Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKNiille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Lähdet jahtiin

JAHTI

Päätät enemmän tai vähemmän rohkeana lähteä suoraan kohti tositoimia, ja lähdet suuntaamaan askeleidesi kanssa tiskin taakse. Ehkä tiedät, että tiskin takainen ovi toimii kulkureittinä jahtiin, todelliseen peliin elämästä ja kuolemasta. Sitä oveen kaiverrettu merkki - ympyrän sisään suljettu nuoli kaarevine jousineen - on tarkoitettukin kuvaavaksi. Toisaalta ainahan on mahdollista, että merkki ylipäätään vain kiehtoi sinua sen verran, että totuutta tietämättä päätit ottaa selville, mitä oven takaa löytyy.
Niinpä tiskin taakse päästyäsi jatkat askeleitasi aina merkitylle ovelle asti. Matkallasi huomaat tiedotteen, jossa on muun muassa ajankohtaista tietoa jätettyjen lomakkeiden kohtaloista. Ehkä vilkaiset tiedotetta, ehkä et, mutta askeleesi et anna turhaan keskeytyä, vaikka baarijakkaralla istuvan vanhan ukon huomaatkin vilkaisevan sinua. Sen enempää mies ei näytä tekevän, vaan katseensa takaisin pahasti tyhjentyneeseen lasiin laskien hän pyytää baarimikkona toimivaa nuorta naista täyttämään pienellä kädeneleellä.
'Kohta Woods', kuulet naisen vastaavan, ja sanat toiselle tarkoitetuiksi tietäen kykenet ohittamaan ne. Siten tekemisesi eivät keskeydy, ja rohkeasti lasket kätesi ovenkahvalle oven avaten. Olit siinä sitten kokeneena konkarina tai ensimmäistä kertaa arvaat maailmasi muuttuvan. Sen riskin olet kuitenkin valmis ottamaan, ja oven avattuasi otat askeleen kynnyksen ylitse ja siirryt jahdin tapahtumarikkaaseen maailmaan.


Selviytymisvinkit

Kirjoita roolijanimesi Nimi-kenttään. Kotisivu-kenttään voit laittaa rooliin liittyvät tarpeelliset kuvat. Mahdollisten kuvien linkit voi myös lisätä itse roolin perään (suositellumpi tapa). Sähköposti-kenttä jätetään tyhjäksi. Itse rooli tulee Kommentit-kenttään, ja jokainen rooli alkaa hahmon nimellä. Nimen perään samalla riville laitetaan väliviivan jälkeen sen osavaltion lyhenne, mihin rooli sijoittuu. Tämän jälkeen jätetään yksi tyhjä rivi ennen varsinaisen roolitekstin kirjoittamista. Täytä oikein myös roskapostisuojaus, ja muista, että Suntuubi sekoilee joskus ja 'tyhjennä'-nappiin osuu helposti, mistä syystä rooli on hyvä kopioida ennen sen lähetystä, jottei hyvä työ mene täysin hukkaan ihmeiden tapahtuessa.

Erikoismerkit lyhyesti:
"Hahmon oma puhe" || #Hahmon oma ajatus# || #"Hahmon oma telepaattinen puhe"# || *Uni*
'Toisen hahmon puhe' || #'Toisen hahmon telepaattinen puhe'# || (?) = Pieni torjuttavissa oleva autohitti
//Roolia edeltävät ja roolin jälkeiset huomautukset// || (Roolin sisäiset huomautukset)

Pikamatkustus linkkien kanssa

Yleistä:
«-- Säännöt --»
«-- Huhut --»

Kirjallisuus:
«-- Olentokirja vol I (A-G) --»
«-- Olentokirja vol II (H-N) --»
«--
Olentokirja vol III (O-Z) --»
«--
Kartasto --»
«--
Ase- ja materiaaliatlas --»
«--
 Loitsu-, rituaali- ja symboliopas --»

 

Tärkeät rope-tiedotukset

Helvetti ja Huntu lisätty pelialueeseen (18.5.)

Michael Harris aka Mitch hyväksytty (1.5.)

Anahi Cimrihn aka Neyir hyväksytty (20.4.)

Nathan Byrn aka Nathan hyväksytty (18.4.)

Desmond aka Desmond sekä Gideon aka Diesel ovat hyväksytty (17.4.)

Alexander Moss aka Alex ja Owen Kidd aka Owen hyväksytty (16.4.)

Piper ja Tobey -hahmot poistettu Rölli-roolijan eroamisesta johtuen (28.3.)

Fabiano D'Antonio aka Fab hyväksytty (28.1.)

Cactus-hahmoa ei voitu hyväksyä (15.1.)

Kayden Morgan aka Kayden hyväksytty (1.11.)

Suppeita sääntöjä tiivistettiin, mutta varsinaisia sisältömuutoksia ei tullut (26.10.)

Roadin lähtötarinaa muokattu aavistuksen verran Supernatural-sarjasta irrallisemmaksi (4.9.)

Jokaisen hahmon tietoihin lisätään tieto seksuaalisesta suuntautumisesta! Huikkailkaa siis omien hahmojen osilta puuttuva tieto chätissä tai muokkauskirjassa (30.8.)

Tobey Braithwaite aka Tobey hyväksytty (4.8.)

Bjarnlaugur Hróbjartursson aka Vil hyväksytty (15.7.)

Theliel-hahmoa ei voitu hyväksyä vielä, koska enkeleiden tietoja ei ole kirjoitettu puhtaaksi. Hyväksyntä katsotaan tietojen ollessa valmiit (15.7.)

Milady de Winter aka Milady hyväksytty (12.7.)

