Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen/hahmotietojen lähetys on tilapäisesti poistettu käytöstä :c


Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)

Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 

Tärkeät rope-tiedotukset

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.)

Michael Harris aka Mitch hyväksytty (1.5.)

Anahi Cimrihn aka Neyir hyväksytty (20.4.)

Nathan Byrn aka Nathan hyväksytty (18.4.)

Desmond aka Desmond sekä Gideon aka Diesel ovat hyväksytty (17.4.)

Alexander Moss aka Alex ja Owen Kidd aka Owen hyväksytty (16.4.)

Piper ja Tobey -hahmot poistettu Rölli-roolijan eroamisesta johtuen (28.3.)

Fabiano D'Antonio aka Fab hyväksytty (28.1.)

Cactus-hahmoa ei voitu hyväksyä (15.1.)

Kayden Morgan aka Kayden hyväksytty (1.11.)

Suppeita sääntöjä tiivistettiin, mutta varsinaisia sisältömuutoksia ei tullut (26.10.)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.)

Jokaisen hahmon tietoihin lisätään tieto seksuaalisesta suuntautumisesta! Huikkailkaa siis omien hahmojen osilta puuttuva tieto chätissä tai muokkauskirjassa (30.8.)

Tobey Braithwaite aka Tobey hyväksytty (4.8.)

Bjarnlaugur Hróbjartursson aka Vil hyväksytty (15.7.)

Theliel-hahmoa ei voitu hyväksyä vielä, koska enkeleiden tietoja ei ole kirjoitettu puhtaaksi. Hyväksyntä katsotaan tietojen ollessa valmiit (15.7.)

Milady de Winter aka Milady hyväksytty (12.7.)

Piper Mitchell aka Piper hyväksytty (10.7.)

Akonikum-roolija ja hänen hahmonsa Kira Bate ovat poistettu roolijan pitkän poissaolon vuoksi (24.6.)

Aisha Hale aka Aisha hyväksytty (18.6.)

!! Akonikum-roolija ja hänen hahmonsa Kira Bate ovat vaarassa tulla poistetuksi roolijan poissaolon vuoksi !! (11.6.)

Adriana Argent aka Adriana hyväksytty (3.3.)

Nicholas Easton aka Cole hyväksytty (30.12.)

Trish hyväksytty (28.12.)

Ian Branch aka Ian hyväksytty (27.12.)

Kieran Branch aka Kieran hyväksytty (24.12.)

Ceadda Eaton aka Chad hyväksytty (30.8.)

Jake Kingsbury aka Jake hyväksytty (23.8.)

Kira Bate aka Kira hyväksytty (18.7.).

Ensimmäinen hahmo Nonie Cross aka Raven hyväksytty (9.5.).

 
 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lehw

19.07.2017 22:47
Raven - KS

Pussailutuokio ei oikein ottanut onnistuakseen. Juuh, vaihtoihan Chad asentoaan ja niin pois päin, mutta olisin mieluusi antanut käsieni vaeltaa vähän toisen paidan alle. Lopulta mieskin taisi tulla siihen tulokseen, että asetelma mätti, joten ei-alunperinkään-niin-kovin-kiihkeä suutelointi taukosi.
"Loistoidea", vastasin kannattaen juomien siirtoa, sillä tarvitsisin molempia käsiäni, jos haluaisin mitenkään päin edetä. Ja tietenkin halusin, joten Chadin siirrettyä oman pullonsa, ojensin oman pulloni hänelle, jotta sekin löytäisi tiensä sohvapöydälle(?).
Kun toimitus oli ohi, soin toiselle tyytyväisen hymyn ja olin jo hyvää vauhtia palaamassa siihen, mikä äsken oli jäänyt kesken(?). Tällä kertaa saatoin hyvin antaa vapaan käteni lähteä vaeltamaan hänen reidelleen(?), vaikka toistaiseksi vielä oltiin siveellisillä alueilla. Ainakin melkein.

Nimi: Vappukiller

07.07.2017 07:16
Neyir ~ FL

Vilkaisin likaisen peilin kautta ovelle jäänyttä demonimiestä ja huokaisin toisen vastaukselle tylsistyneenä.
'' Aatteliks sä sitten listii samalla koko klubin henkilökuntineen, asiakkaineen ja omistajineen, jotka sattuu olemaan silminnäkijöitä? Tiedoks vaan, et ei tuu onnistuu. Tää on nimittäin mun yks lempi klubeista ja mähän en ala omia juomiani sekottelee. ''
Vilkaisin kohotetuin kulmini toista kohti ja nojasin yhdellä kädellä lavuaarin reunaan asettaen toisen sitten uumalleni.
'' Sitä paitsi mitä hauskaa suorassa hyökkäyksessä on? Mun mielestä on paljo kivempaa olla kärsivällinen, vaania ja vasta sen jälkeen kaataa saalis. '', mutristin suutani ja kallistin päätäni toisen puoleen. Pitkät suortuvani valuivat oikean olkani yli rinnuksilleni ja hipaisin hiuksia ohimennen suoristaen niitä. Mitä tyydyttävää toinen näki järjettömässä, suunnittelemattomassa verijuhlassa? Itselleni tuli ainakin paljon tyydyttyneempi olo, kun pienen kiertelyn jälkeen sain riistani luottamuksen. Sen jälkeen oli helppo nakki johdattaa hänet taksitolpalle pimeän kujan läpi ja viedä hänet kotiin naposteltavaksi. Tottakai jotkut eivät selvinneet kävelymatkasta, vaan saivat kokea karvaan kohtalonsa hämärällä asfalttikadulla. Selkääni pitkin kiiri kylmät väreet jo ajatellessani sitä ihanuuden tunnetta, joka juoksi ruumiin läpi nähdessäni selkäänpuukotetun henkilön viimeisen katseen. Kuitenkin tällä hetkellä edellä mainittu kuvitelmani tuskin toteutuisi demonimiehen nykyisellä ulkonäöllä.
Sen takia siis nyökkäsin uudemman kerran lavuaarin puoleen.

Nimi: E.M.

