Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)


Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 
Rope-tiedotukset

Seuranhaku -palsta lisätty alapuolelle (22.8.17)

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.17)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.16)

Uusimmat roolipelaamiseen vaikuttavat tiedotukset/päivitykset.


Seuranhaku

Kukaan ei hae nyt juuri seuraa juoniinsa. Isomman luokan juoninta on tosin jo hieman sysätty liikkeelle.

Juonintoihin tarvittavia rooleja ja parin etsimisiä
(ilmoitukset chatin/viekun kautta YP:lle, hakuun vastailu chatissa).

Roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: E.M.

16.02.2018 11:32
//K-16 tai K-18 riippuen miten jaottelee//

Chad - KS

Toisen yllä ollessani ja seuratessani hänen vastauksensa myötä nuolevan kosteat sormensa puhtaaksi en saattanut olla päästämättä virnettäni voimistumaan. Näky oli turhan seksikästä, missä välissä päätin esileikkien olevan ohitse. Olimmehan me molemmat selkeästi valmiita.
Siten painauduin suutelemaan Ravenia intohimoisesti(?) ennen kuin nojautin yläkroppani painon vasemman käsivarteni kannattelemaksi. Samalla pääsin vapauttamaan oikean käteni sängyn peitteestä, ja käteni siirsin osin Ravenin paljasta ja pehmeää ihoa hipoen hänen sisäreidelleen, josta ohjasin toisen levittämään jalkojaan paremmin(?).
Edelliskerralta muistikuvani mukaan mahtumisongelmia ei ollut, joten hetkeksi oikean käteni taas sängynpeitteeseen Ravenin viereen nojaten vaihdoin alakroppani asentoani sen verran, että sain työnnettyä itseni sisään(?). Suudelman puolestaan pidin parhaani mukaan hengissä(?) huolimatta asennon vaihdosta tai sen perään tulleesta syvemmästä huoahduksestani ja liikehdinnästä(?), vaikkakin asennosta - tai enemmänkin pituuserostamme - johtuen suudelma saattaisi hyvinkin keskeytyä liikehdinnän myötä. Yläkorppani asento ei nimittäin ollut aivan optimaalinen, mutta ei se niin siinä alussa haitannut.

Nimi: Lehw

11.02.2018 19:00
//K-18 varoitus//

Raven - KS

Täytyi myöntää, että maisemat olivat kyllä hyvät, mutta nautin tilanteesta enemmän, kun mies palasi luokseni sängylle. Itse olin perin valmista kauraa valmistelemattakin - pelkkä Chadin katselu oli jo saanut minut käyttämään kättäni haaroissani, mutta se johtui ennemmin siitä, että toisella kesti luonnottoman kauan minun riisumiseeni verrattuna. Ei siis siitä, että olisin sitä tulevaa varten välttämättä tarvinnut.
"Toki", vastasin Chadin ehdotukseen hymyillen samalla kun nuolin sormeni puhtaiksi. Ylläpidin katsekontaktini nuolemisesta huolimatta. Hetken harkitsin kysyväni toiselta, mitä hän haluaisi tehdä, taikka ohjaavani toisen suorin tein sisääni, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin. Herra olisi nyt hyvä vain ja ottaisi mitä haluaisi. Kyllä noin iso mies varmaan tajuaisi näyttää, mitä tahtoi. Menisin sitten sen mukana.

Nimi: E.M.

11.02.2018 17:01
//K-16 menevää//

Chad - KS

Ideani yllätti Ravenin, ja mahdollisesti siitä syystä sainkin vastauksekseni silmien pyöräytyksen. Hymy ei kuitenkaan laimentunut naisen suupielistä, joten turhaanpa olisin katunut tai muuttanut ideaani. Makuuhuoneen kynnyksen ylitse päästyäni jatkoinkin matkaa sängylle, johon tulin toisen laskeneeksi. Kiitokset kuittasin lähinnä virnistyksellä ja melkeinpä automaattisesti tulleella, hieman huvittuneella 'eipä mitään' -vastauksella ennen kuin siirryin omien tekemisieni pariin.
Totta puhuakseni katseeni kyllä kävi - ja melkein olisi halunnut jäädäkin - naisen tekemisien puolessa hänen vähentäessä vaatetustaan entisestään. Oman vaatetukseni piti kuitenkin myös vähentyä, minkä lisäksi suojaus oli tarpeen. Niinpä laatikoston (u know sellanen puolmittanen kaapisto joka toimii myös tasona) luokse suunnatessani jatkoin vaatteideni riisumista siitä, mihin Raven oli sepalukseni kanssa jäänyt.
Farkkujen jälkeen lattialle päätyivät myös seisokkini osittaisena näköpeitteenä olleet alushousut, oikeastaan juuri ennen laatikostolle ehtimistä. Laatikoston ylimmästä laatikosta kaivoin sitten esiin yhden kondomipaketin, jonka hetkellisesti suljin sormieni väliin. Sukista piti nimittäin vielä päästä eroon, minkä tähden hieman tukea laatikoston reunasta ottaen ja samalla katseni käväisi Ravenin puolessa.
Toinen vaikutti jo olevan valmiina(?), joten sukista eroon päästyäni - ja siihen perään tuntolevyt kaulastani laatikoston päälle riisuttuani - palasin sängyn luokse. Askeleideni aikana repäisin kondomipaketin auki ja pikaisesti istahdin sängynreunalle kondomin paikoilleen laittaakseni. Sen kauemmin siinä ei kestänyt, ja sitten huomioni oli taas Ravenin puolessa.
"Otetaanko sitten hieman erilaisempi kyyti?", kysyin toisen aiempiin sanoihin palatakseni ja samalla nojasin toisen kämmeneni sängynpeitteelle. Kauas naisesta en kuitenkaan aikonut jäädä, vaan istuma-asennosta nousin käteni varassa sen verran, että pääsin sängylle kontilleni ja siitä puolestaan paremmin Ravenin päälle(?).

//K-16-jutut loppuu//


Terrel - DE

Okei, Remuksella ei ollut paljoakaan mielessään. Tai siis olihan hänellä karkea ajatus siitä, miten Anabellan 'pelastaminen' onnistuisi. Hänpä ei vaan tiennyt, missä tarkalleen pahainen mustasilmäinen narttu oikein majaili. Kalliovuoret on nimittäin aika laaja alue, eikä minulla ollut aikaa tapettavaksi niin paljoa, että kääntäisin jokaisen kannon kuuden osavaltion alueella. Olettaen siis, että Anabella olisi edes Yhdysvaltain alueella.
Sillä niin.. Tosiasia nyt vain oli, että mitä kauemmin hommassa menisi, sitä useamman diilin menettäisin. Ja sänkykumppanin. Asia ei suuresti miellyttänytkään minua, minkä takia olin passittanut Remuksen liihottelemaan ja hakemaan magiatarpeita. Minun kun tarvitsi harvemmin löytää ketään. Come oon, minuthan suorastaan pyydettiin luokse. Asiasta suhteellisen nopeasti eteenpäin päästäkseni minunkin oli nyt vain rantauduttava etsimään. Ei tosin mitään tarvikkeita vaan enemmän hyödyllistä ja älyllistä 'tavaraa'.

//Terrel olla vapaata riistaa seuran suhteen//

Nimi: Lehw

13.01.2018 22:11
//kohti K-18//

Raven - KS

Siirtyminen ei tapahtunutkaan niin kuin olin kuvitellut. Ennemminkin mies koppasi minut syliinsä perin arvaamattomasti. Tukahtunut älähdys livahti huuliltani, lähinnä yllätyksestä, vaikka Chad varmaan oli ajatellut prinsessa-otteella kantamisensa romanttiseksi tempuksi. Minä lähinnä säikähdin, vaikka nopeasti toinnuinkin ja suostuin kannettavaksi mukisematta. Ja noh, olihan se aika seksikästäkin olla tällä tavalla vahvan ja lihaksikkaan uroon kannettavana. Oli kuin en olisi painanut paljon mitään, mikä oli perin mukava tunne. Tässä oli tosiaan mies minun makuuni, vaikka Chad olikin edelleen aivan liian herrasmiesmäinen, jos minulta kysyttiin.
Pyöräytin silmiäni toisen vastaukselle, vaikka hymy jäikin suupieliini.

Makkariin päästessämme tulin lasketuksi ihan sängylle asti(??). Niin kuin muka en olisi omin koipineni voinut sinne asti kävellä...
"Kiitos kyydistä", heitin samalla kun siirryin siitä varsin nopeasti selälleni avaamaan nahkahousujeni sepalusta. Sen perään lähdin ujuttamaan tiukkaa vaatekappaletta pois päältäni välittämättä siitä, että pitsiset alushousuni menivät samaa reittiä. Olisin kuitenkin päässyt niistä eroon kohta, joten mitä sitä erikseen jarruttelemaan. Sukat saivat mennä myös samaa reittiä ja lopulta tuuppasin jalallani kaikki vaatteet vain sängyltä lattialle. Näin ollen olin valmis jatkamaan, sikäli mikäli herra "maailman hitain esileikkijä" olisi itse valmis.