Piper Mitchell aka Piper hyväksytty (10.7.)

Akonikum-roolija ja hänen hahmonsa Kira Bate ovat poistettu roolijan pitkän poissaolon vuoksi (24.6.)

Aisha Hale aka Aisha hyväksytty (18.6.)

!! Akonikum-roolija ja hänen hahmonsa Kira Bate ovat vaarassa tulla poistetuksi roolijan poissaolon vuoksi !! (11.6.)

Adriana Argent aka Adriana hyväksytty (3.3.)

Nicholas Easton aka Cole hyväksytty (30.12.)

Trish hyväksytty (28.12.)

Ian Branch aka Ian hyväksytty (27.12.)

Kieran Branch aka Kieran hyväksytty (24.12.)

Ceadda Eaton aka Chad hyväksytty (30.8.)

Jake Kingsbury aka Jake hyväksytty (23.8.)

Kira Bate aka Kira hyväksytty (18.7.).

Ensimmäinen hahmo Nonie Cross aka Raven hyväksytty (9.5.).

 
 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Vappukiller

28.05.2017 00:22
Neyir ~ FL

Kuulin oven kilahtavan kiinni takanamme. En kuitenkaan vilkaissutkaan miekkoseen, vaan suuntasin suoraan mustalle, kiiltäväpintaiselle tiskille ja napautin rystysilläni kaksi kertaa pintaa. Vakavailmeinen baarimikko nyökkäsi ja liu'utti kaksi tequilashottia puoleeni. Hän ei edes yrittäny tyrkyttää sitruunasiivuja tai suolaa minulle, yksi kanta-asiakkaana olemisen hyvistä puolista. Minulle ei tullut kuitenkaan edes mieleen tarjota alemmalleni toista tilaamaani väkevää. Eiköhän täysikasvuinen henkilö osannut omat juomansa hankkia. Jäänsiniset sielunpeilini kääntyivät kuitenkin lyhykäisemmän puoleen ja ehdin nähdä toisen vilkuilevan paikkaa arvioivasti, ennenkuin viheriäinen katse napsahti minuun. Korjaten, minun lävitseni.
VIP-puoli oli itseasiassa hyvinkin siisti verrattuna yleispuoleen. Punaiset samettiloosit koristivat reunustoja ja jokaisen erillisen rykelmän keskellä sijaitsi pöytä. Varmasti samaa materiaalia kuin tiskinkin. Raskaat, tummanvioletit verhot oli vedetty niiden muutaman tilassa olevan ikkunan eteen tunnelmaa luomaan. Ihan kuin hämärä valaistus ei muka riittänyt. Pari patsasta siellä sun täällä ja monikerroksinen lasiovi ääniä eristämään. Kyseinen tie vei pienempään käytävään, jonka kautta pääsi rahvaiden sekaan.

Naukkasin toisen paukuistani sanaakaan sanomatta kurkkuuni ja laskin tyhjän shottilasin pinnan päälle pohja kattoa päin. Kohotin kulmaani toisen tyytymättömälle äänensävylle ja jouduin muistuttamaan itseäni toistamiseen, että diilerillä oli tärkeä viesti sanottavana. Jokin kuitenkin tavallisen jätkän käytöksessä rasahti. Siristin silmiäni tuijottaakseni syvälle lihapuvun uumenissa oleilevaan luonnonoikkuun.
'' Mitä parempaa tekemistä mulla muka olis? Paneminen ja tappaminen kuuluu mun työhön, vitut mä mitään shakkia pelaan tai jotain rakentavaa elämälläni kuitenkaan teen. '' irvistin pienesti, ennenkuin nappasin toisen paukun kätösiini. Kohotin kuitenkin ruumiini täyteen pituuteen ja lähdin askeltamaan kohti lähintä loosia istuakseni reunimmaiselle paikalle. Elehdin pienesti kohti pöydän toisella puolella olevaa paikkaa. Istukoon siihen tai jääköön seisomaan. Ihan sama se minulle oli.


Nimi: E.M.

27.05.2017 23:48
Chad - KS

Ravenin vastaus oli ymmärrettävä, olihan hän ajaen liikenteessä. Itse olin kuitenkin ajatellut toisen jäävän pidemmäksi aikaa kuin vain hetkeksi.
"Minä en ainakaan ole sinua pois saman tien passittamassa, vaan oikeastaan toivoinkin sinun jäävän hieman pidemmäksi aikaa", vastasin rehellisyyden nimissä. Koska vastaus siten oli myöntävä puolestani, päädyin jatkamaan sanojani.
"Mutta haen meille molemmille yhdet. Sinä voit asettautua taloksi sillä välin olohuoneen puolelle", jatkoin hymyäni vahvemmaksi hetkellisesti kohottaen, minkä jälkeen suuntasin olohuoneen oviaukon luota käytävällä edemmäs keittiön puolelle. Jääkaapin alaosasta otin esille kaksi olutpulloa, joiden korkit avattuani palasin käytävää pitkin olohuoneen puolelle juomista toisen Ravenille tarjotakseni(?).

Nimi: E.M.

