteilleen. Kerta toisensa jälkeen hän onnistui olemaan ilona silmälle.
"Olisin mä voinu mukaaskin tulla", sanahdin virneen nykiessä taas kasvoilleni.

Nimi: E.M.

25.09.2017 11:30
Owen - FL

Toiselta vastausajan varastaminen toimi, eikä Diesel tullut jatkaneeksi homo-aiheesta. Sen sijaan feeniks tarttui sanoihini ja kuin vain vinoillakseen takaisin, mikä sai katseeni heilahtamaan kujan seiniin Himon vilkaisusta.
Homma kun oli muka yksinkertaisesti mennyt pieleen, koska olin feidannut hänet huonomman seuran takia. Ihan vaikka Diesel oli vasta nyt ilmoittanut tahtovansa seuraa - tai siis taksikyytiä. Tosin tottahan se oli, että Himo tuntui olevan huonompaa seuraa kuin feeniks.
Se ei vain saanut minua sen paremmalle tuulelle. Pikemminkin vain varmisti, että ärtymykseni jatkui, ja samoin kävi Dieselin jatkaessa pölinöitään. Oikeassahan toinen oli, demoni oli ilonpilaaja. Ja sen takia otin toisen sanat todesta.
"Ei mulla oo lapiota tässä. Hitto, ei mulla ole mitään kättä pidempää mukana", marmatin siksi puhelimeen. Marmatukseni lomasta otin pari edestakaisin seilaavaa askelta ärtyneenä ja jälkimmäisen lauseen kohdalla heilautin vasenta kättäni sivummas. Hetkessä en edes tajunnut ottaa nokkiini siitä, että toinen nimitti minua lapseksi.

//Heitä vaan roolia sekaan Vappu

Nimi: E.M.

24.09.2017 22:34
Jake - WI

Heittoni kanssa olin saanut tytön(Aisha) naurahtamaan, minkä laskin merkkinä hyvästä huumorintajusta. Kyllä maailmaan mahtui varmasti ihmisiä, jotka olisivat voineet ottaa vitsistä itseensäkin. Sen enempää en tosin lähtenyt kortti vai käteinen -ongelmaan vastauksen saatuani, vaan pienesti nyökättyäni jatkoin matkaani tiskin taakse. Sen jälkeen aloitin jääkahvin teon, ja sopivassa välissä sekä hain palasen juustokakkua lusikan kera että laitoin laskun lähesvalmiiksi.
Ja jos totta puhuttiin, ehdin kyllä katsahtaa valmiiksi leikattuja paloja sen verran, että valitsin parhaimman palasen. Kiireessä niin ei ehtinyt pakolla tehdä, mutta nyt aikaa oli ja mieluumminhan sitä nyt hyvännäköisen palan veisin huumorintajua omaavalle nätille tytölle. Toinen totuus oli sitten se, että kaikkien juomien tekemiset olin oppinut oikestaan täällä työskentelemällä. Muutaman vuoden takaisella Espanjan reissulla kun olin korkeintaan keittänyt tavallista kahvia, tai ainakin jos oikein muistin.
Olin minä kuitenkin jo suhteellisen hyvä juomien kanssa, varsinkin jos Edgar ei ollut ympärillä häiritsemässä. Tiukan asenteensa kanssa hänestä saatoin nimittäin tehdä jotain väärin, vaikka teinkin kaiken oikein, ja joskus minusta myös tuntui, että hän häiritsi tahallaan puheellaan ajatuksia muualle viemällä.
Nyt niin ei kuitenkaan ollut, joten jääkahvin valmistuksessa ei ollut ongelmaa, ja juoman valmiiksi saatuani viimeistelin juoman kahvalliseen lasiin pillin laittamalla. Siitä sitten viimeisenä kahtena tekona napautin laskun valmiiksi ja langattoman kortinlukijan laturista poimien tipautin lukijan essun taskuun, minkä jälkeen suuntasin takaisin tytön pöydän luokse juustokakkupalan ja jääkahvin kanssa. Matkan aikana hymyn kohotin selkeämmin takaisin kasvoilleni, tai oikeastaanhan hymy teki niin melkeinpä itsestään.
"Ole hyvä", sanahdin siten hymyssä suin tilauksen pöydälle laskiessani, minkä jälkeen kaivoin kortinlukijan essun taskusta. "Se tekisi 7,50", jatkoin katseeni tyttöön palauttaen ennen kuin tarjosin lukijaa toista kohden(?). Ja kaipa siinä välissä olisin muiden asiakkaisen peräänkin voinut katsoa, mutta katseeni kyllä pysyi tytön puolessa.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 21:04
Aisha – WI