//oletan että Chad kaivelee jotain kumeja tmv tossa, kun ei ole auttamassa, mutta tee miten saat sopimaan :D//

Nimi: E.M.

31.12.2017 00:03
//kohta taas köhköhimpää muttei vielä//

Chad - KS

Kolmen sanan myötä Raven nousi varsin silmiä hivelevästi sylistäni, eikä lienyt yllätys, että huomioni pysyi toisen puolessa. Edes sohvalta ylös noustessani katseeni ei harhautunut muualle.
Enhän kuitenkaan voinut vain antaa hänen seurata minua perästä makuuhuoneeseen. Oli sitä herrasmiesmäisempikin tapa näyttää tietä, minkä takia askeleen pari sohvalta edemmäs - ja lähemmäs toista - otettuani kumarruin pikaisesti sen verran, että sain toisen käteni Ravenin paljaan selän taakse samalla kun toisella kädellläni kurotuin nostamaan häntä polvitaipeiden takaa(?). Käytännössä siis enemmän tai vähemmän kaappasin naisen syliini(?), mutta sentään tein sen romanttisimmalla tavalla enkä vain heittänyt toista olalleni. Lisäksi näin sain säilytettyä katsekontaktin, minkä pienen harhakierron kautta teinkin.
"Tietenkin", sanahdin sitten kuin vastauksena naisen aiempiin kehotuksiin. Sanan myötä virne suupielessäni värähti vahvempana ennen kuin jo toista mukanani kantaen lähdin askeltamaan olohuoneen puolesta kohti makuuhuonetta(?).

Nimi: Lehw

17.12.2017 21:14
//K18-juttuja sivuten//

Raven - KS

En voinut estää innostunutta ja jokseenkin itsetyytyväistä virnettä leviämästä kasvoilleni, kun näin miehen reagoivan siihen, mitä tein hänen housuissaan. Tunsin aina tyydytystä siitä, kun sain olla niin sanotusti vallan kahvassa. Peniksellisten olon kun saattoi tehdä naurettavan helposti niin tukalaksi kuin hyväksikin, tai miksei tukalan hyväksikin, vain muutamalla hassulla siirrolla. Toisinaan mietin, miten helppoa olisi olla mies nautintoa hakiessa, mutta toisaalta en menisi vaihtamaan kroppaani mihinkään muuhun. Naiseudessakin oli etunsa.
"Näytä toki tietä", kehotin samalla kun nousin sulokkaasti toisen sylistä, valmiina siirtymään sinne, minne ikinä toinen nyt lähtisikään meitä ohjeistamaan. Siinä välissä en edes ehtinyt jäädä miettimään jo päältäni lähteineitä vaatteita. Saisin kerättyä ne sitten, kun lähtisin.

Nimi: E.M.

02.12.2017 23:59
//Vappu, skiputtelen Owenin Diiselin tykö mahdollisimman epäselkoin selityksin//

Owen - FL >> NV

Demonin voimalla bruneten naaman polkeminen tuntui varsin tyydyttävältä, vaikka jokaisen survaisun myötä kiehuinkin yhä raivosta. Jopa ehkä yhä enemmän, sillä jumalauta olisin halunnut tehdä saman Himolle. Ei Synnillä saattanut olla näin paljoa pokkaa, mutta loppujen lopuksi se taisi olla hyvä, etten tullut niin tehneeksi.
Tamppaamiseni loppuun saatettuani saatoimme nimittäin siirtyä sanatteluihin ja kiistoihin(?), enkä edes tiennyt, mitä demoni oli mennyt Dieselille puhelimessa sanomaan. Toisaalta eipä minua kiinnostanut, sillä kyseisellä hetkellä tahdoin vain katki useasta kohtaa pasahtaneen pinnani kanssa puhelimeni takaisin ja pois tuon ärsyttävän demonin luota. Itsehän hän oli tahtonut seuraa juomingeilleen ja tapoilleen, siinäpä olisi yksin! Oli minulla parempaakin tekemistä, ja sitä paitsi olin jo tehnyt tehtäväni. Kait. Toisaalta, vitut Wernin tehtävästä. Siltä se ainakin tuntui sillä hetkellä. Ja oikeastaan vielä hetkeä myöhemminkin, kun puhelimeni kanssa teleporttasin keskelle Dieselin kämpän olohuonetta(?).
Tuttuun maisemaan palatessani ärtymykseni ei nimittäin tasaantunut, ja sen takia tunnuin vetäväni kimpaantuneen tunnelmani mukanani kämppään(?). Tai ehkä sen teki vain olemukseni, mitä väliä. Minä kun olin varsin kaukana pienestä tyytymättömyydestä, saati sitten iloisesta. Sen tähden lihapuvun vihertävien silmien sijaan silmäni olivat verenpunaiset, ja siis vain silkan raivon vuoksi. Sen saattoi helposti päätellä siitä, että paljastin todellisen silmieni värin lähinnä pakosta tai uhrin edessä. Ja silloinkin vain hetkellisesti, nyt verenpunainen väri tuntui jämähtäneen päälle. Ja syystä.
"Mä vannon, että mä tapan sen, jos nään sen vielä!" raivosinkin nimittäin heti kun vain pystyin, minkä yhteydessä lähdin askeltamaan suurin piirtein aloillani. Sanallinen raivoaminen ja askeleet - jotka taisivat levittää toisen kengän pohjasta verisiä jälkiä(?) - eivät vain kuitenkaan tuntuneet riittävän, ja siksi heti sanojeni perään viskasin voimalla juuri takaisin saamani puhelimen sohvalle(?). Kapula vältti juuri ja juuri osumisen Dieseliin(?), mutta sillä hetkellä minua ei tuntunut kiinnostavan. Ei edes se, etten tiennyt oliko Dieselin puhelu missään vaiheessa katkaistu(?) tai että puhelin olisi voinut mennä rikki, jolloin sen takaisin saaminen olisi ollut yhtä tyhjän kanssa. Tai no, ainakaan se ei olisi rikki menneenä Himon hallussa. Helvetti, että yksi Synti osasikin ärsyttää!


//köhköh sensuroituna//

Chad - KS

Hetkessä en ilmeisesti ollut ainoa ajatukseni kanssa, sillä kuin ajatukseni lukien Raven keskeytti suudelman. Katsekontaktia myöhemmin hän kysyi paikkaa etenemisille, ja vaikka olisin voinut lausua mielipiteeni saman tien, vastaukseni viivähti johtuen toisen tekemisistä.
Koska kyllähän se tuntui hyvältä, ja tähän asti tapahtuneen vuokis hieman raskastunut hengitykseni onnistui hetkellisesti taukoamaan ennen kuin huoahdin nautinnollisesti syvempään. Raven oli ehkä uutta verrattuna siihen, mihin olin tottunut, mutta ei lainkaan pahalla tavalla. Oikeastaan vain paremmalla tavalla, minkä takia en turhaan estänyt huoahduksen perään kasvoilleni pyrkinyttä pientä virnettä ja keskittymiseni kohdensin sylissäni olevaan naiseen.
"Sänky", vastasin sitten virneen suupielissäni säilyttäen. "Siellä on hieman enemmän tilaa", jatkoin, minkä aikana päästin käteni liukumaan pois aiemmilta paikoiltaan(?), jotta Raven pääsisi siirtymään sylistäni.

Nimi: Lehw

19.11.2017 21:23
//köhköh-juttuja//

Raven - KS

Virnistin suudelman lomaan, kun rintani sai kaipaamaansa kosketusta. Se ei kuitenkaan tuntunut riittävän minulle, vaan olisin halunnut tuntea miehen kosketuksen paremmin ihollani. Chadillä oli mukavan isot kourat, joiden käsittelyssä olisin sallinut rajummatkin otteet, mutta kaipa minun oli alistuttava tähän hitaaseen lämpiämiseen ja höttöhipeltämiseen, kun ei miehestä tuntunut heti muuhun olevan. Sentään toisen haarus näytti mukavasti heräämisen merkkejä käteni alla, joten kaipa tästä kohta viimein päästäisin jonnekin.
Silti miehellä oli munaa lähestyä haarojani kahden vaatekerroksen läpi. Olisin toivonut, että hän olisi edes hieronut suoraan eikä vain sivusta, vaikka toki tuollainen epäsuora kosketuskin oli jokseenkin herkkua. Pääosin silti epätyydyttävää ja sai minut vain janoamaan enemmän suoraa kosketusta ja toimintaa. Jos Chad haluaisi vetkutella, tarjoaisin mieluusti alakertani hänen suunsa käyttöön, mutta jotain pitäisi tapahtua ja mieluusti nyt heti paikalla.
“Sänky vai sohva?” kysyin hengitys hitusen raskaana, kun keskeytin suudelman ja hain toisen katseen katseeseeni(?). Käsiäni en siirtänyt minnekään, vaan ennemmin liu’utin toisen housuissa olevaa kättäni varrella alaspäin, jotta yltäisin kasseille ja puristamaan niitä kevyesti mutta vaativasti(?).