27.05.2017 23:09
Owen - FL

Kuvitteliko toinen oikeasti sen toimivan? Sanojeni perään Himo nimittäin nykäisi ilmeensä säälittävän surulliseksi, minkä seuraamuksena kulmieni tyytymätön kurtistus voimistui hetkellisesti. Edes demonin sanat eivät saaneet minua ottamaan rennommin.
Tai no...ehkä sitten sen jälkimmäisen lauseen lopulla jopa ne saattoivat tehdä niin. Toinen kun meni heittäneeksi huvittelu-idean ilmaan surulliset ilmeensä samalla hyläten. Ja tokihan sen seuraamuksena tyytymätön kulmieni kurtistus muuntui ensin kuitenkin kysyväksi. Ihan vain koska tarkoittikohan toinen mitä oletin hänen tarkoittavan?
Vastausta Himo ei kuitenkaan jäänyt odottamaan ennen kuin hän jo avasi lukossa olleen oven ja astui avautuneelle käytävälle. Siten minulle ei jäänyt sen suurempia vaihtoehtoja kuin seurata naista perästä. Siitä syystä puolestaan ilmeeni valahti neutraalimmaksi samalla kun ovi sulkeutui perässäni(?). Yrittämättäkin saatoin haistaa viinan, tupakan ja hien hämärällä ja bassobiitin täyttämällä käytävällä.
Sentään ihmisiä ei tosin juuri sisään menosta huolimatta näkynyt(?). Takaovi tuntuikin vieneen enemmänkin VIP-puolelle omaan rauhaan, mikä oli ihan hyvä. Juovia ja bilettäviä ihmisiä tässä vähiten tarvitsisin. En edes ennen kuolemaani viihtynyt tai turhaan viettänyt aikaa moisessa väentungoksessa. Paitsi ne jotkut kerrat sopivaa kohdetta etsiessä tietenkin. Siten Himon suunnatessa baaritiskille samoin tein minä, vaikkakin askeleeni pysäytin paria metriä aiemmin ja jättäydyin aloilleni seisomaan. Pikaisesti vilkaisin paikan lävitse, mutta sen perään palautin katseeni kuitenkin demoniin. Tällä kertaa jopa katsahdin toisen lävitse tarkemmin. Alkuolettamukseni Himosta ei kuitenkaan mennyt muuttuneeksi.
"Tarviiko sun kitata paljonkin ennen kuin päästään eteenpäin? Luulis meinaan sullakin olevan parempaa tekemistä", totesin siinä sitten. Sentään aiempaan verrattuna äänensävyni oli vähemmän tyytymätöntä, tosin siitä lieni kiittäminen lähinnä ylimääräisestä huvista.

Nimi: Akit4

26.05.2017 00:33
Mitch - NC

Vilkaisin sivusilmälläni vastauksen antavaan Fabiin ja tuhahdin turhautuneena. Vaikka toinen vaikuttikin rentoutuneen, pyöri pääni sisällä silti epäilys turvallisuudestani tässä autossa. Kokeilisin puukkoani joka tapauksessa, jos näkisin sen tarpeelliseksi, mutta kuitenkin miehen samat saivat minut epäröiväksi. Jos se ei tosiaan tepsisi Fabiin, saattaisin olla pulassa. Ilman puukkoani olisin nimittäin puolustuskyvytön, vaikken haluaisi moista tosiasiaa myöntää. Toisaalta se vain ärsytti minua, enhän olisi missään tapauksessa halunnut olla altavastaajana.

Yritin karistaa turhia mietteitäni ja epäilyksiäni päästäni ja etuikkunaa tuijottaen otin hörpyn juomastani. Vaikka mieleni tekikin udella hieman lisää vampyyreista, päädyin pysymään hiljaa. Tällä kertaa Fabiano oli puolestaan se, jota ei vaikuttanut kiinnostaa keskustella, enkä äsken saamani tiedon jälkeen haluaisi ärsyttää toista turhaan. Pääsisin vain hengestäni.

Nimi: Janto

25.05.2017 22:58
Alex - NV

This paper is on fire~
Tällä hetkellä jopa se veren himoinen demoni olisi ollut parempi vaihtoehto olla samassa huoneessa. Siis ihan oikeasti! Kun näin paperin miehen sormissa hukkuvan liekkeihin ja hitaasti muuttuvan mustaksi, en voinut olla perääntymättä taaksepäin - ja lujaa. Pääni täyttyi paniikinsekaisista mielikuvista, kuinka liekit leviäisivät kaikkialle ja lopulta nielaisten minutkin. En pääsisi pakoon. Olin jumissa. Ja sitten paperi oli palanut kokonaan.
Tuijotin vielä silmät järkytyksestä suurina tummaa tuhkakasaa, joka kaikki, mittä ennen puhtaanvakloisesta paperista oli jälellä. Olin täysin vakuuttunut siitä, että tuo kasa roimahtaisi vielä liekkeihin, jos kääntäisin katseeni. Keskittymiseni kuitenkin herpaantui, kun kuulin miehen puhuvan taas. En heti käsittänyt hänen puhettaan. Kaikki kuulosti epämääräiseltä, aivan kuin kieli olisi vaihtunut. Aivoni alkoivat käsittelemään ääntä, kun hän pyysi kännykkääni. Kun vaihtoedot olivat joko todennäköinen elävältä palaminen ja huonolaatuisen kosketusnäyttökännykkäni luovuttaminen ventovieraalle henkilölle, oli päätökseni ilmiselvä. Kurotin vapisevin käsin harmaiden collegehousujeni taskuun ja vedin mustan kännykän esiin. Pikkuiseen näytöön oli jossain 'tappelun' tiimellyksessä ilmestynyt pitkä särö, mutta näyttö vaikutti yhä toimivan. Parin yrityksen jälkeen sain näppäiltyä oikean tunnusluvun -0314 (juu juu, ei kauhee luovaa...)-, pistin merkille vastaamattoman puhelun ja kuusi viestiä ja ojensin luurin miehen suuntaan.