04.07.2017 19:56
Owen - FL

Toista demonia seuraten löysin tieni vessojen puolelle. Himolta tönäisyn saaneesta naisesta en välittänyt sen siunattua. Tai no, oikeastaan vielä vähemmänkin. No, joka tapauksessa naisten vessan sijaan matka taittui miesten vessan puolelle. Paikalla olijoiden tsekkaaminen ei minua yhtä paljoa kiinnostanut kuin toista. Ja sama oikeastaan koski ulkonäköäni. Himo nimittäin tahtoi minun pesevän käteni ja naamani, jottemme saisi lisäongelmia. Tai jottei hän saisi lisäongelmia.
"Lisäongelmia?" toistin kuin en olisi ymmärtänyt koko sanaa. Mitä toinen oikein selitti?
"Listimisestä ei ees nykyään tuu mitään ihmempää ongelmaa. Korkeintaan listitään sitten pari pokea samassa, vai sitäkö sä sitten pelkäät?" jatkoinkin siten melkeinpä yhtä tyrmistyneeseen sävyyn. Aloiltani - vessan ovelta noin pari metriä eteenpäin(?) - en siten tullut liikkuneeksi, sillä ei minulla ollut aikomustakaan peseytyä tässä välissä. Se olisi nimittäin aika paljon, jos toisen demonin pyynnöstä peseytyisin. Lopulta veri kuivuisi ja rapisisi menossa pois joka tapauksessa. Varsinkaan tässä tappojen välissä peseytymisessä en nähnyt mitään järkeä.

Nimi: Vappukiller

29.06.2017 19:34
Neyir ~ FL

Vessojen hehkuvat valomerkit pilkistivät jo näkyvästi ja tuuppasin vielä viimeisen henkilön edestäni pois. Typerä naikkonen oli jo sen verran päissään, että sinivihreät silmät harottivat eri suuntiin. Sihahdin halveksuvasti ja vilautin kulmahampaitani, ennenkuin pyyhkäisin olkapäätäni joka oli koskettanut naarasta.
Viimeiset askeleet ja nykäisin miesten vessan oven auki ja viittasin toista demonia seuraamaan.
Kiersin likaisen, neljän huussikopperon suuruisen huoneen läpi ja tarkistin kaikkien paikkojen olevan tyhjiä. Elonmerkkejä ei missään, ellei meitä kahta laskenut. Siirsin siis silmäni peremmälle tulleeseen(?) ja nyökkäsin lavuaaria kohti.
'' Kannattaa ees pestä kädet ja naama. Tiedän, tiedän. Ne tuhriintuu kuitenkin, mutta emmä viitti hankkii lisäongelmii, jos poket kiinnittää sun tuhriintuneesee olemukseen huomioo. '', tuhahdin pienesti ja kiinnitin sitten katseeni peilikuvaani kohotellen jälleen hiuksiani ja nykäistäkseni paidan miehustaa alemmas.

//Tönks tönks :))

Nimi: Akit4

27.06.2017 00:24
Mitch - VA

Nojasin kyynärpääni auton ovea vasten ja laskin leukani kämmenelleni lepääämään. Katsahdin toista kulmaani kohottaen Fabianoon ja tuhahdin. Hänpä sen sanoi, minulla oli yhä opittavaa, vaikka kuinka halusinkin ajatella osaavani ja tietäväni kaiken. En voinut sille tosiasialle mitään, että olin yhä suhteellisen ummikko näissä asioissa. Vasta muutaman vuoden yksin opiskelu ei todellakaan ollut tarpeeksi vaikeimpien loitsujen ja kirouksien, sekä hirviöiden ja niiden heikkouksien oppimiseen, ihan sama kuinka ankarasti niitä pänttäsinkin.
"Sittenhän sinä voisit kertoa minulle jotain hyödyllistä, vampyyreista esimerkiksi", tokaisin. Saisipa nähdä, aikoisiko mies kertoa minulle mitään, vai jättäisikö aiheen sikseen. Tokihan tuo saattaisi yrittää syöttää minulle jotain valheitakin, joten minun pitäisi tarkkailla tuon pienimpiäkin eleitä. En haluaisi ottaa vastaan virheellistä tietoa hirviöistä.

Nimi: ScrewDriver

24.06.2017 23:49
Fabiano - VA

Naurahdin kevyesti nuorukaisen mälsälle sarkastiselle kommentille, antaen kehoni rentoutua paremmin auton osittain nahkaista penkkiä vasten. Samaan aikaan otteeni höllääntyi nahkaisen ratin ympärillä ja painoin kaasua hieman enemmän kiihdyttääkseni vanhusten ohitse. Ajoimmehan kuitenkin moottoritiellä.
Mitchin jatkaessa aihetta vampyyreista, kuuntelin, mutta ajattelin vain laiskasti. Tajusin kyllä, että poika yrittäisi udella lajistani enemmän omaksi hyödykseen, mutten niinkään kokenut sitä vaaraksi - ennemminkin huvittavaksi. "Sulla on vielä paljon opittavaa..." tuumasin laiskan huokaisun kera.
Omassa päässäni sen sijaan aloin miettiä, oliko pojan jolppi itse jokin muu kuin ihminen, sillä jokainen, joka tähän saakka sai tietää mikä olin oli pelännyt itsensä hengiltä. Mitch taas ei, hän oli hieman turhankin utelias, mikä sai minut taas kiinnostumaan enemmän - vaikken yleensäkään muista lajeista niin välittänytkään.

Nimi: E.M.

24.06.2017 16:44
Chad - KS

Suudelman myötä suljin silmäni ja heikosti pystyin tuntemaan oluen kevyen maun tai ainakin sen tuoksun(?). Oluen sijaan keskityin silti enemmän Ravenin pehmeiden huulten tuntuun, ja muutenkin maistelu tuntui heti alkujaan muuttuvan sanavarttaan pidemmäksi hetkeksi. Suudelman lomassa Raven nimittäin haki paremman asennon, mitä kautta minunkaan ei tarvinnut kumarrella niin paljoa toisen puoleen.
Ja vaikka maisteluissa olutpullot eivät olisikaan haitanneet, tilanne saattaisi olla toinen maistelun venyessä. Sitä varten oluet voisi hyvin hylätä sohvapöydälle, vaikka omastani en ollut edes ottanut yhtä kulausta. Tällä hetkellä kun juomien takia oikea käteni oli poissa pelistä ja Ravenin osalta molemmat kädet, sillä vapaalla kädellään nainen nojasi oikeaan käteeni. Lisäksi siirtelyistäni huolimatta oikea käteni oli jäänyt enemmän tai vähemmän väliimme. Toki tilannetta paikkasin siirtämällä vasemman käteni Ravenin kyljelle koko yläkroppaani paremmin toisen puoleen kääntäen(?), mutta ei se oikein toiminut. Sen tähden - paria huulten liikettä myöhemmin(?) - vetäydyinkin suudelmasta eroon(?). Kumartumisiani hieman korjaten ja silmäni aukaisten katseeni hakeutui joka tapauksessa takaisin Ravenin kasvoihin.
"Jos siirrän oluet sivuun, niin voimme varmasti mennä maistelua pidemmälle?" varmistin siirtäen kuitenkin jo samalla vasemman käteni naisen kyljeltä(?). Kädestäni tuen hakemisen vuoksi pullo siirtyisi sohvapöydälle helpommin vasemman käden kautta kulkien, ja ihan yhtä hyvin Ravenin juomakin siirtyisi sohvapöydälle, jos toinen vain niin tahtoisi.