Nimi: E.M.

04.11.2017 18:56
//fudging wanna-be-romaani-aloitus ja K16-kaman jälkimeininkejä//

Terrel - DE

Tulemiseni perään romahdimme molemmat sängylle, minä puolittain naisen päälle. Aiemmin silkkisen pehmeältä tuntunut selän iho oli muuttunut jo aikaa sitten hiestä hieman nahkeaksi, mutta sehän oli vain osa viehätystä. Sama koski äskeistä äänimaailmaa, joka oli nyt vaihtunut raskaan hengityksen ääniin. Sekä minun että naisen, vaikka olisin hyvin voinut pakottaa hengitykseni normaaliksi. Tyydytys mielessäni se ei kuitenkaan tullut mieleen, vaan oikean käteni sängynpeitteelle naisen viereen siirtäen työnsin itseni mahalta makuulta selälleni. Katseeni annoin puolestani jättäytyä tähyilemään kattoa.
Ja niin, Delawareen jälleen tuleminen ja hetken odottaminen oli todellakin kannattanut. Toki Californiassa tai Nevadassa oli enemmän tarjontaa, mutta mikäs siinä oli yliopistorehtoriksi pyrkivän, hieman päälle kolmekymppisen teko-blondin kanssa peuhatessa. Pienen tauon jälkeen pidemmän kaavan mukaan vetäminen tuntui jo yksissään varsin nautinnolliselta. Sama nautinnollisuus sitten paistoi myös naisesta, joka vasta hetken päästä kääntyi selälleen vetäen samalla syrjään heivattua peittoa paljaan ihonsa peitoksi.
'Se on nyt tehty?' nainen kysyi hengitystä rauhoitellessaan, mikä sai katseeni kääntymään kunnolla toisen puoleen. Naisen katse oli nauliutunut tiukasti silmiini, mutta oman katseeni annoin valua toisen silmistä huulten tasolle. Siitä pukkasin itseäni sitten hieman enemmän kyljelleni ja silmäni sulkien suutelin toista. Miksikään pikkupusuksi en kuitenkaan suudelmaa jättänyt, eikä nainenkaan pistänyt sille vastaan. Kiltisti hän nimittäin vastasi suudelmaan, jonka katkaisin lopulta hieman ilmarakoa kasvojemme väliin tuoden ja katseeni toisen silmiin kohdistaen. Naisen - jo hieman tasaantunut - hengitys tuntui taas raskastuneen asteen verran.
"Toivon, että nautit uudesta pestistäsi", vastasin pienesti varsin tyytyväistä hymyä toiseen suupieleeni kohottaen, mikä sai innostuksen kipinöimään naisen katseessa. Ja siinä hetkessä olin satavarma, että hän kurottautuisi suutelemaan minua uudestaan. Ihan varmasti niin olisi käynyt - ja olisi käynyt minulle täydellisesti -, mutta oven koputtelu ja nimeni lausuminen kahdesti jostain käytävän puolelta keskeytti hetken. Ei tosin minun puolesta vaan naisen, jonka huomio kääntyi kohti hotellihuoneen lukittua ovea, mikä sai minut käännähtämään takaisin selälleni ja sulkemaan silmäni. Voi vittu.
'Terrel, oikeasti, avaa ovi. Tiedän, että olet siellä, enkä pyydä toista kertaa", ääni sitten siitä jatkoi ja samalla saatoin kuulla oven takana olijan koettavan avata ovea siinä onnistumatta. Sen takiahan lukot on keksitty, mistä huolimatta päädyin avaamaan silmäni. Tunsin nimittäin naisen huomion kääntyneen minuun. Toiselta saadusta huomiosta en kuitenkaan välittänyt, vaan punnersin itseni kyynärpäideni varaan ja siirsin katseeni oveen.
Ääni oli toki kuulostanut tutulta, mutta äkkiseltään minulle ei tullut mieleen kuka minua voisi kaivata. Oikeastaan minua ei se edes kiinnostanut. Osin olisinkin voinut vain teleportata paikalta, mutta moinen pilaisi pahasti tyydyttyneisyyteni. Eipä tosin sillä, etteikö se siinä mennyt pilalle, kun näin ovenkahvan muuttuvan hohtavan kirkkaaksi. Samassa vieressäni makoillut nainen äkisti kapusi puolittain istumaan, mutta minä en tehnyt muuta kuin kurtistanut kummissani kulmiani. Siinä silmieni edessä hohtavan kirkkaana hehkuva ovenkahva vaikutti nimittäin jopa hieman sulavan ennen kuin ovenlukko antoi periksi ja tulija sai avattua oven. Samassa tajusin mistä ääni oli niin tuttu.
Tulija oli nimittäin Remus. Vuosien saatossa toinen ei vaikuttanut suuremmin muuttuneen, mikä tosin selittyi lohikäärmeydellä. Muutama vuosi ei ollut hänen iässään mitään, kuten ei minullekaan. Ihmeellistä itsevarmuutta toinen tosin vaikutti saaneen sitten aiempien näkemisien, en olisi uskonut hänen tuollalailla ryntäävän sisään lukittuun hotellihuoneeseen. Eipä tosin hänkään tainnut sitä olettaa, tai ainakaan hän ei ollut miettinyt suunnitelmaansa loppuun asti.
'Terre--', Remus oli nimittäin ovea avattuaan aloittamassa ennen kuin lohikäärme tajusi minkä keskelle hän oli oikein astahtanut. Kesken nimeni lausumisen toisen sanat nimittäin katkesivat ja järkytys välittyi hänen kasvoiltaan. Ja siitä niin nopeasti kuin mahdollista Remus vetäisi edessään olleen oven melkeinpä kokonaan kiinni.
'Olisit voinut varoittaa!' mies huikkasi käytävän puolelta järkyttyneenä, mikä sai katseeni käymään omassa olemuksessani. Ja niin, joo, makasinhan siinä sängyllä ilman rihman kiertämää. Minulle se ei tosin ollut ongelma, minkä takia mielessäni kiroten nousin sängystä samalla kun yliopistorehtori-pestinsä ansainnut nainen vetäisi peittoa entistä paremmin näkösuojaksi. Remuksen tapaan hänkin taisi olla järkyttynyt taikka sitten nolostunut tilanteesta, ei minua niin tarkasti kiinnostanut. Toisin sanoen nainen jäikin vähemmälle huomiolle.
"Olisit voinut odottaa, että vastaisin", vastasinkin vain Remuksen sanoihin manaavasti, minkä jälkeen alushousuni löydettyäni kiskaisin housut jalkaani. Ovea näköesteenä pitänyt lohikäärme ei tosin sitä tiennyt.
'Sinulla oli tilaisuus vastata ja sitä paitsi---onko teillä jo vaatteet päällä?' Remus sanahti ennen kuin kesken kaiken hän tuntui vaihtavan aihetta. Hyvä se tosin vain oli, koska olihan minulla ollut tilaisuus vastata. Ja vaikka se olisi ollut pidempikin, niin tuskin olisin pitänyt kiirettä vastaamisen kanssa. Aihe oli kuitenkin jo vaihtunut, joten se siitä.
"Ala tulla sisään sieltä, näytät ihan idiootilta", osin tiuskaisin, mikä kyllä todensi sitä, että lohikäärmeen äkillinen pölähtäminen kesken kaiken oli pilannut nautintojen hetket. Niihin tuskin olisi paluuta, ja Remuksen astuessa hieman empien huoneeseen ja perässään suljettua oven nainen taisi tuntea itsensä kolmanneksi pyöräksi.
'Minä varmasti voisin..', hän nimittäin lausahti, mikä sai katseeni käymään naisen puolessa. Tilanne vitutti lievästi, mutta diili oli jo tehty.
"Joo, niin voisit", vastasin siten toiselle, ja vastauksen saatuaan nainen kapusikin sängystä vaatteita lattialta keräilemään. Peitolla hän toki peitti edelleen vaatteiden puutteen, mikä oli sääli. Mieluummin olisin katsonut toista ilkosillaan vaatteita noukkimassa. Kaikkea ei kuitenkaan selkeästi voinut Remuksen takia saada, ja vaatteensa kerättyään nainen katosi peittoineen päivineen hotellihuoneen vessan puolelle. Vessanoven sulkeutuessa katseeni kääntyi keskittymään pelkästään Remukseen.
"Toivottavasti sinulla on hyvä syy melkein sotkea koko pirun diili", totesin ärtyneenä selitystä paikalle ilmestymisille vaatien. Lohikäärmeen vastausta en tosin silti suorilta käsin jäänyt odottamaan, vaan sanojeni perään lähdin jo keräämään loppuja vaatteita lattialta. Oli toisella helvetinmoiset ajoitukset.
'Olen pahoillani, mutta oli pakko tulla', Remuksen sanat menivät melkein kuuroille korville. Hirveästi pahoittelut eivät olisi auttaneet, jos hän olisi sattunut ryntäämään paikalle vain hetkeä aiemmin. Sitä paitsi 'pakko' ei ollut mikään syy. Ei minun mielestäni. Remus oli kuitenkin vasta pääsemässä syyhynsä.
'Anabella on ongelmissa', hän nimittäin jatkoi, mikä sai minut keskeyttämään tekemiseni ja kohotin katseeni Remukseen, joka vaikutti Anabellan mainittuaan ehkä jopa hivenen huolestuneelta. Huoli oli kuitenkin viimeinen asia, joka minun ilmeestäni sillä hetkellä kuvastui. Sillä vaikka flirttailinkin Anabellalle - tai olin flirttaillut -, ei se tarkoittanut, ettäkö minua kiinnostaisi hänen auttaminen. Muuten olisin saattanut tehdä asialle itsekin jotain, enkä olisi antanut hänen vain virua Helvetissä. Toisin sanoen minua ei siis voinut vähempää kiinnostaa, ja sen toinen taisi huomatakin. Tai tarkemmin se toisen olisi pitänyt jo tietää ennen tänne tulemista. Siinä katseeni edessä Remus kuitenkin sitten empi kuin mielikuvituksellisen painostuksen ennen kuin hän huoahti.
'Okei, en pysty auttamaan sitä yksin. Tarvitsen apuasi', hän myönsi sitten, ja hetkellisen 'kuulinko oikein'-mietintäni perään minun oli aika vaikea olla päästämättä itserakasta hymyä kasvoilleni. Oikeastaan en pidätellyt moista nimittäin lainkaan. Koska tietenkin Remus tarvitsisi minua. Ei hän yksin mihinkään pystyisikään, ja jalustalle nostaminen kyllä auttoi kiinnostukseni löytymisen kanssa.
"Olisit heti sanonut", vastasinkin hymyni virnistyksen puolella käyttäen, minkä jälkeen viskasin keräämäni vaatteet sängylle. Voisihan sitä katsoa, mitä toisella oli mielessä.