Nimi: ScrewDriver

25.05.2017 19:22
Fabiano - SC > NC

Kohautin rennosti ja välinpitämättömästi olkiani Mitchin toteamukselle ja päätin keskittyä ajamiseen. Seurustelu millään tavalla matkustajani kanssa ei enää käväissytkään mielessäni. Jos toinen onnistuisi vielä uudestaan ihoansa rikkoamaan, olisi hän entinen matkustaja.
Painoin jalkaani kaasupoljinta vasten hieman enemmän kaahatakseni moottorietielle muiden matelijoiden ohi, ja pian saavuimmekin osavaltion rajalle ja jatkoimme pohjoiseen Pohjois-Carolinan halki.
Kun Mitch jälleen, omaksi tuskakseni, avasi suunsa ja mietiskeli jotain tikaria kädessään pyöritellen, huokaisin ärtyneenä. "Ei toimisi, ei", mutisin takaisin. Jos poika keksisi yrittää käyttää sitä minuun, olisi hän vielä pahemmassa pulassa.

Nimi: Vappukiller

25.05.2017 18:59
Neyir ~ FL

Nojasin takaoven viereiseen seinään ja tarkistelin verenpunaisiksi lakattuja kynsiäni. Hmm, pieni rosoinen kulma oikean peukalonkynnen reunassa ärsytti suunnattomasti ja raaputin sitä vasemman käteni terävällä sormikorulla tasaisemmaksi. Ehdin juuri viimeistelemään työni, kun diileri tipahti paikalle, kuin salamaniskusta. Ilmeestä päätellen mies oli vähemmän tyytyväinen temppuuni ja toinen sanahtikin välittömästi pari sivaltavaa sanaa. Kasvoilleni hiipi jälleen viekas hymy, jonka peitin nopeasti. Muutin ilmeeni sen sijaan jopa säälittävän surulliseksi, mutta jätin koiranpentuilmeeni taakse sarkastisuuden vivahteen. Enhän minä oikeasti todellakaan ollut pahoillani, päinvastoin. Halusin vain vähän ivailla minua lyhykäisemmän kustannuksella pidempään, ennenkuin minun piti ottaa tilanne tosissani.
Nyökkäsin vain vieressäni olevaa ovea päin.
'' Voisit säki hei ottaa vähä ees rennommi. Hoidetaa hommat nopee pois alta ja voidaa sen jälkee huvitella ihmisellä tai vaikka kahella. '',

'toruttu ja syvästi loukkaantunut rakki'-ilmeeni pyyhkiytyi olemattomiin ja virne palasi punatuille huulilleni kaivaessani käsilaukustani avainnipun. Olin saanut vuosia sitten yleisavaimen klubin tiloihin ja käytin nyt sitä avaamaan takaoven. Naksahdus ja lukko aukeni. Sujahdin hämärälle, hien, viinan ja tupakan hajuiselle käytävälle ja tasainen bassobiitti vahvistui entisestään.

Nimi: Lehw

25.05.2017 15:30
Raven - KS

Mies ei ollut arvioivista katseistani millänsäkään ja kehotti minua vain peremmälle taloon. Tottelin mukisematta samalla kun toinen kysyi halusinko juoda jotakin. Olutta tai viiniä siis, jos tarkempia oltiin.
"No se riippuu ihan siitä miten kauan ajattelit minun olevan täällä", vastasin samalla toista vilkaisten. "Olen kuitenkin moottoripyörällä liikenteessä."
"Mutta jos en ole heti lähdössä, niin yhden oluen voisin ottaa", jatkoin kuitenkin miltei heti perään. Olisihan tässä kuitenkin kohta luvassa jonkin sorttista sänkyaktiviteettiä, joten eiköhän alkoholi ehtisi ainakin suurimmalti osin palaa ennen kuin ajaisin takaisin vanhemmilleni. Ja ainahan sitä voisin teleportata, vaikka moottoripyörä olikin suhteellisen raskas kuljettaa mukana.

Nimi: E.M.

25.05.2017 14:47
Chad - KS

Ilmeisesti kohtelias tarjoutumiseni sai Ravenin ilmeen hetkellisesti kysyvänpuoleiseksi ennen kuin huvittuneensävyisen hymyn kera hän ojensi kypäränsä ja siitä myös takkinsa minulle. Kypärän eteisen pöytätasolle ja takin naulakkoon laittaessani huomioni kääntyi hetkeksi eroon naisesta, mitä kautta kokonaisuudessaan en asunnon vilkaisuja huomannut. Puoleeni tulleen vilkaisun kuitenkin ehdin huomata(?), ja kyllähän vilkaisu vaikutti hivenen arvioivalta. En kuitenkaan antanut sen hämmentää itseäni sen enempää.
"Käy vain peremmälle", kehotinkin siten pienen hymyn kera. Samalla pienellä käden kohotuksella viittasin toista astumaan eteisen puolesta kohti olohuoneen avointa kaariovea. Siinä eteisen puolessa en tahtonut saman tien tunkea toisen ohitse, vaan hyvin saatoin antaa toisen mennä edeltä(?).
"Haluatko muuten jotain juotavaa? Jääkaapista löytyy olutta ja punaviiniä", kysyin eteisestä edemmäs käytävälle päästyämme(?) ja ollen valmis suuntaamaan tarvittaessa toisen ohitse keittiöön juomia hakemaan. Raven voisi silloin mennä vaikka olohuoneen puoleen odottamaan.