Nimi: Lehw

20.06.2017 17:53
Raven - KS

Vihjailuni tehosi, sillä Chad lähti kumartumaan puoleeni ja pian sainkin jo tuntea hänen huulensa omiani vasten(?). Hymyni kuoletin heti huulien koskettaessa, vaikka mieleni olisikin tehnyt virnistellä sen takia, mihin tilanne oli menossa. Pidin tällaisesta asennoitumisesta, missä ei tarvinnut tuhlata turhaa aikaa pehmittelyyn, vaan mentiin vain suoraan asiaan.
Koska en istuvilteni kokenut olevani tarpeeksi pitkä suuteluun, nousin sohvalla polvilleni ihan vain molempien asentoa parantaakseni(?). Miehen käsi oli epämukavasti tiellä(se käsi, jossa on olutpullo), mutten antanut sen sen kummemmin häiritä. Tietty olisin voinut laskea omankin olueni jonnekin pöytätasolle ennen leikkiin lähtemistä, mutta tässähän nyt suutelin pullo toisessa kädessäni. Ei sillä, ettenkö olisi keksinyt käsilleni vähän parempaakin tekemistä kuin pullon piteleminen. Esimerkiksi Chadin yläruumiin sively oli ollut miellyttävää viimekerrallakin, joten miksei nytkin?
Suudelmaa rikkomatta en kuitenkaan saisi mielihalujani toiselle julki. Käsikopelollakaan en onnistuisi, sillä toisessa kädessäni oli juoma ja toisella kädellä otin tukea Chadin oikeasta käsivarresta(?), jotten sohvalla kaatuisi, kun tässä suutelin toista silmät kiinni.

//sori jos on jotenkin vaikea jatkaa :'D

Nimi: Janto

19.06.2017 18:20
Alex - NV

What happens in Vegas stays in Vegas
Olin jo nousemassa, kun mies oli lopettamassa lauseensa. Ajatukseni poukkoilivat kaikissa läheisissäni. Pitäisikö minun soittaa Henrylle, ja varoittaa tästä miehestä? Sitten muistin oikean nilkkani tilan. Miten ihmeessä pääsisin pois nyrjähtäneellä nilkalla? Feeniks oli jo kadonnut jonnekkin asunnon syövereihin, mutta kaveri varmasti seuraisi touhujani. Minulla ei siis ollut muita vaihtoehtoja, kuin ottaa lähimmästä pinnasta (pieni pöytä) ja hammasta purren ponnistaa itseni ylös. Ja sitten sitä vain hypittiin yhdellä jalalla kohti ulko-ovea, joka luojan kiitos oli lähellä alkuperäistä olinpaikkaani. Kesti hetken että sain yhä kauhusta ja huolesta tärisevät käteni avaamaan oven, mutta lopulta sain väännettyä lukon auki ja päädyin kuumaan rappukäytävään. Kolautin oven kiinni perässäni ja pompin suoraan hissin luo.

Olin vähällä kirota ja lujaa, kun tajusin olevani - missäs muuallakaan - Las Vegasissa. Suurista mainoskylteistä ja hulluista hotelleista kun oli aika vaikea erehtyä. Miten ihmeessä minun pitäisi päästä takaisiin Nykiin? Bussi olisi varmaan ainoa vaihtoehto, sillä lentokoneeseen minä en enää ikinä itseäni tunkisi. Piste.
Lähdin varovasti hyppimään kadun reunaa myöten, suuntana ihmiset ja niiden suoma heppoinen suoja. En usko että feeniks kävisi kimppuuni, jos olisimme niin suuren ihmismassan keskellä. Vaikken ollutkaan kovin vakuuttunut ajatuksesta, että jätkä vaivautuisi lähtemään edes perääni. Hypin kuitenkin kaiken hieman reippaammin. Parin korttelin päässä kuitenkin pysähdyin ja jäin hetkeksi hengittelemään syvään. En todellakaan voisi jatkaa näin... Siispä kysyin seuraavalta vastaantulijalta reittiä lähimpään kauppaan. Sieltä varmasti saisin jotain, jolla edes voisi sitoa tämän kirotun nilkan.


Nimi: E.M.

17.06.2017 21:29
Chad - KS

Hymyn toisessa suupielessään Raven kertoi pitävänsä toiminnan miehistä, mikä tuntui saman aikaisesti hyväksyvältä vastaukselta kuin osittaiselta vinkiltä. Ilmoitusluontoisten sanojensa perään hän sitten hivuttautuikin minua lähemmäs sohvalla ja tavallaan testasi sanojaan.
Kysymyksensä kautta hän nimittäin ehdotti olutpullon juomisen sijaan oluen maistelua huuliltaan. Naisen kohottaessa katseensa silmiini minun katseeni ei tarvinnut harhailla syliini laskemani juomani puolessa. Ei kysymykseen ollut vaikea vastata.
"Jos saan moisen vaihtoehdon, niin..", vastasinkin jättäen tarkoituksella virkkeeni lopun kesken. Olihan toinen sanonut pitävänsä toiminnan miehistä. Lisäksi hymyyn vastaamisistani virkkeen lopun saattoi päätellä helposti, ja siten sen ääneen sanomisien sijaan kumarruin Ravenin puoleen toista suudellakseni(?). Olutpullo jäi toki vielä oikean käteni otteeseen, mutta kumartumisieni yhteydessä toisen puoleen hieman paremmin kääntyessäni vedin tietenkin pulloa paremmin pois välistämme(?).