Nimi: Kira

15.10.2017 11:15
Adriana - SC

Parkkeerasin autoni metsän laitaan hieman syrjemmälle kaupungista. Sammutin moottorin ja huokaisin pienesti.
"Perkeleen perkele" pyyhkäisin kasvojani jotka olivat hieman veriset. Seikkailtuani viemärissä tovin ja haettuani autoni suuntasin tietenkin hakemaan Jakea putkasta. Aikaa oli kuitenkin kulunut sen verran, että sain seurata pojan lähtevän asemalta kahden muun nuoren kanssa. Sain siis uppoutua täysin omaan jahtiini. Mikä oli nyt tietenkin hiemam hankalampaa, kun sain koko ajan vahtia poliiseja. Tämä myös vähensi tieto tulojani.
Kuitenkin löysin kitsuneen. Ja tämän viisi henkisen perheen. Voin sanoa ettei ollut mitenkään hirvittävän helppo homma. Ja se miksi nyt kiroan auton ratissa on se koska kitsuneita oli vain neljä. Yksi lapsista oli adoptoitu. Eikä tuo poika tietenkään ollut samaa kuin muut. Pyyhkäisin verta kasvoiltani ja iskin nyrkillä rattia. Käynnistin taas auton ja lähdin ajamaan pois päin kaupungista. Pohjoiseen.

Heitin reppuni sängyn viereen ja kaaduin itse pedille. Tuijotin hetken kattoa, kunnes nousin ja riisuin vaatteeni. Vedin itselleni pyyhkeen hyllyltä ja astelin wc/suihku huoneeseen. Väänsin suihkun päälle ja odotin hetken että se lämpiäisi, kunnes astuin lämpimän veden alle.

Kayden - WI

"Mitä helvettiä" huokaisin katsoessani ikkunasta. Kuinka hitossa eksyin tänne? Istahdin vikuvalle sängylle. Olin majoittunut vanhaan motelliin jossa huoneen vuokra oli alle 5$ yöltä. Suhteellisen halpaa. Enkä edelleenkään tuntenut yltiömaalista hienostelua omaksi jutuksi joten miksi vaivautua. Ponkaisin ylös sämgyltä ja nappasin lompakon fatkkujeni takataskuun ja huoneen avaimen toiseen. Nälkä pääsi yllättämään, joten päätin lähteä etsimään jotain paikkaa josta ehkä saisi jotain syötävän tapaista.

//Pahoittelen pitkää taukoa mutta omassa elämässä on ollut sellaset solmut ratkottavana ettei aikaa ja motivaatiota ole ollut//

Nimi: E.M.

10.10.2017 20:08
Jake - WI

Tyttö(Aisha) tuntui olevan tyytyväinen saamaansa tilaukseen ja kiitoksen sanat toisen suusta olivat kohottaneet hieman hymyäni entisestään. Ja suoraan sanottuna siihen kohotettuun versioon itsestään hymynihän jäikin toisen korttinsa kortinlukijaan saatua näppäiltyä tunnuslukunsa. Tai toki siinä vaiheessa käytin katseeni muualla, tytössä itsessään. Oikeastaan yritin siinä sitten keksiä viitsisinkö hiukan edes jatkaa keskustelua. Tokihan hyvää asiakaspalveluahan se vain olisi, joten siinä mielessä viitsisin.
Ennen kuin varsinaista päätöstä ehdin kuitenkaan tehdä kortinlukijan hyväksyi laskutuksen ja huomioni palasi työtehtäviini, mikä hitusen tasasi hymyäni. Niinpä toisen vedettyä korttinsa pois laitteesta repäisin tulostuneen kuitin irti ja laitoin sen essun taskuuni. OK:n näpäytyksellä tulostin sitten kuitin tytöllekin annettavaksi, vaikkakin aiempien mietintöjeni takia homma eteni hieman hitaanpuoleisesti. Enkä minä edes suoraan kuittia tytölle tarjonnut, vaan katseeni kuittiin jääminen hieman venähti ennen kuin kortinlukijan essun taskuun myöskin tipautettuani kohotin katseeni takaisin toiseen. Kyllähän sitä viitsisi. Eihän minulla sitä paitsi ollut edes akuutti kiire mihinkään ja pahimmillaan tyttö vain käskisi minun painua pois. Siten hymyni voimistui taas hitusen.
"Käytkö sää usein tääl?" kysyin hymyni voimistumisen perään tai ainakin niin minun oli tarkoitus kysyä. Sattuman kaupalla avasimme nimittäin tytön kanssa suumme yhtä aikaa ja puhuimme toistemme päälle(?). Tai ainakin lyhyen hetken ajan, sillä molempien sanat tuntuivat kokevan äkkistoppaukset tajuttuamme yhtäaikaa puhumaan pölähtämisemme(?). Ja se jos jokin oli huvittavaa, enkä voinut kuin pienesti naurahtaa samalla kun käytin katseeni lattian puolessa. Pikaisesti kohotin kuitenkin katseeni takaisin tyttöä kohden ja niin sanotusti kokosin itseni.
"Sano sää vaa ensin", sanahdin siten huvittuneena mutta kuitenkin edelleen kohteliaan oloisena. Kohteliastahan kun se olikin, antaa siis toiselle ensin puheenvuoro. Kuitin tosin jätin edelleen käteeni ja sitä tulin sormissani hieman pyöräyttäneeksi. Osin kuitti kun toimi kuin tekosyynä sille, että jättäydyin vielä toisen luokse, osin unohdin asian vain hetkellisesti.

Nimi: Kiiwi

08.10.2017 20:07
Cole – NC

Naurahdin Trishin kommentille, lähtien sitten keimailevasti astelemaan häntä lähemmäs. Ellen aivan väärin ollut Trishiä tulkinnut, niin näkemiseni taisi saada hänet aivan pieneksi hetkeksi jäätämään, mille hykertelin mielessäni.
”Sitä en epäile. Ehkä seuraavalla kerralla sitten jos pelaat korttis oikein”, vastasin virnistäen. Kiersin sohvan taakse jossa Trish parhaillaan istuskeli ja otin sitten suunnaksi makkarin. Matkan varrella tosin kuljetin sohvan puoleista kättäni hetken pitkin sohvan selkänojaa ja Trishin tullessa vastaan sormeni eksyivät hänen hiuksiin, jatkaen siitä pitkin Trishin käsivartta, jonka hän oli sangen rennosti heittänyt sohvan selkänojalle.
Siitä suuntasin sitten suunnitelmieni mukaan makkarini suuntaan. Puolimatkassa kurkkasin olkani yli Trishiin vilkaisten, jonka oletin seuranneen. Olisin pettynyt itseeni jos hän ei seuraisi, mutta sen pidemmälle en ollut ajatellut. Meinaten sitä, ettei minulla ollut toimintasuunnitelmaa sille mitä tapahtuisi, kun pääsisimme makkariin. Osittain olisin halunnut vetää edes bokserit jalkaan, mutta samalla vaatettaminen tuntui turhalta ottaen huomioon sen, miten minun ja Trishin välisten tilanteiden oli tapana eskaloitua.