Owen - FL

Himon naurahdukset tai sanojeni jälkeen tulleet hetken hiljaisuudet eivät lisänneet innostustani asian suhteen. Ja vielä vähiten niin tekivät toisen sanat.
Kieltämättä kulmani nimittäin kurtistuivat demonin sanojen alla. 'Tule'? Niin kuin minä toista mihinkään vastauksen saamiseksi seuraisin. Enkä minä mitään sivistynyttä pöytää tarvitsisi. Minulla oli jumankauta muitakin tekemisiä, mitä kautta olin avaamassa suutani toisen perään. Siinä vaiheessa terävän vilkaisun minulle heitettyään Himo kuitenkin teleporttasi pois. Hyvä, ettei siinä jäänyt monttu auki. Tai no, harvemmin minulle niin kävi.
"Saakelin mustasilmä!" ärähdinkin siten yksinäni samalla kun vetäisin käteni äkisti puuskasta. Pakkohan siinä tosin oli perään teleportata muualle itsekin. Tosin toisen seuraamisen sijaan siirryin kämpilleni. Pitihän minun uudestaan paikantaa toinen. Vittu mikä homma tämäkin oli. Wern sai todellakin jäädä kunnolla velkaa. Ei ihme, ettei hän tahtonut tehdä hommaa itse. Oli jumissa Helvetissä tai ei.
Sentään sillä kertaa paikannusloitsu toimi saman tien. Juomisia oikeasti tarkoittaen Himo oli nähtävästi siirtynyt jonkun klubin takakujalle Jacksonvillessä. Sinne siis teleporttasin itsekin. Tällä kertaa jopa näin naisen saman tien ilman sen suurempia etsintöjä(?). Tyytyväinen en silti ollut tilanteeseen.
"Tee toi uudestaan ja jätän pestin kesken. En mä kaipaa tällasta juoksentelua", sanahdinkin siten Himolle tyytymättömyyteni niin ilmeelläni kuin käsieni eleillä näyttäen. Juossuthan en ollut varsinaisesti, mutta varmasti toinen tajusi mitä tarkoitin.

Nimi: Lehw

24.05.2017 21:01
Raven - KS

Ei olisi pitänyt yllättyä, kun Chad tarjoutui ottamaan tavarani kuin mikäkin herrasmies konsanaan. En kuitenkaan voinut estää toista kulmaani kohoamasta kysyvästi, mutta paikkasin ilmettäni huvittuneensävyisellä hymyllä ennen kuin ojensin ensin kypäräni ja sitten takkini toiselle, kunhan vain olin saanut jälkimmäisen vaatekappaleen ensin pois päältäni.
Miehen asetellessa tavaroitani naulakkoon ja eteisen pöytätasolle, vilkuilin uteliaasti muuta asuntoa sen, mitä paikaltani nyt pystyin näkemään. Yleisilme näytti siistiltä(??) toisin kuin oma asuntoni yleensä ateljeesta nyt puhumattakaan. Lisää piirteitä, joita en normaalisti tavannut petikumppaneiltani. Ehkä olin huonossa seurassa tai suosin huonoja miehiä? Tai sitten yleensä korston näköiset miehet tuppasivat olemaan hyviä sängyssä, mutta persoonaltaan ja käyttäytymismalleiltaan hirveitä. Jotenkin Chad onnistui välttymään molemmilta arvonimiltä ainakin toistaiseksi. Hän oli suorastaan liiankin mukava, jos totta puhuttiin. Entä jos hänellä olisikin jotain pahaa mielessä ja tämä kaikki kohteliaisuuspaska olikin pelkkää silmänlumetta?
Vilkaisin miestä arvioiden, mutten ilmaissut mietteitäni ääneen.

Nimi: Vappukiller

24.05.2017 13:36
Neyir ~ FL

Lähettipoju oli selkeästi tympääntynyt koko työtehtäväänsä ja kasvoillani häivähti nyt aidompikin huvitus. Silmäni välähtivät takaisin vaaleansinisiksi, kaiken tiedon itseensä imeviksi iiriksiksi jatkaessani minua alemman tarkkailua. Hän selitti innottomasti Ahneudesta ja toisen suunitelmista. Naurahdin keveästi äänellä, joka pystyi tarkoittamaan tässä tilanteessa vaikka mitä. Huumoria, halveksuntaa, sääliä.. Olihan minulla itsellänikin vaikeuksia etsiä sisältäni se vahvin tunne, joka säätäisi reagointini toisen synnin kutsuun.
Huomioni kiinnittyi nyt kuitenkin enemmän lähetin kehonkieleen, joka osoitti hänen vittuuntuneisuutensa koko juttuun. Toisen veriset kädet oli ristitty rinnalle puuskaan. Varsin tyylitöntä..
Yleisesti vaadin kunnioitusta minua alemmilta, mutta suoraan sanottuna en joskus vain ollut niin muodollisella päällä. Ilta oli vasta alkamassa ja kihelmöivällä odotuksentunteella oli varmasti osansa siinä, että katsoin diilerin tönkköyden sormieni välistä. Tällä kertaa. Kuka nyt haluaisi liata käsiään ennen mahtavaa yötä? Monet kuitenkin tiesivät, että tapanani oli mestata röyhkeät yksilöt. Pahalla päällä ollessani yksikin väärä silmäys suuntaani antoi minulle syyn lennättää päitä. Sellainen vain olin, eikä se minua vaivannut. Oli paras herättää pelkoa ja kunnioitusta, kuin lämpimiä tunteita. Siirsin lopulta huomioni kokonaan Ahneuden lähettämän viestin sisältöön. Pysyin vaiti ainakin hetken. Lopulta en voinut kuitenkaan estää kuivahkoa nauruani ja virnistystä, jolla paljastin helmiäisen kirkkaan hammasrivini.
''Tule. Saat tietää vastaviestini kohta, mutta ensin tarvitsen paukun. Sitäpaitsi nämä asiat keskustellaan sivistyneesti pöydän ääressä, eikä keskellä ihmisten saastuttamaa kujaa. '' , heitin terävän vilkaisun minua lyhykäisemmän puoleen ja teleporttasin sanaakaan sanomatta Jacksonvillen yhden kuumimman klubin, Savoyn, takakujalle. Paikka ei niinkään sivistynyt ollut, mutta VIP-puolella pystyi puhua rauhallisesti.. samalla juoden. Janoni oli kauhea.
Jos toinen oli minut hiukan aikasemminkin löytänyt niin eiköhän temppu onnistuisi uudelleenkin. Sitäpaitsi äänensävyni ei ollut jättänyt paljoa arvailujen varaan. Se ei ollut pyyntö, vaan käsky.