Owen - FL

Himo taisi innostua vastauksestani, sillä pystyyn pompahtaen ja hihkaisten toinen tanssahteli perässäni ulos lasiovesta. Ihme, että demoni malttoi edes kävellä perässäni. Tai siis, että toinen malttoi odottaa edes portaikkoon päästyämme. Siinä vaiheessa Himo tuli nimittäin minut ohittaneeksi. Mikäs siinä, seurasin sitten perästä. Aiempi tyytyväinen ja omahyväinen hymyni oli tosin askelten kuluessa tasaantunut.
Basson jyske oli jo aiemmin voimistunut, enkä toisesta poiketen viitsinyt miettiä ulkonäköäni ennen mustalasisista ovista astumista. Hymyäkään en uudempaa kertaa kasvoilleni nostanut, sillä totta puhuen edessä päin näkyvät ihmispaljoudet eivät olleet minun suosikkejani ja tietenkin paikan piti olla täyteen ahdettu. Sama tosin koski aikalailla kaikkea biletykseen liittyvää, mikä välittyi ilmeestäni. Suoraan sanoen olisin tahtonut päästä hupiosuuteen jo samantien. Tosin olisinhan minä nyt voinut mennä yksinenikin listimään jonkun ja siten välttää koko bilemaailman.
Moinen ajatus tuntui kuitenkin tipahtavan matkasta kun mustalasisten ovien jälkeen rajatulle alueelle päästyämme Himo tuli nykäisseeksi minua nopeasti paidasta. Kuin siis kehottaakseen minua jatkamaan seuraamistaan, minkä perään hän huikkasi matkamme jatkuvan vessojen suuntaan. Siis oikeasti toinen huikkasi niin, mitäs meni litkimään jotain turhaa juomaa. Kusi ja paska eivät ihmiseritteinä juurikaan innostaneet mieltäni, mitä kautta toisen perässä portsarin ohitse astahtaessani vilkaisin portsaria vähätellen. Hän kun nyt sattui olemaan lähin henkilö siinä paikalla, kun eihän Himo olisi perässäni tulemisten takia ilmeitäni huomannut. Portsarin mahdolliset reaktiot eivät minua kuitenkaan kiinnostaneet, vaan suorilta käsin jatkoin matkaani demonin perään.
Ihmismassassa toisen seuraaminen oli osin sitten helppoa ja osin vaikeaa. Tanssivat ihmiset kun tajusivat väistää tieltä ja tottakai minä demonin nyt porukasta erotin. Pituuden puolesta muutama senttimetri lihapuvulle lisää ei kuitenkaan olisi ollut pahitteeksi paremman näkymän takaamiseksi. Himoa seuratessani suurempia huomioita en ohitetuiksi tulleille jakanut, vaikka teoriassa siitä olisikin voinut jo listittävää valita. Ilmeisesti hupi kuitenkin oli nyt siirtynyt neidin vessahetkeä jäljemmäksi.

//kuraa molemmilla, sorry

Nimi: Vappukiller

15.06.2017 02:25
Neyir ~ FL

Hymy levisi kasvoilleni jätkän noustessa ja myöntyessä ehdotukseeni. Pompsahdin pystyyn innoissani hihkaisten ja melkein tanssahtelin diilerin perässä ulos lasiovesta pimeälle käytävälle, joka jatkui noin kymmenen metriä. Basson jytke voimistui ja talon vavahtelu tuntui jalkapohjissani asti. Päädyssä meitä odottikin raskas, purppurainen samettiverho, jota raotettuamme(?) pääsimme kevyesti punaisilla valoilla valaistuun, leveään portaikkoon. Tässä vaiheessa otin johdon(?) ja lähdin laskeutumaan varsin taitavasti koroistani huolimatta yhä alemmas ja alemmas.
Jälleen edessämme seisoi kaksi valtavaa, mustalasista ovea ja seisahduin äkisti kohontamaan hiuksiani ja korjatakseni hameeni asentoa. Vedin ryhtini taakse ja katsahdin olkani yli hiukan jäljessäni tulevaa (?) jätkää. Nopea silmänvinkkaus, häikäisevä hymy kasvoille ja työrooli päälle. Tartuin kylmään, metalliseen kahvaan ja nykäisin. Kaiuttimista johtuva ilmavirtaus henkäisi kasvoilleni kuumasti ja hajut sekoittuivat nenässäni yhdeksi isoksi seokseksi.
Paikka ei ollut tosiaankaan tarkoitettu epileptikoille välkkyvien lasereiden, kohdistimien ja muiden hypnotisoivien efektien takia. Kellaritaso oli ahdettu täyteen, kuten aina tähän aikaan ja muutama neitonen oli jo nostettu häkeissä kattoon roikkumaan. Niiden kapeat hartiat ja ruumiinosat vääntelehtivät rytmin mukana, heidän nauttiessa huomiosta ja kunniasta päästä yläilmoihin esittelemään itseään.
Välittömästi astuttuamme ulos pienelle rajatulle ulostuloalueelle, eräs portsareista aukaisi kahta puolta eristävän ketjun.
Vilkaisin kuitenkin vielä nopeasti demonipojun puoleen ja toisen vaatteita. Siellä sun täällä olevat veritahrat näyttivät ehkä hämärästä katsottuna kuuluvan asuun. Joku saattoi jopa ajatella, että kyseessä oli uniikki luomus tai tuunaus. Kädet ja kasvot olivat kuitenkin ongelma. Nykäisinpä siis toisen pusakkaa nopeasti rinnan kohalta(?) kehottaakseni häntä jatkamaan seuraamistani.
'' Käydään vessoilla! '', huusin pauhaavan musiikin yli mahdollisimman kovaa ja livahdin portsarin ohi sekoittuakseni massaan. Samassa katosta alkoi tippua pieni kuuro nestepisaroita ja aukaisin suuni välittömästi napatakseni muutaman kieleni päälle. Ympärilläni olevat toistivat eleeni, vaikkakaan kukaan ei lopettanut tekemisiään. Tanssi ja juhlinta jatkui, mutta kymmenen minuutin päästä varmasti entistäkin hurjempana. Tietyin ajoin toimivat, kattoon asennetut sadettimet suihkuttivat jonkintyyppistä huumausmixausta, joka kiihdytti mieltä entisestään ja sai adrenaliinin pumppaamaan. Hyvänolon tunne levisi välittömästi sormenpäihini asti raivatessani tietä käymälöille. Onneksi vääntelehtivät ruumiit tajusivat väistää tieltäni.