Aisha – WI

Tovin kuluttua huomasin tarjoilijapojan palaavan tilaukseni kanssa ja pakko myöntää, että tälläinen hyvinkin terveellinen välipala saattoi tulla tarpeeseen. Kerrassaan hieno idea minä. Hyvää työtä.
”Ooooh kiitos”, vastasin katsoen hetken tilaamaani juustokakunpalaa arvostaen sitä silmilläni sen aikaa. Kakun ihailun jälkeen kiinnitin huomioni taas tarjoilijapoikaan hänen sanoessa hinnan. Saatuani korttini kortinlukijaan näpyttelin tunnusluvun kohtuu tottuneesti ja vedin kortin pois lukijan käskiessä.
Sen jälkeen molemmat olimme hetken hiljaa(?) kunnes hetken stressailtuani keksin kysyä jotain.
”Ootko sä täällä miten usein töissä?” kysyin, sillä se tuntui.. jotenkuten luonnolliselta aihealueelta aloittaa kömpelö tutustuminen jota näköjään sitten yritin. Sillä olimmehan.. ehkä suunnilleen saman ikäisiä, ja tässä ikäryhmässä töiden etsiminen saattoi olla kiven takana ja jotain sellaista. Öh.

Nimi: E.M.

04.10.2017 11:41
//brutaalia väkivaltaa mutta ei niin pahasti kuvailua//

Owen - FL

Diesel ei tuntunut olleen innoissaan seurani kertomisista, mutta siinä hetkessä se ei ollut suurin murheeni. Tai no, ei sitä niin voi sanoa. Koska feenikshän oli oikeassa kutsuessaan teoriassa Himoa tylsäksi. Ja lisäksi sitä, mitä seuraavaksi tapahtui, ei saattanut minusta sanoa minun murheekseni.
Siinä demonille huudettuani ja bruneten naisen ylös tempaistuani Himo tunki aivan iholleni - korvani juureen -, minkä perään hän lateli minulle uhkauksen. Ja kyllähän se hetkellisesit pysäytti minut hetkeksi tyrmistyksestä, tosin se ensimmäinen. Se, että toinen ylipäätään tuli niin lähelle. Ja sanojensa perään vielä tapautti minua poskelle? Mitä vittua se nyt oli!?
Siten en kummemmin ehtinyt reagoida ennen kuin demoni oli läheltäni vetäytyessään napannut kännykkäni minulta. Se tosin havahdutti minut tyrmistyksistäni, tai sitten se oli se, kun kauemmas astahtava demoni lausahti kännykkääni flirttailevasti. Jommin kummin, mutta joka tapauksessa Himon uhkaukset tuntuivat siinä välissä vasta lausahtuvan päässäni, mikä sai minut puremaan uudemman kerran poskihampaani tiukasti yhteen.
Minä kun en tykännyt pompottelusta. Ja se, että minua pompotellakseen toinen oli tunkenut iholleni? Ehei, se ei passannut. Ei todellakaan. Viimeinen niitti tuntui sitten olevan Himolta saatu virnistys, jonka perään pinnani napsahti totaalisesti. Olisi niin tosin käynyt varmaan muutenkin. Joka tapauksessa, jaloillaan pakosti pidettävän naisen käsivarttesta edelleen kiinni pitäen tempaisin uhrini maahan, minkä yhteydessä irroitin otteeni, jotta itse voisin pysyä suorin jaloin. Se oli nimittäin tärkeää, sillä bruneten rämähdettyä vaakatasoon pienesti yhähtäen minä puolestani väläytin katseeni maassa makaavan naisen puoleen. Siitä melkein samalla liikkeellä - yhden astahduksen avulla - käänsin koko kroppani paremmin brunettea kohden.
Astahdukseni ei kuitenkaan kohdistunut kujan likaiseen pintaan vaan suoraan bruneten naamaan, eikä sitä oikeastaan astahdukseksi voinut sanoa. Pikemmin kyse oli naamaan kohdistuneesta polkaisusta, joka taisi murtaa naisen nenän - ainakin jos mitään äänestä päätteli. Säälittävän tapainen vaimea kilkaisu ehti perään kaikua bruneten suusta, mutta toisen - enemmänkin otsaan kuin keskelle naamaa kohdistuneen - polkaisun perään ääni vaimeni. Kait aivoihin tulleen iskun vuoksi, silä tunsin toisen kallon painuvan aivan pienesti kasaan polkaisun alla. Pienesti naisen niveliltään ehjä käsi koetti tosin vielä liikkua, mutta enpä minä siihen huomiota kiinnittänyt. En minä ehtinyt.
Siten kasvoillani oli vihainen mutta samalla varsin keskittynyt ilme, kun poskihampaitani yhteen purren survaisin mononi uudemman kerran toisen naamaan. Ja siitä sitten yhä uudelleen ja uudelleen(?), en minä edes laskenut kertoja. Kunhan joka kerralla koetin saada yhä enemmän voimaa irti jalastani, mikä sai minut ähkäisemään polkaisuni yhteydessä ja perään hengitykseni raskastumaan. Tarkoitusperinäni oli nimittäin jatkaa hommaa kunnes saisin kantapääni melkeinpä kosketuksiin toisen pään alla olleen kujanpinnan kanssa. Verisestä sotkusta ja viimeisten liikkeiden kaikkoamisesta välittämättä. Sittenpähän nähtäisiin miten Himo mitään brunetelle syöttäisi.

Nimi: Sarenne

03.10.2017 22:05
Diesel - NV

Vaikka olinkin tuntenut Owenin ties kuinka kauan, en siltikään ollut oppinut siihen, että hänen huumorintajunsa oli varsin olematon. Hän ei tuntunut nappaavan sanojeni ydintä, mutta eihän sitä kaikki voineet täydellisiä olla. Sentään hän ei ollut mikään teatraalinen vätys.
Ja vaikka muuten Owen saattoikin hieman yksinkertainen olla, ymmärsi hän kuitenkin antaa minulle vihdoin suoran vastauksen, mikä sai minut lopulta jopa virnistämään. Että ihan Synti? Ei sillä, että olisin kovin paljoa demoneista tiennyt, mutta kyllä minulla jonkinlaista kuvaa kyseisistä tovereista sentään oli. Ihmeelliseen seuraan oli Owen onnistunut itsensä lykkäämään.
"No sehän kuulostaa tylsältä", vastasin, vaikka todellisuudessa olisin melkein jopa saattanut olla kiinnostunut korkeampiarvoisen demonin seuraan pääsemisestä. Vaikka yleisesti pidinkin heitä yhä vain säälittävinä ja liikaa itsestään luulevia räpistelijöinä, oli joukossa kuitenkin joitain Owenin kaltaisia miellyttäviä yksilöitä.
Synti sai ilmeisesti Oweninkin jo huutamaan, mutta en onneksi joutunut kuulemaan sitä täydellä voimalla korvaani vasten Owenin ilmeisesti siirtäessä puhelinta korvansa sivuun. Kuulin minä silti ihan tarpeeksi, ja kaikkeen tähän draamaan tyytyväisenä jatkoin savujen vetelyä keuhkoihini. Olisi pitänyt ottaa yhteyttä videopuhelun kautta, olisi ollut paljon jännempää. Äkkiä kuulin jonkun, ilmeisesti Synnin äänen sen verran voimakkaana, että hän oli tainnut nojautua aivan Owenin lähelle uhkailemaan. Yhtäkkiä puhelimen omistaja tuntui vaihtuvan, ja tuo äskeinen lähes uhkaava ääni olikin muuttunut flirttailevaksi.
".. Ahaa. Ei ihme, et Owen on noin ärtynyt", aloitin kuullessani naisen äänen, "tiiätkö, ees mä en oo saanu mun murua hetkeen noin kiukkuseks. Eikä siihen flirttailu toimi. Etenkään, jos oot yrittäny sen lelut tappaa."
Olin jokseenkin huvittunut ja se saattoi kuulua äänestäni, mutta selväksi saattoi käydä myös se, että olin sen verran välinpitämätön naisen suhteen, etten edes viitsinyt vastata hänen kysymykseensä. Saattoi sanojeni asettelusta havaita jotain lähes halveksuntaan viittaavaa, olihan se nyt suorastaan törkeää, että joku oli mennyt lempidemonini ärsyttämään. Puheeni pysyit kuitenkin kepeinä, joskin ne tauottuivat välistä vedellessäni savuja keuhkoihini.

Nimi: Vappukiller

01.10.2017 03:35
Neyir ~ FL

Huuliltani pääsi jälleen kissamainen sähähdys demonin korottaessa ääntänsä minulle. Onneni? Minun onneni vai? En edes vaivautunut liikahtamaan paikaltani toisen astellessa edelleen kännykkä korvassa luoksemme. Sanalla 'luoksemme' tarkoitin siis minua ja brunettea. Toisaalta ihminen oli samassa asemassa kuin muurahainen silmissäni joten oli kai korjattava hiukan huomiotani. Nillittävä demoni siis asteli luokseni ja onnistui toinen jopa riuhtaisemaan bruneten ylös maasta vapaalla kädellään.