Naurahdin sille, että söpö tarjoilijatyyppi tarttui heittooni silmien valehtelemisesta, eikä hymyni muutenkaan tahtonut laantua. Varsinkin kun juustokakkua kehuttiin hyväksi valinnaksi. Sen perään hän vielä kysyi maksutapaa, mihin vastasin että maksaisin kortilla, jonka jälkeen hän sitten jatkoikin matkaansa(?).
Koin… hyvin tarpeelliseksi jakaa mielensisäisen ihkutukseni Redin kanssa, minkä takia sitten tulinkin kaivaneeksi puhelimen taskustani ja pikakirjoittaneeksi hänelle hyvin intensiivisen hypetysviestin. Ensin sain aikaan vain abstraktin kirjainoksennuksen, jonka syytä lähdin sitten sekavin lisäviestein selventämään päättäen siihen, että tarjoilija oli söpö. Elämän suuria asioita, jotka vain piti jakaa jonkun kanssa.
Viestihypetyksestä yli päästyäni etsin laukustani lompakkoni valmiiksi pöydälle ja odottelin yrittäen pitää välillä pintaan pyrkivän virneeni kurissa. Tovin kuluttua tarjoilijatyyppi sitten vaikuttikin palaavan tilaukseni kanssa(?). Mielessäni käytiin kiivas kamppailu sen suhteen missä meni raja katsomisen ja tuijottamisen välillä, enkä ollut ihan varma sainko siihen mitään päätöstä aikaiseksi. Ehkä.. toivottavasti se jäi kuitenkin katsomisen tasolle. Joo. Minähän vain satuin huomaamaan kun tarjoilijatyyppi teki tietään pöytäni suuntaan(?) enkä ollut lainkaan yrittänyt vilkuilla hänen menemisiään sitä ennen.

Nimi: E.M.

24.09.2017 19:04
Jake - WI

Taisin ehkä keskeyttää tytön(Aisha) mietintähetken, mutta moisesta en kuitenkaan lähtenyt syyttämään itseäni. Enempikin toisen tangerteleva vastaus ja liitutaulua kohden siristely sai kohteliaan hymyni syventymään, hieman siis jopa huvittuneen puolelle.
"Ei sun silmät valehtele, mikä lienee iha hyvä", vastasin kevyt huvitus äänessäni. Jos tytön silmät olisivat nimittäin valehdelleet, olisi hänen ehkä kannattanut käydä Specsaversilla. Se taas olisi tarkoittanut silmälasien hiukan peittävän siniharmaiden silmien hymyilevää vastausta, mitä en tosin tietenkään siinä ääneen sanonut. Jotkut vitsit oli parempi jättää vain kesken.
"Mut selkis, käyn hakee sulle sellaset. Juustokakku on aina hyvä valinta", jatkoin siksi heittoni perään. Ja osin olin jo siitä valmis suuntaamaan takaisin tiskin taakse, mutta yksi kysymyshän oli vielä jäljellä.
"Onks sulla muute korttia vai käteistä?" kysyinkin siten päästäen kulmani nousemaan pienen kysyvästi ja katseeni edelleen tytössä hymyni kera pitäen. Samalla olin toki vastauksen saatuani jo valmiina jatkamaan matkaani. Tilauksen hakiessani kannettavan kortinlukijan mukaan nappaus onnistuisi nimittäin ongelmitta. Ja hyvinhän ehtisin tuoda tilauksenkin pöytään ennen kuin Edgar ehtisi saada odottavan pöydän ruokia valmiiksi. Niin ainakin oletin.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 17:43
Aisha – WI

Havahduin ajatuksistani tarjoilijan(Jake) seisahtuessa pöytäni viereen. Tyypin puheesta olin havaitsevinani aksentin, mutta siinä tilanteessa en ehtinyt sitä sen tarkemmin ajattelemaan.
”Ai moi, joo. Ja öh ei tartte. Jos silmät ei valhettele ni voisin ottaa jääkahvin ja tollasen juustokakunpalan sen kanssa”, vastasin, tosin joutuen tilausta luetellessa vielä varmistamaan silmiä siristellen tiskin luona olevalta liiitutaululta etten tilaisi mitä sattuu.
Tilattuani tosin palautin katseeni tarjoilijaan hymyni nykiessä vähän turhankin leveäksi. Hillitse itsesi Aisha, kyllä sulla nyt pokka pitäisi pitää yhden kivan näköisen tarjoilijan kanssa.