//nii samperi väsyny.. D:

Nimi: Akit4

13.06.2017 18:53
Mitch - VA

Tajusin kyllä, että Fab huomaisi tuijotukseni enemmin tai myöhemmin, mutten antanut moisen seikan häiritä itseäni tutkimasta toisen ulkomuotoa sinisillä silmilläni. Pian mies vilkaisikin minua kohden kysyen sitten tuijottamisestani. Kohotin kevyesti toista kulmaani ottaessani hieman rennompaa asentoa penkilläni. En enää antaisi itseni säikkyä pelkkää toisen ärtynyttä äänensävyä, sillä Fabiano oli onnistunut yllättämään minut ihan tarpeeksi hyvin osoittautuessaan vampyyriksi.
"Sinua", totesin vastaukseksi pienesti viisastellen, "Ja ei, oikein viihdyttäväähän tämä jatkuva istuminen on", hymähdin sarkastisesti seuraavalle kysymykselle pistäen merkille miehen virneenpoikasen. Siirsin silmäni katselemaan näkymiä etuikkunasta. Nyt, kun Fab oli itse rikkonut autossa leijuneen hiljaisuuden, eikä vaikuttanut enää niin vastahakoiselta puhumaan, suotta antaa sen enää laskeutua takaisin yllemme.
"Sitä vain mietin, että olette ilmeisesti onnistuneet soluttatumaan ihmisten joukkoon yllättävän hyvin", pohdin ääneen, "Ties kuinka monta teikäläistä olenkin tietämättäni kohdannut."
Mikäli tästä kehkeytyisikin vielä jonkinlainen keskustelu miehen kanssa, voisin alkaa udella tuolta vampyyreista. Kenties, jos hyvin kävisi, hän voisi kertoa jotain muistakin hirviöistä?

Nimi: ScrewDriver

13.06.2017 14:03
Fabiano - VA

Ajan taas madellessa eteenpäin ajamisesta alkoi tulla tylsää, eikä se auttanut, että tunsin Mitchin tuijotuksen ihollani. Vilkaisin nuorta matkustajaani, ennen kuin taas tuijotin tien asfalttipintaa.
"Mitäs tuijotat siinä?" kysyin hieman ärsyyntyneena, vaikka pilkahdus uteliaisuutta olikin äänessäni havaittavissa. "Loppuiko tekeminen kesken?" kysyin vielä, antaen pienen virneen nousta huulilleni.
Pienen välikohtauksen aiheuttama jännitys autossa alkoi viimein lauhtumaan, ja vaikken todellakaan ollut sitä puheliasta tyyppiä, olin nyt paljon avoimempi sille vaihtoehdolle, että kuluttaisimme aikaa puhumalla.

Nimi: Sarenne

12.06.2017 22:36
Diesel – NV

Saatoin nauttia tilanteesta. Ehkä hieman liikaa. Ja se myös näkyi kasvoiltani.
Se oli nimittäin suurta vallantunnetta ja sillähän egoni eli. Nähdessäni lintumiehen ilmeen muuttuneen täydellisen kauhistuneeksi huulilleni levisi vain virne, jota en vain saanut hallintaani. Ehkä en halunnutkaan. En nimittäin aikoihin ollut nähnyt yhtä suurta pelkoa jonkun silmissä, ja tällä hetkellä se kelpasi minulle enemmän kuin mainiosti.
Lintumiehen jäädessä tuijottamaan tuhkakasaa kuin jotakuta spitaalista, tuntui hän skipanneen ainakin osan sanoistani. Tärkeimmän hän nyt kuitenkin onneksi sai irti, sillä en ollut sillä tuulella, että olisin alkanut toistamaan sanojani. Puoleeni ojennettiin musta, hieman kolhuja kokenut puheli, lukitusnäyttö ystävällisesti avattuna.
Nappasin puhelimen itselleni, palaten sitten istumaan sohvan käsinojalle. Hetken selasin lintumiehen tietoja – koska minähän en mistään muiden yksityisyydestä välittänyt – päätyen sitten yhteystietojen puolelle. Onnistuin löytämään viherpiiperön nimen, joka osoittautui Alexiksi. Lähetin hänen omat yhteystietonsa omaan puhelimeeni, johon viesti kilahtikin iloisena. Samalla menin tallentamaan numeroni Alexin puhelimeen ”Diesel<3”-nimiseksi, jatkaen sen jälkeen selaamista. Halusin saada miehestä irti mahdollisimman paljon.
Ollenkaan häpeilemättä lähettelin puhelimeeni tietoja sitä mukaa, kun niitä löysin. En edes välittänyt siitä, että Alex tietäisi minun tonkineen. Sosiaalinen media kerrallaan kävin läpi tärkeimmältä vaikuttavia henkilöitä, lähetellen itselleni heidän nimiään ja numeroitaan ja mahdollisia osoitteitakin. Kaiken varalta vain. Pitkäksi venyneen ainakin varttitunnin jälkeen uskoin olevani valmis, nousten palauttamaan puhelimen Alexille.
”Ihan tiedokseks, mä tiiän nyt aika paljon susta ja läheisistäs. Joten.. jos et aio noudattaa meidän sopimusta sit kun sen aika koittaa, niin tiiät takuulla mitä tulee käymään”, höpistessäni kasvoillani oli lähes lämmin hymy, hyvin ristiriitaisena sanojeni kanssa.
”Mutta nyt häivyhän siitä mun jaloista. Mun pitää päästä kuluttamaan baareja”, totesin vielä, kääntyen jo ympäri ja suunnaten kohti makkariani, ”ja oletan et osaat takuulla itsekin ulos.”
Jäin vielä kuulostelemaan, miten rivakkaan Alex häipyisi, alkaen kuitenkin aika välinpitämättömänä koluamaan vaatekaappini sisältöä.

Nimi: E.M.

12.06.2017 11:35
Owen - FL

Toisen kommentoidessa pesutaitojani en tullut ottaneeksi itseeni lainkaan. Ei pesutaidoilla - tai pesuintoudella - ammattilaisuutta mitattu. Lisäksi Himo tuli jatkaneeksi lausettaan teoriassa toteamuksella, että näytin siltä kuin olisin juuri murhannut kymmentä tyyppiä, minkä otin suorana kohteliaisuutena. Olinhan tappanut vain kaksi kaveria. En ollut todellakaan menettänyt terääni, jos verimäärän perusteella toinen luuli uhreja olleen useampiakin.
Minuun kohdistuvien kommenttien jälkeen Himo kuitenkin sitten jatkoi ja vastasi ihan kysymykseenikin. Sarkastisuutta toinen ääni tosin tuntui tihkuvan, mutta mitä siitä. Välittäisin vain viestin ja siinä se. Saman tien vain lähdön idea lykkääntyi kuitenkin kahdesta syystä. Ensinnäkin kun demoni vaikutti uppoavan ajatuksiinsa hetkeksi, ja toisekseen olihan aiemmin mainittu ihmisillä huvittelu.
Mitenkään pitkään toinen ei kuitenkaan ajatuksissaan viettänyt. Siinä välissä olisin nimittäin ehtinyt avata suuni, nyt en sitä ehtinyt tekemään. Kulmiaan kohottaen Himo sitten ehdottikin 'pientä leikkitaukoa', minkä yhdistin siihen ihmisillä huvitteluun. Toisin sanoen siis tappamiseen, koska muuta huvittelua ihmisillä en laskenut olevan. Toisen nyökätessä lasiovea kohden vilkaisin itsekin samaan suuntaan. Saisin kuulemman valita ensin, mille en pistänyt vastaan.
"Hyvä on", vastasinkin siten lyhyesti, minkä perään jo nousin ylös. Samalla katseeni palautin takaisin Himoon.
"Niin kuin mä kieltäytyisin ikinä ylimääräsestä taposta", jatkoin nostaen suupieleni tyytyväiseen ja omahyväiseen hymyyn ja olin valmiina suuntaamaan eteenpäin. Vaikka ensimmäisenä ovesta kulkien. Kuka käytöstapoja tarvitsi.