Olin ottanut toisen jutut lähemmäksi leikillä, mutta asemani haastamista en suvainnut millään tavalla. Toinen oli pelkkä pahainen diileri! En tiennyt toisen asemaa omiensa joukossa, mutta syntinä katsoin silti olevani korkeammalla arvoasteikossa.
Käytin miehen täyskätisyyden hyödykseni ja tyrkkäsin kauniit kasvoni aivan toisen korvaan kiinni. Jotkut näyttivät vihaisuutensa huudolla ja kipinöillä, itse mielsin kylmän eleettömyyden tehokkaammaksi. Osasin minäkin heittäytyä kuumakalleksi, mutta huvituksen kaikottua huuliltani ei kyseessä ollut pelkkä uhkaileminen vaan lupaus.

'' Korota vielä kerrankin ääntäsi minulle ja vannon repiväni sydämesi irti syöttääkseni sen tuolle naikkoselle. '', taputin ikään vahvistuksena vielä miehen poskea(?) nopeasti ja samassa henkäyksessä olin poissa iholäheisyydestä. Nappasin kuitenkin huolettomasti luurin diilerin käsistä kenties siirtoni yllättävyyden tuoneella edulla(?) asettaen sen korvalleni vuorostaan(?). Loin huulilleni viehkon hymyn ikäänkuin langan toisessa päässä oleva olisi voinut nähdä ilmeeni ja otin pitemmän hajuraon vielä brunettea otteessaan roikottavaan(?) tyyppiin.

'' Ja kenen kanssa minulla on ilo puhua? '', helähdin luuriin kehräävästi, mutta nopeasti ennenkuin demonimiehellä olisi aikaa riistää puhelinta takaisin. Sävyni oli muuttunut sekunneissa jäätävästä käheään flirttiin, mutta olin tottunut muuttamaan olemustani napsauksella. Virnistin jälleen huvittuneena seurassani olevalle herralle tietäen painelevani toisen jo valmiiksi paloherkkiä hermoja.

// And I keep playing with fire C:<

Nimi: E.M.

30.09.2017 11:11
Owen - FL

Tiedä häntä mitä Diesel oikein yritti, sillä toruvaan ääneensävyyn lausutut sanat saivat minut ainoastaan puremaan hampaani yhteen. Jos se jonkin sortin pilaa oli, minä en siten asiaa osannut siinä hetkessä ottaa. Minua ärsytti jo tilanne tarpeeksi.
Siksi toisen mainitsessa jonkin käyttökelpoisen löytämisestä katseeni selasi hieman kujaa pitkin. Ikävästi jännittyneet tekemiseni tulivat vain keskeytetyiksi kiljahduksen ja sen perään tulleen hihkaisun että huvittuneen huudahduksen takia.
Kun totta kai moiset saivat katseeni siirtymään kulmien kurtistuksen kera Himon ja bruneten suuntaan. Demonin mukaan nainen ei kuitenkaan ollut vielä kuollut, mistä kait se enemmäinen kiljahduskin oli johtunut. Ei se nimittäin Himosta ollut lähtöisin, ja jo alitajuntaisesti tieto sai minut unohtamaan hampaideni yhteen puremisen. Koska ehkäpä tilanteen voisi vielä korjata. Tai siis vähän päästellä höyryjä, nyt kun kerran brunette oli vielä hengissä. Tiedä häntä tosin mitä Diesel oli puhelun toiseen päähän äänistä kuullut, mutta aikalailla siihen perään hän kysyi, että enhän ollut vain löytänyt toista feeniksiä. Ja sitäkään en tiennyt, mistä se kysymys nyt tuli, mikä sai alustavan kiinnostuksen vetäytymään paremmin takaisin ärtymykseksi.
"Hä? En", vastasinkin siten ärtyneellä sävyllä, johon tosin upposi myös hieman kummastusta. Koska mistä minä tähän hätään nyt toisen feeniksin olisin nimittäin repinyt? Omasta perseestäni? Joo, ihan heti, ja siten lyhyen ensivastauksen annettuani lähdin jo talsimaan kaksikkoon jäänyttä välimatkaa umpeen. Pelkän kahden sanan vastaukseen ei tosin silti Dieselillä ollut tyytyminen.
"Pelkkä demoni se on, yks Synneistä", minä nimittäin jatkoin katseeni Himoon kohdistaen. Aiemmat kulmien kurtistukseni lipuivat siinä välissä pois kasvoiltani ja katseeseeni jäi lähinnä pistävä sävy, joka kertoi pinnani olevan turhan suurella koetuksella. Tosin eipä se ollut aiemmista tekemisistänikään jäänyt vaikeasti havaittavaksi, eikä jäänyt siitä edespäinkään, kun suuni tulin uudemman kerran avanneeksi. Tällä kertaa Himolle siis sanani kohdentaen.
"Ja se on sun onni, et se elää, ku se oli mun valitsema!" aloitin ensin vain ärtyneellä sävyllä ennen kuin puolessa välissä virkettä äänensävyni meni huudon puolelle. Samassa välissä tulin silkasta reaktiosta siirtäneeksi kännykkääni hieman korvaltani sivummas - en minä sitä Dieselin korvaa säästääkseni siis tehnyt. Sen perään kännykkä kuitenkin palasi takaisin korvalleni, ja toisten luokse päästyäni olin valmis yhden käden voimin nykäisemään bruneten ylös kujan pohjalta(?). Tai no ainakin yrittämään moista.

Nimi: Sarenne

30.09.2017 01:47
Diesel - NV

Rauhallinen savujen henkäisyni loppui pieneen yskänpuuskaan Owenin alkaessa valittamaan. Hän vain osasi ottaa tietyt asiat hieman liian tosissaan, mikä saikin hänen puheensa kuulostamaan varsin huvittavalta. Nopeasti koitin kuitenkin vakavoitua pystyäkseni taas puhumaan.
"Miten sä oot nyt noin huonosti varustautunu? Oon aika pettyny suhun. Mutta etköhän sä nokkelana poikana sieltä jotain käyttökelpoista löydä", sanahdin, yrittäen parhaani mukaan imitoida toruvaa äänensävyä. Kuka muka oli niin typerä, ettei raahannut lapiota aina mukanaan? Näin siinä sitten kävi, pitäisihän Oweninkin kaltaisen nulikan nyt osata arvata huonon päätöksensä seuraukset.
Rypistin kulmiani kuullessani jonkin vaimean huudahduksen puhelun kautta. En saanut siitä paljoakaan selvää, paitsi sen, että kyseessä oli mitä luultavimmin nainen. Mikä palauttikin mieleeni sen, etten vieläkään tiennyt, kenen seurassa Owen oikein oli.
"Ethän vaan menny löytämään itelles jotain toista feeniksiä?" kysäisin Owenilta, toivoen hänen siten valoittavan mysteerisen seuralaisensa identiteettiä. Oli minulla ihan perusteltu huolenaihe, täytyihän minun puolustaa asemaani maan eksoottisimpana elukkana, enkä minä hyväksynyt mitään kilpailijoita. Olin valmis vaikka heivaamaan merenpohjaan kaikki feeniksit, jotka erehtyisivät astumaan jalallaan tälle mantereelle. Todellisuudessa en kyllä uskonut oikeastaan hetkeäkään, että Owen olisi mitään toista feeniksiä löytänyt. Epäilin ennemmin jotain demonijuttuja, tuntuivathan nuo Helvetin otukset vetävän toisiaan puoleensa magneetin lailla.

Nimi: Vappukiller

26.09.2017 23:33
Neyir ~ FL

Sähähdin pienesti demonimiehen moittiessa tekemisiäni. Toisen tyytymättömyys oli jopa raivostuttavaa. En kuitenkaan ehtinyt sanoa sanaakaan väliin, kun toisen oli jo vastattava pirisevään puhelimeen. Käännähdin taas nyrpeänä uhrin puoleen vähät välittämättä miekkosen puheista koskien jotain lapiota ja sen sellaista. Keskittymiseni oli kohdistunut lähes kokonaan vereen, joka tippui bruneten naisen otsasta alas kaulalle.