Nimi: E.M.

24.09.2017 14:47
Jake - WI

Keittiön puolelle päästyäni huomasin Edgarin asettavan viimeisiä lisäkkeitä muuten valmiille lautasille, mistä saatoin päätellä osuneeni paikalle juurikin oikeaan aikaan. Niinpä likaiset lautaset tiskialtaaseen kuljetettuani laskin vettä hieman lautasille ja pesausin sitten käteni. Lautaset kun ehtisin laittaa pesukoneeseen myöhemminkin, minkä takia tiskialtaalta palasin seuraavaksi valmiiden lautasten luokse. Viimeisten askeleiden ajan sain kuunnella Edgarin tupakan madaltamaa ääntä.
'Kolmen hengen porukka on valmis. Toisessa menee vielä hetki, tule hakemaan se kohta', hän huikkasin kovaäänisesti kuin olisin ollut kaukanakin, vaikka olin siinä aivan lähellä. Ei keittiö niin suuri ollut.
"Selkis", vastasin joka tapauksessa ennen kuin poimin lautaset mukaan. Kolme lautasta osasin nimittäin kantaa yhtäaikaa. Yksikin lautanen siihen lisää olisi ollut turhan suuri riski otettavaksi, sillä enhän minä moista taitoa voisi sanoa opetelleeni. Ehken sitä edes oppisi, kun saatoinhan välillä olla hieman kömpelön oloinen sitä kuitenkaan varsinaisesti olematta.
Kolmen valmiin lautasen kanssa saavuin kuitenkin takaisin tarjoilupuolelle. Poissaoloni aikana äkillistä sisäänryntäystä ei vaikuttanut tapahtuneen, vaikkakin tiskin takaa pois astellessani huomasin yhden tyhjän pöydän täyttyneen. Tai eihän pöytä täpötäynnä ihmisiä ollut, vaan pienen puupöydän ääressä istui joku tyttö(Aisha) yksinään. Sillä samaisella hetkellä enempiä en kuitenkaan ehtinyt vielä toisen puoleen vilkuilla, vaan päätin viedä lämpimät ateriat suoraan niitä odottaneelle pöydälle. Lautaset käsistäni ruokailijoiden eteen laskettuani toivotin kolmikolle hyvää ruokahalua hymyn kera, minkä perään otin jo ensimmäistä askelta pois pöydän luota. Samalla katseeni kääntyi uusimman asiakkaan puoleen.
Enkä varmasti ollut nähnyt rastatukkaista tyttöä aiemmin. Totta puhuen The Fresh Star ei oikein ollut nuorison järjettömässä suosiossa, joten oman ikäluokan asiakkaisiin ei edes pakolla törmännyt jokaisessa vuorossa. Jokseenkin saman ikäiseksihän hänet arvioin, ja kohteliaan hymyn kasvoilleni nostettuani astelin tytön pöydän ääreen.
"Moi, sää taisit tulla justiinsa?" aloitin pöydän ääreen seisahduttuani ja täysin aksenttiani piilottelematta. Tiesin, että Edgar toivoi kaikki asiakkaat toivotettavan heti ensimmäisenä tervetulleiksi, mutta joka kerta saman rimpsun lausumisesta puuttui vaihtelun tuoma hauskuus. Ja sitä paitsi kyllähän minä aina joka tapauksessa tervehdin asiakkaita, kuten nytkin.
"Haluutko, et haen ruokalistan?" jatkoin siten tervehdyksestäni luontevasti ja tiskin puoleen pienistä viittamisistani huolimatta katseeni pysyi tytössä samoin kuin hymy kasvoillani. Pääpiirteiset ruoka-ja juomalistat toki löytyivät tiskin luona olleilta liitutauluilta, mutta tiskin takana oli myös muutamia laminoituja listoja, jotka olivat hieman kattavampia.