Nimi: Akit4

10.06.2017 20:49
Mitch - VA

Matkan jatkuessa aloin pikkuhiljaa päästä säikähdyksestäni kokonaan, jolloin otteeni puukostani rentoutui. Silti se unohtui käsiini, vaikka en enää pelännytkään Fabianon käyvän kimppuuni. Toinen käteni naputteli sormiaan vasten tyhjää energiajuomatölkkiä, jonka olin juonut melko nopeasti sen jälkeen, kun olin tullut todenneeksi, että tähän autoon olisi tavallista pahempi nukahtaa. Katseeni oli lukittautunut ikkunaan, jota tuijottelin ajatuksissani. Päässäni pyöri useita kysymyksiä, joihin olisin halunnut vastauksen Fabilta, mutta niin kauan, kuin vampyyri ei vaikuttaisi olevan kiinnostunut keskustelemaan, pitäisin turpani kiinni. Tokihan aika kävi pitkäksi hiljaisessa autossa, mutten jaksanut edes kaivaa kannettavaani esiin tekemistä hankkiakseni. Olin sitä paitsi tainnut kuluttaa sen virran loppuun jo aiemmin, joten ei siitä olisi paljoa iloa ollut.
Syvä huokaisu pääsi huuliltani, kun yritin vaihtaa asentoani lihaksieni tykätessä pahaa aloillaan istumisesta. Samalla katseeni siirtyi ohjaajan paikalla istuvaan mieheen. Silmäilin häntä keskittyneesti yrittäen etsiä jotain ihmisistä poikkeavaa hänen ulkonäöstään. Haluaisin nimittäin oppia tunnistamaan vampyyrit muutenkin kuin hampaiden perusteella. En kuitenkaan huomannut mitään erityistä, vaikka tuijottelinkin aikani. Se jos mikä sai uteliaisuuteni miehen lajia kohtaan vain kasvamaan.

Nimi: ScrewDriver

10.06.2017 14:58
Fabiano - NC > VA

Matka jatkui hiljaisuudessa osavaltiosta toiseen kohti pohjoista, eikä kyllä missään vaiheessa tullut mieli puhua matkaseurani kanssa. Alkoi jo pahasti kaduttaa pojanjolpin mukaan ottaminen tien varresta.
Älä ikinä tutustu välipalaan. Tuo muistutus oli jo kulkenut mukana monen monet vuosikymmenet, eikä kertaakaan ollut unohtunut, ennen kuin nyt siis.
Vilkaisin sivusilmällä Mitchiin, rukoillen mielessäni ettei se nyt päättäisi kokeilla onneaan hopeaterän kanssa. Ihmisistä kun ei ikinä tiennyt, vai oliko tuo edes ihminen? Mistäpä minä tietäisin.

Nimi: Lehw

08.06.2017 02:25
Raven - KS

Koin miellyttävän yllätyksen, kun Chad ei alkanutkaan puhua niitä näitä, vaan menikin suoraan asiaan. Kuulema sohva kävisi tai sitten makuuhuone, miten nyt halusinkaan. Ja mieluusti aloittaisin tässä sohvalla, kerta tänne minut oli ohjattu.
"Pidän toiminnan miehistä", ilmoitin hymyn kareillessa toisessa suupielessäni. Näin koin ilmaisseeksi tarpeeksi selvästi, että suunnitelma sopi minulle paremmin kuin hyvin.
Niinpä tulinkin sitten hivuttautuneeksi sohvalla lähemmäs itseäni huomattavasti isompaa miestä varoen läikyttämästä oluttani. Samalla panin merkille sen faktan, että olin edelleen liian lyhyt muhinoimaan tuon kaapin kanssa kunnolla istuvilteni. Ainakaan siis jos hän ei kumartuisi puoleeni.
"Haluatko juoda oluesi ensin vai kelpaako mallasjuoman maistelu minun huuliltani?" kysyin sitten kohottaen katseeni yläkanttiin, kohti Chadin kasvoja. Okei, samalla matkalla silmäni kiersivät kyllä huuletkin, mutta toisen silmiin päädyin sitten lopulta.

Nimi: Vappukiller

07.06.2017 00:37
Neyir ~ FL

Raaputin oikean käteni kynsikorulla miettivästi leukaani. Puolikkaan, katkaistun nimettömäni kärki painautui kurkkuani vasten ja siirsin katseeni hetkeksi vastapäätäni istuvan miekkosen punaisiin kätösiin.
'' Ammattilainen osaa sentään pestä itsensä ja näyttää siltä, ettei ole juuri murhannut kymmentä tyyppiä. '', totesin rauhallisesti vilkaisten uudemmankerran miekkosen silmiin. Toinen tiesi selkeästi paljonkin sormiensa likaamisesta. Meidän kahden ero näytti olevan se, että tykkäsin pitää samalla hygieeniastani huolta. Kuivunutta verta oli lähes mahdoton saada pois vaatteista. Hymyilin kuitenkin somasti perään korvaten jäätävän pistoksen äänessäni ja humahdin hiljaa miettien oikeaa ratkaisua tilanteeseen.
'' Mitä Ahneuden pyyntöön tulee. Sano hänelle olevani enemmän, kuin iloinen päästessäni auttamaan rakasta, vanhaa ystävää. '', sanahdin lauseen lopun hunajaisenmyrkyllisellä sävylläni, joka kihisi sarkastisuutta. Palvelus palveluksesta.