Nimi: E.M.

23.05.2017 19:42
Owen - FL

Vaikka toinen tarkisti minut lävitseen, en minä tehnyt samoin. Olin nähnyt jo kauempaa kaiken tarpeellisen, minkä lisäksi vastaukseni myötä demoni näytti jopa kiinnostuvan puhumisistani. Mielestäni hän olisi tosin voinut tehdä sen jo hetkeä aiemmin, niin olisi säästynyt vaivaa.
Joka tapauksessa silmänsä mustaksi räpäyttäen ja ilottoman hymyn suupieliinsä kohottaen nainen naurahti ja painoi sitten päänsä hetkeksi alaspäin. Edelleenkin jotain, missä olisi säästynyt vaivaa. Tai no, aikaa, jos sen olisi siis jättänyt välistä. Sentään sen perään toinen pääsi asiaan, ja Himoksi itsensä esitellen hän tahtoi kysyä sanottaviani. Niin. Viimeinkin. Siksi diileri-sanaan puuttumatta menin asiaan. Tosin..diilerihän olinkin. En toisaalta siinä mielessä kuin mitä esimerkiksi Diesel olisi toivonut.
"Ahneus tahtoo tavata sut", vastasin äänensävyllä, joka kertoi minun vain välittävän viestiä. Kovinkaan kiinnostunut aiheesta en siis ollut.
"Lisäks se tahtoo tietää, aiotko auttaa sitä vapautumaan Helvetistä. Kuulemman sillä on suunnitteilla pistää ranttaliks, kunhan pääsee lusimasta", jatkoin selittäen auki samoja asioita kuin mitä Wern oli minulle selittänyt. Selittämisieni yhteydessä päädyin ristimään käteni kuin siten edesauttaakseni Himon vastaamisia. Tiedä häntä olisiko minun pitänyt olla kunnioittavampi, mutta se puoli ei luonnistunut ikinä minulta helpolla. Melkeinpä lainkaan, jos totta puhuttiin.

Nimi: Vappukiller

21.05.2017 22:41
Neyir ~ FL

Lihapuku siirtyi lähemmäs, metrien päähän minusta ja väläytti hetkeksi silmiinsä punaisen värin. Kas, kas, kas.. Olin siis osunut oikeaan. Annoin sinisen tuijotukseni vaeltaa minua lyhykäisemmän henkilön varpaista aina verisiin käsiin ja siitä vihreisiin iiriksiin. Toisen tympääntyneen kuuluinen ääni kuulutti viestin tulevan suoraan itse Helvetistä. Virneeni haihtui kasvoiltani ja rypistin otsaani kiinnostuneena. Hyvä on, sait huomioni.
Ainut, joka sattui oleskelemaan alamaailmassa ja jolla saattoi olemaan tarve ottaa minuun yhteyttä oli.. Ahneus. Vihasta, Kateudesta tai Ylpeydestä nyt ei ainakaan voinut olla kyse. Laiskuus, ehkäpä tai kenties Ylensyönti, mutta viimetietojeni mukaan he eivät olleet lusimassa.. Joten yksi jäi vain jäljelle. No, onneksi meillä kahdella oli ehkä eniten yhteistä meistä seitsemästä.
Vakiinnutin vaeltavan katseeni lopullisesti miekkosen omiin sielunpeileihin ja räpäytin omat silmäni mustiksi. Iloton hymy kohosi suupieliini ja naurahdin kehräävästi, ennenkuin painoin pääni hetkeksi osoittaen pilkkaavaa kunnioitusta. Ele oli tietenkin tarkoitettu viestin lähettäneelle henkilölle, sillä syntejä ala-arvoisempi yksilö tuskin olisi kehdannut lähettää sanansaattajaansa paikalle kohtaamaan ylempäänsä. Arvaukseni kuitenkin vahvistui entisestään. Arvoiseni, tai joku korkeampi taho.
'' Himo palveluksessanne. Mitäs diilerillä on sanottavana? ''

Nimi: E.M.

21.05.2017 22:08
Owen - FL

Tietenkään toinen ei voinut vastata vain suosiolla. Vaatipa demoni jopa nähdä 'keskustelukumppaninsa' eli minut, minkä perään toispuoleisesti virnistettyään hän astui itse muutaman askeleen verran minua lähemmäs. Ja kaipa sitä piti siis samoin tehdä itsekin, mitä kautta astuin pois varjoista ja kävelin vain kolmisen metrin päähän toisesta(?). Matkalla - varjoista jo pois päästyäni - räpäytin silmäni verenpunaisiksi ennen kuin perään päästin lihapuvun vihertävän silmänvärin palaamaan silmiä uudemman kerran räpäyttämällä. Se kun sai kelvata jonkinlaiseksi vastaukseksi minun henkilöllisyydestäni. Ei toisen tarvitsisi tietää ainakaan vielä, että kuuluin tienristeysdemonien alakastiin, ja siten auttamatta alemmas arvojärjestyksessä, jos toinen oikeasti oli Himo. Siitä tosiasiasta huolimatta olemukseni ei juurikaan värähtänyt, ja ehkä joku olisi sanonut sen olevan nuoruutta. Joka tapauksessa askelteni pysähdyttyä naisen eteen ristin veriset käteni ja pidin katseeni toisessa.
"Ja viesti tulee Helvetistä, joten miten on?" kerroin perään teoriassa kysymykseni toistaen. Wernin sanoista olin nimittäin päätellyt, ettei Ahneuden haikailuja Himon perään saanut saatananpalvonta piireissä kuuluttaa.