//K-18 tai jotain sinnepäin//

Chad - KS

Raven päätyi käyttämään paitani riisumisen aiheuttaneen tauon hyväkseen, ja hetkessä hän riisui rintaliivinsä. En tosin valittanut. En lainkaan, ja suudelmaan palaamisen yhteydessä palautin oikea käteni naisen rinnasta kosketusta hakemaan(?), kun taas vasen käteni nousi kylkikaarteen tienoille(?). Myös Raven tuntui palaavan aiempiin tekemisiinsä, vaikkakin aluksi tunsin toisen lähtevän avaamaan yhden käden voimin farkkujeni sepalusta hieromisen sijaan. Lisäksi silkan suudelmaan vastaamisen sijaan tunsin toisen näykkäisevän alahuultani omistavasti.
Ja kyllähän tilanne siten eteni ihan hyvään suuntaan. Toki tottumaani ja minun normaaliini verrattuna etenemistahti oli nopeampaa, mutta oikeastaan se ei haitannut. Kaikki tuntui vain etenevän sopivasti omalla painollaan ja pakottamatta. Niinpä oikea käteni peukalon ohjasin terhakoituneen nännin kohdalle aiemman tapaisesti hieraisten(?), minkä perään vuorostani näykkäisin hieman toista huulesta(?).
Omistavan sävyiseen verrattuna näykkäisyni oli kuitenkin enemmänkin myöntyvän puoleinen, ja Ravenin käden päästyä sepalukseni availusta takaisin hieromisen pariin(?) huoahdin nauttivan sävyisesti kesken suudelman(?). Tulihan kosketus selkeästi ohuemman vaatekerroksen lävitse, mikä tarkoitti valmistumisen rivakoitumista ja aukinaisen sepaluksen takia myös sen selkeämpää näkymistä. Kuin sitten jollain tapaan toisen tekoihin vastatakseni liu'utin vasemman käteni paljaalta kyljeltä nahkaisten housujen vyötärön ylitse, mistä käteni matka pysähtyi reiden ja lantion vaihteeseen(?). Kädelläni oli siten sama määränpää kuin ennen paidan riisumista mutta tällä kertaa vain eri suunnasta. Tilanteen etenemisistä johtuen siihen aloilleni en tosin kättäni jättänyt, vaan peukalo edellä liu'utin hieman hieraisevasti kosketuksen selkeämmin nivusen puoleen(?).
Tokihan kummoinen vastine se ei ollut nahkahousujen aiheuttaman epäsuoran kosketuksen vuoksi, mutta ainakin se sai minut toteamaan, että riisumista olisi jatkettava. Joko sitten tässä tai makuuhuoneen puolella, jossa eteneminen saattaisi muutenkin olla miellyttävämpää.

Nimi: Sarenne

24.09.2017 02:01
Diesel - NV

Olin melkein jo loukkaantua siitä, kun Owen ei nähnyt mitään kiirettä vastata puheluuni. Onneksi minulla oli sentään tupakkani, jonka sauhuttelu esti minua dramatisoitumasta liikaa. Lopulta minulle kuitenkin vastattiin, enkä tuhlannut aikaani hiljaisuudella.
Olin jo kommentoimassa sitä, miten Owen ei muka tuntenut muita homoja, mutten ehtinyt. Ehkä olin tavallaan ylpeäkin siitä, että kauniin räiskyvän persoonani kanssa olin hämärtänyt Owenin tietoisuudesta kaikki muutkin mahdolliset homot. Owenilla oli kuitenkin kiire jatkaa puhumista, kenties juuri sen takia, etten ehtisi kommentoimaan, mutta sentään hänen puheensa tarjosivat mielenkiintoista sisältöä.
"Toi? No mut luulis sun jo tietävän, et sen siitä saa kun feidaa mut jonkin huonomman seuran takia", vastasin lähes vittuilevaan sävyyn itsekseni virnistäen. Kuulosti siltä, että Owenilla oli ollut meneillään jotain mielenkiintoista tekemistä, mutta nyt hän vain kuulosti ärtyneeltä. Päättelinkin siitä, että paikalla täytyi olla Owenin kanssa vähintään kaksi muusta henkilöä, joista toinen oli ilmeisesti heikossa hapessa tehtyään tuttavuutta seinän kanssa.
"Mahtaa olla oikee ilonpilaaja. Suosittelisin kolauttamaan sitä lapiolla päähän. Ottaispahan opikseen siitä, et lapsilta ei tikkareita viedä", jatkoin höpinöitäni. Aloin todellakin kiinnostumaan siitä, kenen seuraan Owen oli oikein eksynyt. Nojauduin taaksepäin sohvallani, vetäisten keuhkoihini syvän henkäyksen savua Owenin vastausta odotellessani.