Huomasin vasta siinä vaiheessa kujan olevan todella törkyisessä kunnossa ja nyrpistin kauniin lihapukuni naamaa halveksuvasti. Kohotin käteni kauemmaksi jääneiden korkojeni puoleen ja telekineesin avulla sain kenkäparin lennätettyä luokseni. Ne nopeasti jalkaani puettuani otin viimeiset askeleet lähemmäs elottomana pysyvää myttyä. Tartuin yhdellä kädellä bruneten roikkuvaan käteen ennenkuin vetäisin sätkunuken alas metallisen roskiksen päältä. Uusi mätkähdys kaikui kujalla.
Ruumis kyllä hengitti jokseenkin, mutta päätin vielä varmistaa toisen tajuisuuden astumalla oikean jalkani stiletolla naikkosen kämmenselän päälle. Korko upposi mukavasti lihaan aivan kuin veitsi voihin. Raasu kohotti päätänsä parauttaen säälittävän kiljahduksen huuliltaan. Hihkaisin iloisesti ja kiepsahdin kohti demonimiestä joka puhui edelleen puhelimessa.
'' Se elää vielä! '', huudahdin huvittuneena ennenkuin kumarruin jälleen ruhjotun uhrin puoleen. Kuljetin etusormeani toisen ohimolla sipaisten verta sormenpäähän ja asetin sen huulilleni maistaakseni punaista nestettä. Likaista kamaa.

Nimi: Sarenne

25.09.2017 18:26
Trish - NC

Saatoin huomata Colen olemuksessa jonkin asteista kiireisyyttä, mutta en minä voinut itseäni ainakaan sen paremmin hillityksi sanoa. Suljin oven takanamme ja olin jo valmiina tekemään lähempää tuttavuutta Colen kanssa, mutta tulinkin torjutuksi Colen pyörähtäessä kauemmas luotani. Meni hän väittämäänkin, että hän kävisi mieluummin ensin suihkussa.
"Selvähän se", vastasin Colelle virnistäen, ja peittäen ehkä kohtalaisen hyvin sen, että olin lähellä valua hänen mukaansa. Hieman huvittuneena hylkäsin nahkatakkini ja jäin pyörimään Colen olkkariin. Kuulin kylppärin oven käyvän ja Colen menevän suihkun puolelle, jääden itse hieman toimettomaksi. Kävelin levottomana ympäriinsä, eksyen ehkä hieman tutkailemaan Colen huoneita tarkemmin. En minä nyt mitään ainakaan.. kovin pahasti penkonut. Katselin vain mielenkiinnosta.
Kuullessani Colen föönaavan hiuksiaan löysin tieni hänen sohvalleen käteni rennosti sohvan selkänojalle heitettyinä. Yritin parhaani mukaan näyttää siltä, että minulla oli ollut muutakin tekemistä kuin vain Colen odottaminen, mutta ei minulla ollut edes tvtä päällä.
En joutunut pettymään Colen saapuessa kylppärissä. Saatoin unohtaa hengittämisen ja kaiken muunkin turhan katseeni nauliutuessa blondiin, joka oli heilauttanut vain yhden pyyhkeen lanteilleen. Kerta toisensa jälkeen hän onnistui olemaan ilona silmälle.
"Olisin mä voinu mukaaskin tulla", sanahdin virneen nykiessä taas kasvoilleni.

Nimi: E.M.

25.09.2017 11:30
Owen - FL

Toiselta vastausajan varastaminen toimi, eikä Diesel tullut jatkaneeksi homo-aiheesta. Sen sijaan feeniks tarttui sanoihini ja kuin vain vinoillakseen takaisin, mikä sai katseeni heilahtamaan kujan seiniin Himon vilkaisusta.
Homma kun oli muka yksinkertaisesti mennyt pieleen, koska olin feidannut hänet huonomman seuran takia. Ihan vaikka Diesel oli vasta nyt ilmoittanut tahtovansa seuraa - tai siis taksikyytiä. Tosin tottahan se oli, että Himo tuntui olevan huonompaa seuraa kuin feeniks.
Se ei vain saanut minua sen paremmalle tuulelle. Pikemminkin vain varmisti, että ärtymykseni jatkui, ja samoin kävi Dieselin jatkaessa pölinöitään. Oikeassahan toinen oli, demoni oli ilonpilaaja. Ja sen takia otin toisen sanat todesta.
"Ei mulla oo lapiota tässä. Hitto, ei mulla ole mitään kättä pidempää mukana", marmatin siksi puhelimeen. Marmatukseni lomasta otin pari edestakaisin seilaavaa askelta ärtyneenä ja jälkimmäisen lauseen kohdalla heilautin vasenta kättäni sivummas. Hetkessä en edes tajunnut ottaa nokkiini siitä, että toinen nimitti minua lapseksi.

//Heitä vaan roolia sekaan Vappu

Nimi: E.M.

24.09.2017 22:34
Jake - WI

Heittoni kanssa olin saanut tytön(Aisha) naurahtamaan, minkä laskin merkkinä hyvästä huumorintajusta. Kyllä maailmaan mahtui varmasti ihmisiä, jotka olisivat voineet ottaa vitsistä itseensäkin. Sen enempää en tosin lähtenyt kortti vai käteinen -ongelmaan vastauksen saatuani, vaan pienesti nyökättyäni jatkoin matkaani tiskin taakse. Sen jälkeen aloitin jääkahvin teon, ja sopivassa välissä sekä hain palasen juustokakkua lusikan kera että laitoin laskun lähesvalmiiksi.
Ja jos totta puhuttiin, ehdin kyllä katsahtaa valmiiksi leikattuja paloja sen verran, että valitsin parhaimman palasen. Kiireessä niin ei ehtinyt pakolla tehdä, mutta nyt aikaa oli ja mieluumminhan sitä nyt hyvännäköisen palan veisin huumorintajua omaavalle nätille tytölle. Toinen totuus oli sitten se, että kaikkien juomien tekemiset olin oppinut oikestaan täällä työskentelemällä. Muutaman vuoden takaisella Espanjan reissulla kun olin korkeintaan keittänyt tavallista kahvia, tai ainakin jos oikein muistin.
Olin minä kuitenkin jo suhteellisen hyvä juomien kanssa, varsinkin jos Edgar ei ollut ympärillä häiritsemässä. Tiukan asenteensa kanssa hänestä saatoin nimittäin tehdä jotain väärin, vaikka teinkin kaiken oikein, ja joskus minusta myös tuntui, että hän häiritsi tahallaan puheellaan ajatuksia muualle viemällä.
Nyt niin ei kuitenkaan ollut, joten jääkahvin valmistuksessa ei ollut ongelmaa, ja juoman valmiiksi saatuani viimeistelin juoman kahvalliseen lasiin pillin laittamalla. Siitä sitten viimeisenä kahtena tekona napautin laskun valmiiksi ja langattoman kortinlukijan laturista poimien tipautin lukijan essun taskuun, minkä jälkeen suuntasin takaisin tytön pöydän luokse juustokakkupalan ja jääkahvin kanssa. Matkan aikana hymyn kohotin selkeämmin takaisin kasvoilleni, tai oikeastaanhan hymy teki niin melkeinpä itsestään.
"Ole hyvä", sanahdin siten hymyssä suin tilauksen pöydälle laskiessani, minkä jälkeen kaivoin kortinlukijan essun taskusta. "Se tekisi 7,50", jatkoin katseeni tyttöön palauttaen ennen kuin tarjosin lukijaa toista kohden(?). Ja kaipa siinä välissä olisin muiden asiakkaisen peräänkin voinut katsoa, mutta katseeni kyllä pysyi tytön puolessa.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 21:04
Aisha – WI

Naurahdin sille, että söpö tarjoilijatyyppi tarttui heittooni silmien valehtelemisesta, eikä hymyni muutenkaan tahtonut laantua. Varsinkin kun juustokakkua kehuttiin hyväksi valinnaksi. Sen perään hän vielä kysyi maksutapaa, mihin vastasin että maksaisin kortilla, jonka jälkeen hän sitten jatkoikin matkaansa(?).
Koin… hyvin tarpeelliseksi jakaa mielensisäisen ihkutukseni Redin kanssa, minkä takia sitten tulinkin kaivaneeksi puhelimen taskustani ja pikakirjoittaneeksi hänelle hyvin intensiivisen hypetysviestin. Ensin sain aikaan vain abstraktin kirjainoksennuksen, jonka syytä lähdin sitten sekavin lisäviestein selventämään päättäen siihen, että tarjoilija oli söpö. Elämän suuria asioita, jotka vain piti jakaa jonkun kanssa.
Viestihypetyksestä yli päästyäni etsin laukustani lompakkoni valmiiksi pöydälle ja odottelin yrittäen pitää välillä pintaan pyrkivän virneeni kurissa. Tovin kuluttua tarjoilijatyyppi sitten vaikuttikin palaavan tilaukseni kanssa(?). Mielessäni käytiin kiivas kamppailu sen suhteen missä meni raja katsomisen ja tuijottamisen välillä, enkä ollut ihan varma sainko siihen mitään päätöstä aikaiseksi. Ehkä.. toivottavasti se jäi kuitenkin katsomisen tasolle. Joo. Minähän vain satuin huomaamaan kun tarjoilijatyyppi teki tietään pöytäni suuntaan(?) enkä ollut lainkaan yrittänyt vilkuilla hänen menemisiään sitä ennen.

Nimi: E.M.