Nimi: Vappukiller

21.05.2017 21:35
Neyir ~ FL

Silmäni palautuivat jäänsinisen värisiksi ja ehdin juuri ja juuri haukata happea, kunnes havaitsin tumman hahmon kauempana kerrostalon nurkalla norkoillen. Kevyt tuulahdus heilautti vapaina lainehtivia suortuviani ja vastasuihkaistu hajuvesi tavoitti nenäni. Oli hämärää, mutta en voinut olla huomaamatta demonihahmoa, joka lymysi minua lyhyemmän henkilön pinnan alla kauneuden irvikuvana. Ruumiin maskuliinisuus paljasti tuntemattoman sukupuolen. Uros oli hajusta päätellen verinen ja toisen äänen kuultua yhtä kylmän välinpitämätön, kuin minäkin. Ihmisiä ei ollut lähitiennoillakaan, joten en edes jaksanut napsauttaa bimbon, typerän flirttailijan rooliani päälle. Sitä paitsi demonit eivät todellakaan sytyttäneet minua sillä tavalla.
Seisoin vain paikallani omana itsenäni, toinen kulma aavistuksen koholla. Arvasin.. Elämäni olikin ollut aivan liian rauhallista.
'' Kuka kysyy? Näkisin mielelläni keskustelukumppanini, joten astuppa pois varjoista. '', väritön, karhea ääneni kimposi meitä ympäröiven kerrostalojen seinistä vahvana. Virnistin toispuoleisesti huvittuneena, vaikka en edes havainnut tilanteessa mitään nauramisenaihetta. Muutama askel eteenpäin, kapeat korkoni asettuivat varmoina kivitystä vasten tuijotukseni arvioidessa henkilöllisyyttäni kyselevän luontoa. Kenties vain mustasilmäinen demoni. En aistinut mitään valtavaa voimaa ja ilma ei väreillyt uhkaavasti. Jonkun lähettiläs? Ei minulla nimittäin ollut mitään tekemistä minua alempien kanssa, joten kaupantekoa minulla hämärässä piilottelevan kanssa tuskin oli. Kenellä sitten olisi niin kiireellistä asiaa, että lähettäisi etsijän perääni? Tärkeämpi kysymys, miksi kyseinen ei tullut suoraan henkilökohtaisesti juttusilleni?

Nimi: E.M.