Nimi: Lehw

24.09.2017 01:52
Raven - KS

Chad tajusi mukavasti rintaliivini ja sinnepä hänen kätensä löysikin tovin päästä. Kupin alla toisen käsi oli suorastaan miellyttävän lähellä ja hierominen sai nännini terhakoitumaan molemmissa kupeissa. Tyytyväinen äännähdys myös karkasi huuliltani, joskin ehkä liian varhain, toinen nimittäin peräytyikin, mikä puolestaan sai minut avaamaan ainoan näkevän silmäni.
Kyse ei kuitenkaan ollut lopettamisesta, vaan mies päätti vähentää vaatetusta. Käytin tilanteen hyväksi ja vapautin itseni liiveistäni päästäkseni Chadin kanssa samalle nakuilun tasolle. Tasa-arvon nimissä tai jotakin muuta sellaista, vaikka todellisuudessa olisin voinut stripata vielä lisääkin. Se vain olisi vaatinut siirtymistä johonkin suuntaan ja tällä hetkellä miehen sylissä oli kaikista mukavin paikka, vaikka mielelläni olisin myös ottanut kosketusta vyötärön alapuolelle.
Ajattelin kuitenkin kestäväni hetken odottelun, etenimmehän me ihan mukavaa tahtia nyt viimein. Sitä paitsi Chad näytti yhä helvetin hyvältä ilman paitaa. Sopisikohan ehdottaa, että saisin ratsastaa, jolloin voisin ihailla hänen rintalihaksiaan paremmin..?
Kovin pitkän aikaa en saanut kuitenkaan nauttia näkymästä, kun jo palasimme suutelemaan(?). Samalla palautin toisen käteni miehen haaroväliin, mutta tällä kertaa pelkkä farkkujen päältä hiplaaminen ei tuntunut tyydyttävältä vaihtoehdolta, joten aloin määrätietoisesti ja varsin näppärästi avaamaan yhdellä kädellä housujen sepalusta(?). Aikeenani oli nimittäin päästä hieromaan toisen varustusta yhtä vaatekerrosta alempaa.
Toisen käteni sijoitin takaisin Chadin niskalle samalla kun näykkäisin miehen alahuulta omistavaan sävyyn(?). Vähän jo kaipasin nopeampaa toimintaa.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 00:09
Cole – NC

Pystyin lähes koko automatkan tuntemaan Trishin katseen itsessäni ja yritin parhaani mukaan myös jättää sen huomiotta. Kerta toisensa jälkeen totesin Trishiin vilkaisut virheiksi ja jouduin toistelemaan mielessäni itselleni muistutuksia liikennevaloihin keskittymisestä.
Päästyä pihaani yritin kovasti olla kiirehtimättä ovelle liian ilmiselvästi. Saatoin kuitenkin kurkotella laukkuni takapenkiltä hieman hätäisesti ja muutenkin toimia aika.. noh määrätietoisesti. Toisaalta tuskin Trishistä oli minua tässä tilanteessa arvostelemaan. Avaimet laukusta kaivettuani avasin oven ja oletin Trishin sulkevan sen perässään. Laukkuni laskin lattialle seinän viereen riisuessa kengät jalastani ja sitten jo tunsinkin Trishin lähestyvän.
”Kyllä, mutta kävisin mielelläni ensin suihkussa. Rankka työpäivä, tiiäthän?” vastasin hiljaa hymisten, samalla kun hiljaa mielessäni valittaen pyörähdin kauemmas Trishistä, suunnaten kohti kylppäriä. En minä ihan piruuttani jättänyt miestä odottamaan, vaan oikeasti yleensä töiden jälkeen suihku oli hyvä vaihtoehto. Olihan homma kuitenkin paikoitellen aika fyysistä.
Kylppäriin päästyäni lukitsin oven ja luonnollisesti strippauduin. Sentään pyyhekin oli siellä valmiina. Olisin saanut helpolla suihkussa kulumaan pidemmänkin aikaa, mutta tällä kertaa en moiseen ryhtynyt. Ensinnäkin en halunnut odotuttaa Trishiä liikaa ja toiseksi en halunnut odotuttaa itseäni.
Tovin kuluttua suljin hanan ja kuivasin itseni. Hiuksien kuivaamiseen meni tosin enemmän aikaa, sillä ensin jouduin antamaan niile pyyhekohtelun ja sitten vielä pikaföönauksen ennen kuin suostuin astumaan kylppäristä ylös pyyhe lanteillani ja miettien hieman liian myöhään olikohan tämä sittenkään niitä fiksuimpia ideoitani.