Kaikki kuvittelivat Seitsemän synnin vetävän yhtä köyttä asioissa, mutta kulissien takana me olimme yhtä kilpailevia ja arvovallasta tappelevia eläimiä, kuin muutkin demonit. Toistemme päänmenoksi juoniminen oli kuitenkin taitavasti piilotettu ulkopiiriläisiltä. Olimme luoneet pienen liittomme, jonka avulla säästyimme pahimmilta keskenäisiltä kahinoinneilta ja saimme ajaa omia asioitamme rauhassa. Ilmenimme alamaailman väelle vahvoina kumppaneina, jotka taistelivat omiensa puolesta. Kuitenkin seurassammekin juonittiin ja oli hyvä muistaa, että kuka tahansa meistä seitsemästä oli korvattavissa. Viha, sekä kaunankanto liikkui vahvana ja rauha väleillämme oli yhtä heikko, kuin eläväisen viimeinen hengenveto.
Napsautin itseni pois ajatuksista nopeasti ja kohotin kulmakarvaani. Jatkoin nopeasti puheenvuoroani, ennenkuin toinen sai avattua suutansa(?).
'' Sait vastaukseni, miten olisi pieni leikkitauko? Saat valita ensin. '', kehräsin ehdottavasti nyökätessäni lasiovea päin. VIP-puoli oli nimittäin muuten tyhjä, ellei baarimikkoa laskenut. Täältä oli turha edes etsiä mitään mielenkiintoista tekemistä.

Nimi: E.M.

05.06.2017 11:28
Chad - KS

Olohuoneeseen palatessani Raven oli asettanut istumaan sohvalle ja pienesti kiitokseksi hymyillen hän otti olutpullon vastaan. Toisen hörpätessä pienesti pullonsuusta itse puolestani istahdin hänen viereensä(? joku sellanen kiva-välimatka aka ei ihan kylkeen kiinni muttei mikään Dani-turvaväliäkään), mistä johtuen itse en ehtinyt kohottaa pulloa ennen eteen tullutta kysymystä. Niinpä pullon tulin enempi tai vähempi laskeneeksi syliini.
"Voimme aloittaa täältä tai sitten makuuhuoneesta", vastasin. "En tahtonut kutsua sinua suoraan makuuhuoneeseen. Se ei tuntunut soveliaalta, ja ajattelin muutenkin illan menevän varmasti omalla painollaan kuten viimeeksikin", jatkoin aikaisempia ajatuksiani esille tuoden. Rentouteni tuli siten myös olemukseni lisäksi sanoistani ilmi.
Sillä vaikka Raven ei kysymyksessään määritellytkään, minkä aloittamisesta hän puhui, oletinhan toisen tarkoittavan sitä, miksi olin hänet tänne kutsunutkin. Ja vaikka olisin mieluusti tutustunut naiseen paremmin, niin ei se mikään pakko ollut.


Owen - FL

Himo ei tullut kyseenalaistaneeksi sanojani, tosin miksipä hän olisikaan. Sen sijaan hän totesi ammattilaisia olevan sitten kaksin kappalein. Shoteista toisen kurkkuunsa kaadettuaan aihe vaihtui kuitenkin takaisin oikeaan aiheeseen. Ahneuden viestiin siis. Ilmeisesti toinen veti kittaamisen tarpeen rajan kahteen shottiin. Passasi minulle.
"Ei about muuta kuin se avunpyyntö", vastasin siten sen pidempään kiertelemättä. "Se on onnistunut lukitsemaan ittensä sen verran syvälle, ettei sitä ihan sormia pyöräyttämällä sieltä ylös kiskasta."
Jotain sen tapaista Wern oli minulle sanonut. Siksi toisen Synnin apua kait siinä tarvittiinkin. Kait koko sakki oli olevinaan jonkinlaista kaveripoppoota keskenään, joten helpompi oli pyytää omasta poppoosta apua kuin tuntemattomalta. Jolta apuja tuskin olisi edes herunut.
"Joten miten on? Kerronko sille, että kiskot mieluummin shotteja vai likaat kätes kuten ammattilainen tekee?", lopetin, koska sehän se tärkein asia oli. Piti minun tietää, minkä vastauksen välittäisin.

Nimi: Vappukiller

02.06.2017 21:55
Neyir ~ FL

Mies lähti talsimaan perääni ja aukaisi askeltensa lomassa sanaisen arkkunsa. Asetin toisen kyynärpääni pöydälle ja tuin leukani kämmenselkää vasten loihtien oikein viehättävänkin virneen huulilleni. Oli vaikeaa tappaa samalla, kun pitäisi jutella vakavia. Miten kukaan muka pystyisi pitää kunnolla hauskaa, jos joutui samalla kuuntelemaan ties mitä viestejä Helvetistä asti? Timantinkovat silmäni tallensivat jokaisen diilerin eleen aina käden liikahduksesta minua vastapäätä istumiseen.
Pidin suuni supussa, antaen verikätisen demonin jatkaa höpöttelyään ja pitää ylpeyttä hehkuvan olemuksensa kasvoillaan. Usko pois, poju. Vaikka olinkin nuori synniksi, olin varmasti tehnyt jo tuplasti enemmän duunia, kuin entinen Himo koko elämänsä aikana. Yksi silmänräpäytys ja olisin voinut pyyhkäistä tuon röyhkeän irveenkuvan suoraan kiduttajalle asti. Oi, miten sormiani kihisikin päästä raapimaan lihapuvun tavalliset kasvot riekaleiksi. Hillitsin itseni kuitenkin taitavasti ja kaartuneet suupieleni eivät nytkähtäneet pienestikään.
'' Sittenhän pöydässä istuu kaksi ammattilaista. '', pääni kallistui jälleen taaksepäin nakatessani toisen tiukistani kurkkuun. Nielaisu ja kääntö pöydänpintaa vasten.
'' Noniin, mitäs sillä vanhalla kleptomaanilla olikaan asiaa? Mitään muuta sen tapaamispyynnön lisäksi? ''

Nimi: E.M.