24.09.2017 19:04
Jake - WI

Taisin ehkä keskeyttää tytön(Aisha) mietintähetken, mutta moisesta en kuitenkaan lähtenyt syyttämään itseäni. Enempikin toisen tangerteleva vastaus ja liitutaulua kohden siristely sai kohteliaan hymyni syventymään, hieman siis jopa huvittuneen puolelle.
"Ei sun silmät valehtele, mikä lienee iha hyvä", vastasin kevyt huvitus äänessäni. Jos tytön silmät olisivat nimittäin valehdelleet, olisi hänen ehkä kannattanut käydä Specsaversilla. Se taas olisi tarkoittanut silmälasien hiukan peittävän siniharmaiden silmien hymyilevää vastausta, mitä en tosin tietenkään siinä ääneen sanonut. Jotkut vitsit oli parempi jättää vain kesken.
"Mut selkis, käyn hakee sulle sellaset. Juustokakku on aina hyvä valinta", jatkoin siksi heittoni perään. Ja osin olin jo siitä valmis suuntaamaan takaisin tiskin taakse, mutta yksi kysymyshän oli vielä jäljellä.
"Onks sulla muute korttia vai käteistä?" kysyinkin siten päästäen kulmani nousemaan pienen kysyvästi ja katseeni edelleen tytössä hymyni kera pitäen. Samalla olin toki vastauksen saatuani jo valmiina jatkamaan matkaani. Tilauksen hakiessani kannettavan kortinlukijan mukaan nappaus onnistuisi nimittäin ongelmitta. Ja hyvinhän ehtisin tuoda tilauksenkin pöytään ennen kuin Edgar ehtisi saada odottavan pöydän ruokia valmiiksi. Niin ainakin oletin.

Nimi: Kiiwi

24.09.2017 17:43
Aisha – WI

Havahduin ajatuksistani tarjoilijan(Jake) seisahtuessa pöytäni viereen. Tyypin puheesta olin havaitsevinani aksentin, mutta siinä tilanteessa en ehtinyt sitä sen tarkemmin ajattelemaan.
”Ai moi, joo. Ja öh ei tartte. Jos silmät ei valhettele ni voisin ottaa jääkahvin ja tollasen juustokakunpalan sen kanssa”, vastasin, tosin joutuen tilausta luetellessa vielä varmistamaan silmiä siristellen tiskin luona olevalta liiitutaululta etten tilaisi mitä sattuu.
Tilattuani tosin palautin katseeni tarjoilijaan hymyni nykiessä vähän turhankin leveäksi. Hillitse itsesi Aisha, kyllä sulla nyt pokka pitäisi pitää yhden kivan näköisen tarjoilijan kanssa.

Nimi: E.M.

24.09.2017 14:47
Jake - WI

Keittiön puolelle päästyäni huomasin Edgarin asettavan viimeisiä lisäkkeitä muuten valmiille lautasille, mistä saatoin päätellä osuneeni paikalle juurikin oikeaan aikaan. Niinpä likaiset lautaset tiskialtaaseen kuljetettuani laskin vettä hieman lautasille ja pesausin sitten käteni. Lautaset kun ehtisin laittaa pesukoneeseen myöhemminkin, minkä takia tiskialtaalta palasin seuraavaksi valmiiden lautasten luokse. Viimeisten askeleiden ajan sain kuunnella Edgarin tupakan madaltamaa ääntä.
'Kolmen hengen porukka on valmis. Toisessa menee vielä hetki, tule hakemaan se kohta', hän huikkasin kovaäänisesti kuin olisin ollut kaukanakin, vaikka olin siinä aivan lähellä. Ei keittiö niin suuri ollut.
"Selkis", vastasin joka tapauksessa ennen kuin poimin lautaset mukaan. Kolme lautasta osasin nimittäin kantaa yhtäaikaa. Yksikin lautanen siihen lisää olisi ollut turhan suuri riski otettavaksi, sillä enhän minä moista taitoa voisi sanoa opetelleeni. Ehken sitä edes oppisi, kun saatoinhan välillä olla hieman kömpelön oloinen sitä kuitenkaan varsinaisesti olematta.
Kolmen valmiin lautasen kanssa saavuin kuitenkin takaisin tarjoilupuolelle. Poissaoloni aikana äkillistä sisäänryntäystä ei vaikuttanut tapahtuneen, vaikkakin tiskin takaa pois astellessani huomasin yhden tyhjän pöydän täyttyneen. Tai eihän pöytä täpötäynnä ihmisiä ollut, vaan pienen puupöydän ääressä istui joku tyttö(Aisha) yksinään. Sillä samaisella hetkellä enempiä en kuitenkaan ehtinyt vielä toisen puoleen vilkuilla, vaan päätin viedä lämpimät ateriat suoraan niitä odottaneelle pöydälle. Lautaset käsistäni ruokailijoiden eteen laskettuani toivotin kolmikolle hyvää ruokahalua hymyn kera, minkä perään otin jo ensimmäistä askelta pois pöydän luota. Samalla katseeni kääntyi uusimman asiakkaan puoleen.
Enkä varmasti ollut nähnyt rastatukkaista tyttöä aiemmin. Totta puhuen The Fresh Star ei oikein ollut nuorison järjettömässä suosiossa, joten oman ikäluokan asiakkaisiin ei edes pakolla törmännyt jokaisessa vuorossa. Jokseenkin saman ikäiseksihän hänet arvioin, ja kohteliaan hymyn kasvoilleni nostettuani astelin tytön pöydän ääreen.
"Moi, sää taisit tulla justiinsa?" aloitin pöydän ääreen seisahduttuani ja täysin aksenttiani piilottelematta. Tiesin, että Edgar toivoi kaikki asiakkaat toivotettavan heti ensimmäisenä tervetulleiksi, mutta joka kerta saman rimpsun lausumisesta puuttui vaihtelun tuoma hauskuus. Ja sitä paitsi kyllähän minä aina joka tapauksessa tervehdin asiakkaita, kuten nytkin.
"Haluutko, et haen ruokalistan?" jatkoin siten tervehdyksestäni luontevasti ja tiskin puoleen pienistä viittamisistani huolimatta katseeni pysyi tytössä samoin kuin hymy kasvoillani. Pääpiirteiset ruoka-ja juomalistat toki löytyivät tiskin luona olleilta liitutauluilta, mutta tiskin takana oli myös muutamia laminoituja listoja, jotka olivat hieman kattavampia.


//K-18 tai jotain sinnepäin//

Chad - KS

Raven päätyi käyttämään paitani riisumisen aiheuttaneen tauon hyväkseen, ja hetkessä hän riisui rintaliivinsä. En tosin valittanut. En lainkaan, ja suudelmaan palaamisen yhteydessä palautin oikea käteni naisen rinnasta kosketusta hakemaan(?), kun taas vasen käteni nousi kylkikaarteen tienoille(?). Myös Raven tuntui palaavan aiempiin tekemisiinsä, vaikkakin aluksi tunsin toisen lähtevän avaamaan yhden käden voimin farkkujeni sepalusta hieromisen sijaan. Lisäksi silkan suudelmaan vastaamisen sijaan tunsin toisen näykkäisevän alahuultani omistavasti.
Ja kyllähän tilanne siten eteni ihan hyvään suuntaan. Toki tottumaani ja minun normaaliini verrattuna etenemistahti oli nopeampaa, mutta oikeastaan se ei haitannut. Kaikki tuntui vain etenevän sopivasti omalla painollaan ja pakottamatta. Niinpä oikea käteni peukalon ohjasin terhakoituneen nännin kohdalle aiemman tapaisesti hieraisten(?), minkä perään vuorostani näykkäisin hieman toista huulesta(?).
Omistavan sävyiseen verrattuna näykkäisyni oli kuitenkin enemmänkin myöntyvän puoleinen, ja Ravenin käden päästyä sepalukseni availusta takaisin hieromisen pariin(?) huoahdin nauttivan sävyisesti kesken suudelman(?). Tulihan kosketus selkeästi ohuemman vaatekerroksen lävitse, mikä tarkoitti valmistumisen rivakoitumista ja aukinaisen sepaluksen takia myös sen selkeämpää näkymistä. Kuin sitten jollain tapaan toisen tekoihin vastatakseni liu'utin vasemman käteni paljaalta kyljeltä nahkaisten housujen vyötärön ylitse, mistä käteni matka pysähtyi reiden ja lantion vaihteeseen(?). Kädelläni oli siten sama määränpää kuin ennen paidan riisumista mutta tällä kertaa vain eri suunnasta. Tilanteen etenemisistä johtuen siihen aloilleni en tosin kättäni jättänyt, vaan peukalo edellä liu'utin hieman hieraisevasti kosketuksen selkeämmin nivusen puoleen(?).
Tokihan kummoinen vastine se ei ollut nahkahousujen aiheuttaman epäsuoran kosketuksen vuoksi, mutta ainakin se sai minut toteamaan, että riisumista olisi jatkettava. Joko sitten tässä tai makuuhuoneen puolella, jossa eteneminen saattaisi muutenkin olla miellyttävämpää.

©2018 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com