Aisha – WI

Nykin reissusta selvinneenä ja kouluun palautuneena olin kuluttanut aikaa kaupoilla ja muuta turhanpäiväistä. Sitten tielleni sattui The Fresh Star, tai joku siihen suuntaan, kahvilan tapainen. En ollut koskaan käynyt, joten paremman tekemisen puuttuessa päätin käydä ainakin jotain ostamassa.
Astelin uteliaana ovista sisään ja etsiskelin itselleni vapaata pöytää. Ensin toki yritin saada selville pitäisikö tilata jostain kassalta vai miten, mutta tulin siihen tulokseen että eiköhän kaikki sujuisi jos pöytään suoraan istuisin. Siispä etsiskelin mukavia viboja antavan pikkupöydän, johonka ääreen istuin odottelemaan.

Nimi: Sarenne

23.09.2017 22:19
Trish - NC

Colen ihoon oli varsin mukava tehdä tuttavuutta, joten sain olla ihan syystäkin suolainen, kun meidät keskeytettiin. Olihan se nyt täysin sopimatonta. Mutta, lopputulos saattaisi silti olla miellyttävämpi Colen suostuessa hänen autonsa ottamiseen.
Kohotin pienesti kulmiani Colen napatessa kädestäni kiinni ja lähtiessä ohjaamaan minua ovensuusta. En siltikään kyllä valittanut. Ohi kulkiessani pidin kuitenkin huolta siitä, että Colen kaksi kaveria sai osakseen mitä suloisimman hymyn minulta. Eihän sitä pitänyt nyt huonoa kuvaa jättää.
Annoin Colen retuuttaa minua haluamaansa suuntaan, enkä ainakaan vastaan laittanut. Parhaani mukaan saatoin jopa yrittää jättäytyä Colen jälkeen, olihan siellä oikein miellyttävät näkymät. Blondi nappasi mukaansa joitain tavaroita, johdattaen meidät sitten parkkipaikalle. Hän irrotti otteensa kädestäni, hakeutuen sitten itse kuskin paikalle. Ja koska Cole ei erikseen komentanut minua takapenkille, valtasin paikkani pelkääjän paikalta.
Automatkaa ei voinut sanoa ainakaan helpoksi. En pystynyt edes jutustelemaan, sillä jouduin käyttämään liikaa keskittymiskykyäni vain pysyäkseen paikoillani. Tuijottelin kyllä avoimesti Colea, enkä edes yrittänyt piilottaa sitä. Ei minua kiinnostanut mitä tiellä tapahtui. Ilma autossa oli suhteellisen latautunut (?), mutta siitä huolimatta Cole sai meidät ajettua kämpälleen asti. Oli suorastaan naurettavaa, kuinka paljon keskittymiskykyä vaati se, että sain käveltyä blondin asunnolle saakka normaalisti.
Eteiseen saakka päästyäni potkin kenkäni jaloistani. Päästin taas pienen hymyn valtaamaan kasvoni, katseeni Colessa ja tummanruskeita silmiäni räpsytellen. Jos Cole ei olisi vielä karkuun juossut, siirtyisin taas lähemmäs häntä, käsilläni miehen lantiota etsiskellen (?), mutta jättäen hänelle kuitenkin yhä pakomahdollisuuden.
"Joten.. ainakin päästiin eroon kavereistas", aloitin kiertelevästi, vaikka Colelle olikin takuulla ilmiselvää, mihin puheillani pyrin. En kuitenkaan halunnut olla liian pakottava tai tungetteleva, olihan hän viimeksikin tuntunut säikähtävän jotain kesken kaiken. Ei se silti estänyt minua tuijottelemasta hyvin.. Colea arvostavaan tyyliin.

Nimi: E.M.