01.06.2017 21:43
Owen - FL

Ensimmäisen tilaamistaan shoteista kurkkuunsa kumottuaan sain vastaukseksi kulman kohotuksen. Kuin toinen ei olisi ymmärtänyt. Ja osin se sitten selittyi Himon vastauksella.
Hänellä kun ei olisi parempaa tekimistä panemisen ja tappamisen lisäksi. Minä en kuitenkaan nähnyt toisen tekevän kumpaakaan - varsinkaan onneksi ensimmäistä -, minkä takia katseeni käväisi epäuskoisena vielä ympäristössä. Ihan vaikka demoni nyt nojautuikin irti tiskistä ja lähti askeltamaan kohti lähintä loossia, minkä perään katseeni suuntautui takaisin toiseen.
"No, et sä ainakaan tappamista näytä nyt tekevän", vastasin sitten kaikki tietävästi, minkä perään lähdin talsimaan toisen perään. Ja kyllähän tappaminen aiheena oli se, mikä sai minut siirtymään loossin puoleen. Sen pari askelta pidin nimittäin sanoissani taukoa ennen kuin...
"Usko pois, mä tiedän siitä tarpeeks", jatkoin samalla kun istahdin loossin penkin reunalle toista vastapäätä. Sanoihini - kuin ilmeeseeni - eksyi selkeää ylpeyttä, sillä come on.. Mitä minä en tappamisesta tietäisi. Tai ihmisten siis, lintumiehet olivat asia erikseen.

Nimi: Lehw

28.05.2017 21:28
Raven - KS

Chadin vastaus särähti korvaani jokseenkin epäilyttävästi. Olin mielestäni lupautunut lähinnä petiseuraksi, en juttelemaan, mutta miten vain. Jos hälytyskelloni pärähtäisivät soimaan ja tämä vaikuttaisi enemmänkin siltä, että mies haluaisi jotain muutakin kuin seksiä, lähtisin enkä tulisi takaisin.
"Selvä", sanoin kuitenkin vastaukseksi ja tein niin kuin toinen oli kehottanut. Menin olohuoneeseen ja istuin sohvalle, odottaen olutta. Samalla pohdin, oliko soveliasta alkaa lähennellä nyt vai myöhemmin, vai alistuisinko tutustumaan mieheen ensin paremmin.
En ollut päässyt päätökseeni asti, kun toinen jo palasi ja sain jääkaappikylmän juomani. Hymyilin pienesti kiitokseksi, minkä jälkeen hörppäsin pullostani nopeasti todeten oluen juomakelpoiseksi.
"Noniin, mistä aloitetaan?" kysyin sitten aloilleen päässeeltä mieheltä(?) kulmaani kohottaen. Kysymykseni saattoi tulkita miten lystäsi, joko miten hoitaisimme petipuolen tai sitten mistä aloittaisimme tämän ilmeisen pakollisen tutustumisosuuden, johon olin näköjään joutunut. Tai tietty oluet saattaisivat olla pelkkää rekvisiittaa ja panisimme tässä sohvalla. Mistä sitä tiesi.

Nimi: Vappukiller

28.05.2017 00:22
Neyir ~ FL

Kuulin oven kilahtavan kiinni takanamme. En kuitenkaan vilkaissutkaan miekkoseen, vaan suuntasin suoraan mustalle, kiiltäväpintaiselle tiskille ja napautin rystysilläni kaksi kertaa pintaa. Vakavailmeinen baarimikko nyökkäsi ja liu'utti kaksi tequilashottia puoleeni. Hän ei edes yrittäny tyrkyttää sitruunasiivuja tai suolaa minulle, yksi kanta-asiakkaana olemisen hyvistä puolista. Minulle ei tullut kuitenkaan edes mieleen tarjota alemmalleni toista tilaamaani väkevää. Eiköhän täysikasvuinen henkilö osannut omat juomansa hankkia. Jäänsiniset sielunpeilini kääntyivät kuitenkin lyhykäisemmän puoleen ja ehdin nähdä toisen vilkuilevan paikkaa arvioivasti, ennenkuin viheriäinen katse napsahti minuun. Korjaten, minun lävitseni.
VIP-puoli oli itseasiassa hyvinkin siisti verrattuna yleispuoleen. Punaiset samettiloosit koristivat reunustoja ja jokaisen erillisen rykelmän keskellä sijaitsi pöytä. Varmasti samaa materiaalia kuin tiskinkin. Raskaat, tummanvioletit verhot oli vedetty niiden muutaman tilassa olevan ikkunan eteen tunnelmaa luomaan. Ihan kuin hämärä valaistus ei muka riittänyt. Pari patsasta siellä sun täällä ja monikerroksinen lasiovi ääniä eristämään. Kyseinen tie vei pienempään käytävään, jonka kautta pääsi rahvaiden sekaan.

Naukkasin toisen paukuistani sanaakaan sanomatta kurkkuuni ja laskin tyhjän shottilasin pinnan päälle pohja kattoa päin. Kohotin kulmaani toisen tyytymättömälle äänensävylle ja jouduin muistuttamaan itseäni toistamiseen, että diilerillä oli tärkeä viesti sanottavana. Jokin kuitenkin tavallisen jätkän käytöksessä rasahti. Siristin silmiäni tuijottaakseni syvälle lihapuvun uumenissa oleilevaan luonnonoikkuun.
'' Mitä parempaa tekemistä mulla muka olis? Paneminen ja tappaminen kuuluu mun työhön, vitut mä mitään shakkia pelaan tai jotain rakentavaa elämälläni kuitenkaan teen. '' irvistin pienesti, ennenkuin nappasin toisen paukun kätösiini. Kohotin kuitenkin ruumiini täyteen pituuteen ja lähdin askeltamaan kohti lähintä loosia istuakseni reunimmaiselle paikalle. Elehdin pienesti kohti pöydän toisella puolella olevaa paikkaa. Istukoon siihen tai jääköön seisomaan. Ihan sama se minulle oli.


Nimi: E.M.

27.05.2017 23:48
Chad - KS

Ravenin vastaus oli ymmärrettävä, olihan hän ajaen liikenteessä. Itse olin kuitenkin ajatellut toisen jäävän pidemmäksi aikaa kuin vain hetkeksi.
"Minä en ainakaan ole sinua pois saman tien passittamassa, vaan oikeastaan toivoinkin sinun jäävän hieman pidemmäksi aikaa", vastasin rehellisyyden nimissä. Koska vastaus siten oli myöntävä puolestani, päädyin jatkamaan sanojani.
"Mutta haen meille molemmille yhdet. Sinä voit asettautua taloksi sillä välin olohuoneen puolelle", jatkoin hymyäni vahvemmaksi hetkellisesti kohottaen, minkä jälkeen suuntasin olohuoneen oviaukon luota käytävällä edemmäs keittiön puolelle. Jääkaapin alaosasta otin esille kaksi olutpulloa, joiden korkit avattuani palasin käytävää pitkin olohuoneen puolelle juomista toisen Ravenille tarjotakseni(?).

©2017 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com