23.09.2017 20:50
Owen - FL

Himon huokaisut eivät saaneet mieltäni kääntymään tai näkemään käytöstäni ylitse ammuttuna. Ihan oikeassa minä olin, ja sitä paitsi hänhän se meni aloittamaan! Siten demonin tarttuessa brunettea naista kaulasta minä iskin vain käteni ristiin. Katsottaisiin mitä liirun laarun juttuja toinen oikein seuraavaksi selostaisi.
Tosin mitään liirun laarun juttua ei vain tullut. Himo nimittäin vain nosti rimpuilevan naisen ylös samalla itse seisaalleen nousten, minkä perään hän vaikutti vilkuilevan ympäristöään. Brunetella vaikutti olevan selkeitä vaikeuksia hengittää tiukan otteen - ja kait muidenkin seikkojen - takia, mutta enhän minä aloiltani liikkunut. Ei minua todellakaan kiinnostanut helpottaa toisen oloa. Ainostaan ajan kuluminen ilman tilanteen etenemistä tuntui ärsyttävän. Tai ainakin sillä sekuntilla.
Sillä kait Himo sitten sai päätettyä, mitä tekisi, ja äkisti demoni viskasi bruneten naisen kymmenkunta metrin päähän. Pidemmällekin nainen olisi varmasti lentänyt, ellei tiiliseinä olisi tullut matkan jatkumisen tielle, mitä kautta matka loppui kuin kanan lento. Seinästä metallisen roskalavan päälle, mikä sai katseeni jäämään hetkellisesti liikkumattomaan ruhoon. Pistävän sävyisesti.
Ja olihan siihen hyvä syy miksen mitään heti sanonut. Koska jos nainen kuoli siihen, niin se olisi leikin loppu. Eikö toinen tajunnut, miten hauskaa pidettiin? Brunette oli pysynyt tajuissaan nivelten ja vatsan potkimisesta huolimatta, ties mitä hänellä olisi keksinyt. Tai okei, olihan viskominen nyt parempaa kuin jutustelu. Niin, ja sitä siinä vatvoessa minulta meni ohitse Himolta saatu katsahdus. Toisen lähtiessä kuitenkin askeltamaan kengittä kohti naista huomioni siirtyi demonin olemukseen. Perään suuni sitten myös aukeni.
"Hieno heitto, mut oisit voinu kattoa et se selviäis hengissäki", aloitin kireän vinoilevasti, mutta ennen kuin ehdin jatkaa sanojani ajatukseni keskeytyivät kännykkäni soidessa. Se nimittäin sai kulmani kurtistumaan - kuin pahastikin keskeytettynä -, minkä perään käteni ristimisistään vapauttaen lähdin kaivamaan kännykkää farkkujeni takataskusta. Jos olisin olettanut bruneten olleen hengissä, olisin saattanutkin sivuuttaa koko soiton soittoäänestä ja pienestä värinästä huolimatta.
Nyt en kuitenkaan siis moisia olettanut, ja siten huomioni tipahti oikean käteni esille tuomaan ruutuun, jossa soittajan nimi jo näkyikin. Dieselin nimi siis toisin sanoen, ja jo vastaamattakin saatoin arvella mitä toinen oli vailla; taksikyytiä. Ellei sitten tietenkin feeniks jostain syystä soittaisi sen lintumiehen kuulumisia. Luulisi kyllä senkin otuksen kuolleen jo aikoja sitten, minullahan tuntui menneen ikä ja terveys ennen kuin edes pääsin Himon kanssa tänne kujalle.
Joka tapauksessa pieni mahdollisuus kait oli, minkä takia ajatuskehän jälkeen vastasin puheluun ja nostin kännykän korvalleni. Imelä tervehdys ei sitten ollut sitä mitä olisin kaivannut, minkä takia 'hei kulta' sanojen perään lähdin askeltamaan Himon perään. Korkeintaan hieman huoahdin puhelimeen tympääntyneenä, mutta siinä välissä toinen oli jo ehtinyt jatkaamaan sanojaan ja tiedusteli, olinko saanut keikkani hoidettua. Ja siihen väliin olin jo aukaisemassa suutani, mutta tietenkin Diesel tuli jatkaneeksi. Ei häntä kiinnostanut tekemiseni, mikä sai askeleeni pysähtymään paria askelta pidemmälle saamatta.
Arvasinhan. Tai seuraa toinen väitti tarvitsevansa, mutta tarvitsi hän oikeasti seuraani tai ei, tarkoitti hän myös tarvitsevansa taksia.
"Mä en tunne muita homoja", tokaisin välittämättä tarkalleen oliko se totta vai ei. Paska siinä oli nimittäin olla 'lempihomo' jos oli myös ainut tunnettu homo. Vinoilun saattoi siis saada jääneen päälle, ja siksi en antanut Dieselille aikaa vastata sanoihini.
"Ja mulla on tässä yks hoideltava. Tai ois, jos toi ei ois menny jo viskomaan sitä pitkin seiniä", jatkoinkin siten kireästi ja ääntäni hieman tahallani jälkimmäisen lauseen aikana kailottaen. Ihan vain jotta Himokin tajuaisi pointtini, ja hänen puoleenhan tulin vilkaisseeksi.

Nimi: Sarenne

23.09.2017 20:05
Diesel - NV

Alexilta ei kauaa kestänyt häipyä kämpästäni, vaikka vaivalloiselta se kuulostikin. Hetken aikaa harkitsin, olisiko minun pitänyt sittenkin seurata jätkää rappukäytävään ja heivata ulos ikkunasta. Olisihan se ollut huvittavaa. Vakuuttelin kuitenkin itseäni siitä, että paljon hauskempaa olisi häiritä hänen elämäänsä myöhemmin.
Säädin itselleni taustamusiikkia soimaan ja hautauduin vaatekaappini syövereihin. Lopulta löysin itselleni mustan paidan sievällä "fuck you"-tekstillä, toiset mustat revityt farkut, maiharit ja nahkatakin näyttävillä piikkikoristeilla, vaikka viimeisintä asustetta en vielä päälleni laittanut. Löysin jopa muita piikkikoruja itselleni ja suhteellisen painavia ketjuja kaulaani. Nostettuani vielä liekinpunaiset hiukseni pystyyn ja sotattuani silmäni mustalla olin suhteellisen valmiina. En vielä kylläkään tiennyt, mihin, mutta se selviäisi myöhemmin. Uskoin, että rakkaalta ystävältäni löytyisi kyllä hyviä suunnitelmia illalle. Tungin vielä taskuihini käteistä ja tupakka-askin, sytyttäen kuitenkin yhden savukkeen ensin itselleni. Eihän koskaan voinut tietää, kuinka nopea lähdöstä mahtaisi tulla.
Säädin taustamusiikkini pienemmälle ja kaivoin esille puhelimen kilauttaakseni Owenille. Asetuin retkottamaan sohvalleni, poltellen kaikessa rauhassa vastausta odotellessani. Puhelimen tuutattua muutamaan otteeseen demoni viitsi jopa vastata.
"Hei kulta", tervehdin ehkä hieman liian imelästi, "joko oot saanu pestis hoidettua? Tai oikeestaan mua ei kiinnosta, lempihomos tarttee seuraa."
Tarkemmin sanottua kyytiä, mutta seura kuulosti paremmalta. Tai oikeastaan, tänään minulla ei ollut sen suurempia vaatimuksia paikan suhteen, joten saattaisin kerrankin tarvita Owenia jopa enemmän seurana kuin kyytinä.

Nimi: E.M.

23.09.2017 19:40
Jake - WI

Hetki sitten tyhjentynyttä kahden hengen pöytää puhtaaksi pyyhkiessäni arki tuntui todellakin palanneen ja kunnolla. Opiskeluiden parista olin jälleen kerran juossut bussiin ehtiäkseni ajoissa aikaisempaan vuorooni The Fresh Starissa, ja Etelä-Carolinan reissu tuntui jääneen jo selkeästi taakse menneisyyteen. Toisaalta ei se tarkoittanut, ettäkö arki mitenkään pahasta tai ikävää olisi. Sentään siinä pöydän pyyhittyäni ja tyhjät lautaset mukaani napatessani vuoroni oli nimittäin jo voiton puolella.
Ja sitä paitsi tykkäsin kahvila-ravintolasta. Tykkäsin niin irlantilaispubia jäljittelevästä sisustuksesta kuin asiakastyöstä, jota sain harjoittaa tiheästi tarjoilin pestissäni. Oikeastaan ainoat asiat mistä en niinkään pitänyt olivat keittiössä hääränneen Edgarin ylitiukka asenne sekä se tosiasia, etten päässyt lainkaan kokkailemaan. Mieluusti olisin edes hieman auttanut, mutta Edgar - joka myös siis omisti paikan - ei antanut moiseen lupaa. Nätisti sanottuna minulla ei ollut riittävästi kokemusta ja sain olla tyytyväinen paikkaani tarjoilijana. Ja kyllähän minä siten olin tyytyväinen mustassa essussani.
Niinpä lautasten kanssa suuntasin tiskin toiselle puolen ja sieltä keittiön puolelle. Tiskin ohitettuani vilkaisin toki vielä tavasta tarjoilupuolelle. Kahteen pöytään pitäisi saada tilaukset vietyä, mutta muuta ei tainnut olla nyt kun tyhjentynyt pöytä oli siivottu. Kahvila-ravinto ei nimittäin ollut mitenkään erityisen suuri - kahden hengen pöytiä oli viisi kappaletta, suurempia pöytiä ja loosseja oli molempia kaksi, joiden lisäksi oli toki myös tiskipaikkoja - eikä näin 'ruuhka-aikaakaan' paikka ollut tupaten täysi. Oikeastaan nyt oli useampikin paikka vapaana. Ellei sitten keittiön puolella käväisyni aikana tapahtuisi jokin äkillinen sisäänryntäys, mutta aika epätodennäköistähän se olisi.

©2017 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com