21.05.2017 20:48
Owen - FL

Floridan kämppä oli oikeastaan entisellään. Sidottu mies ei ollut matkannut mihinkään, ainoastaan vuotanut hieman lisää verta lattialle. Nykyisestä haavasta olisi vain saanut odottaa ikuisuuden puheluun asti, joten jotainhan siinä piti tehdä. Ihan vaikka mies vaikuttikin tuskastuneen paikalleni pölähtämisen seuraamuksena, tai siis ainakin mitä vielä jaksoi tuskastua. Oli sille tosin aihettakin, sillä osin jo hyydähtäneet veret maljasta lavuaariin viskattuani ja kättä terävämpää käteeni saatuani askelsin takaisin hänen luokseen. Pelkän rannehaavan sijaan viilsin kuitenkin suosiolla suoraan kaulalle henkitorveakin vetäisyllä pahemmin nirhaisten. Minähän en tässä jäisi odottelemaan, kun oli muutakin tekemistä.
Sillä niin, olinhan tipauttanut...mikä se oli...familiaarin? Niin kait, mutta joka tapauksessa sen lintumiehen olin siis jättänyt Dieselin luokse, ja kyllähän ajattelin ehtiä takaisinkin, minkä takia halusin hoitaa puhelun nopeasti pois alta. Valitettavasti sitä en kuitenkaan ehtinyt tekemään, vaikka veri-Gobletin valmistelinkin nopeasti ja homman antaneen tienristeysdemonin - Wernin - vastattua puheluun selostin homman hoituneeksi.
'Hyvä kuulla. Mutta voisit tehdä vielä yhden asian puolestani', Goblet välitti korviini. Ja ei, en ollut kovinkaan tyytyväinen kuulemaani.
"Mitä muka?" oli siten lyhyt vastaukseni. Ehkä jopa hieman ärtynyt sellainen, mikä muka oikeutti Wernin vastauksen.
'Sinun pitäisi olla kiitollinen, että edes otan aihetta puheeksi. Tässä on nimittäin kyse Synneistä', toisen vastaus kuului vakavoituneena ja äänenlaatuuni tyytymättömänä. Minun reaktiooni se ei silti tuonut muutosta. Kunhan heitin turhautuneena kädet niskani taakseni ja astahdin parin askeleen verran ympyrää. Samalla yritin miettiä kannattaisiko minun vain vetäistä puhelu poikki ja palata Californiaan.
"..ja mitä siitä?" tuhahdin kumminkin lopulta. Vastaukseeni tyytymisen sijaan veri-Gobletista pulpahti silti esiin syvempi huokaisu. Ihan vaikka vastaukseni oli puolittainen suostuminen, josta minulla tosin oli edelleen täysi oikeus perääntyä ja lähteä tekemään omia hommiani. Huokauksen perään sain kuitenkin selville, mitä asia oikein koski.
Ja ilmeisesti Wern oli sitten Helvetissä törmännyt Ahneuteen, joka oli puolestaan lusinut Helvetissä oman aikansa(?). Erittäin kiinnostavaa siis, eikä sellaiseksi homma valitettavasti mennytkään. Ahneus aikoi vapaalle jalalle jollain ilveellä ja tavata Himon(?). Sitä Wern ei suostunut kertomaan, miksi kuudesta muusta Synnistä juurikin Himo demonia kiinnosti. Ei sillä, en minä normaalisti moisia kysynyt, mutta normaalisti en myöskään juossut viestintuoja-juoksupojan hommia tekemässä. En enää. En sitten Terrelin ja muut jätettyäni. Joka tapauksessa minun siis pitäisi välittää Ahneudelta viesti Himolle. Ja sitten palauttaa mahdollinen viesti Wernille. Vastapalkkiona Wern jäisi velkaa minulle. Hetken mietinnän jälkeen se saikin minut suostumaan.
Ei kukaan nimittäin ikinä ollut velkaa minulle. Jos minun piti listiä joku, suostuin hommaan ihan listimisen ilosta. Ja melkeinpä kaikki minuun yhteyttä ottavat tiesivät sen, joten he eivät edes ehdottaneet mitään vastapalvelusta.
Toisaalta myöntyminen myös teetti töitä. Aiempien suunnitelmieni mukaisesti en voinutkaan vain palata takaisin Dieselin sotkuiseen kämppään seuraamaan lintumiehellä leikkimistä. Wern ei nimittäin osannut tarkemmin sanoa, missä Himo majailisi, mikä taas tarkoitti sitä, että saisin paikantaa hänet. Onneksi sen sentään osasin yhdellä paikannusloitsulla. Jollain sitä piti osata sielunsa velkaa olevat ihmiset paikantaa, ja siten myös loitsun tarvikkeita sentään löytyi kämpästäni. Hetki siinä toki meni - ja kait demonisuudesta johtuen jouduin tekemään loistun toistamiseen ennen kunnollita vastausta -, mutta lopulta sain selville Himon suuripiirteisen sijainnin(?). Niinpä teleporttasin määränpäähäni välittämättä sen kummemmin siistiä itseäni ennen lähtöä. Siten saavuin pimentyneelle kadulle enempi tai vähempi verisine käsineni, vaatteideni ja kasvoineni. Sentään verijäljet olivat jo toki kuivahtaneet ja kyynärvarteni haavan vuoto tyrehtynyt. Lisäksi eihän kasvoissani ollut kuin muutamat pienet veriroiskeet.
Ulkonäöstäni riippumaton määränpääni sijaitsi melkeinpä kämppäni naapurissa, jos siis lähimmät kaupungit laski kuuluviksi naapureihin. Toisaalta eipä paikan läheisyydellä mitään tekoa teleporttaamiseen kuluneen ajan kanssa ollut, enkä minä maisemia tullut pällistelemään. Siten katseeni lähtikin kadulle ilmestyttyäni jo selaamaan paikkaa lävitse demonin toivossa. Heti en kuitenkaan ketään nähnyt, minkä takia lähdin askeltamaan katua edemmäs, kunnes edessä päin olevan kerrostalon ulko-oven eteen ilmestyi nainen. Lyhyt hame, meikkiä, kait jopa parfyymiä jos kevyt tuuli(?) oikein mukanaan tuoksun kantoi.. Hutsahtava nainen siten suoraan sanottuna. Tai no...miten sen nyt otti. Lihapuvun alta tunnistin nimittäin toisen demoniksi, ja heti alkajaisiksi olin löymään vetoa, että hän olisi Himo. Lihapuku ainakin osuisi. Sen lisäksi käyttämäni paikannusloitsu ei oikeastaan osunut väärään, vaikkakin saatu sijainti sattuikin ajoittain olemaan suurpiirteinen. Varsinkin jos kohde oli liikkeellä. Toisen bongattuani askeleet joka tapauksessa pysähtyivät aikalailla kerrostalon nurkalle.
"Ootko sä yks niistä seitsemästä?" huikkasin siten naista kohden kauemmas jääden. Ei minua tosin pitänyt kauempana se tosiasia, että tiesin Syntien olevan mustasilmäisyydestä huolimatta vahvempaa sakkia. Lähinnä jäin aloilleni, koska en nähnyt syytä liikkua lähemmäskään. En vielä.

Nimi: Vappukiller

21.05.2017 19:13
Neyir ~ FL

Nykäisin lyhyen nahkahameen helmaa alemmas ja suoristin makkarankuorenkireää kimallepaitaani. Sen kaula-aukko uurtui syvälle rintojeni väliin paljastaen kaistaleen ihoa, mutta piilottaen napani melkein läpikuultavan harson alle. Mustat, niiteillä koristellut korkokenkäni toivat minulle kahdeksan lisäsenttiä ja pakko sanoa, näytin hyvältä. Varsinkin, kun olin vielä kiinnittänyt pienen osan hiuksistani pääni päälle nutturaksi ja jättänyt loput laineina vapaiksi. Kevyt smoke eyes silmiäni koristamaan, kissamaiset rajaukset ja kaksi tekotimanttia kummankin kulmakarvani loppupään yläpuolella. Tummanpunainen mattahuulipunani sopi täydellisesti verenvärisiin stilettokynsiini ja olin pukenut jopa terävät sormikoruni.
Hämärä oli laskeutunut ja kellon viisarit näyttivät kääntyneen illan suuntaan. Kotiin tultuani olin enimmäkseen kerännyt lisää voimiani näännyttävien päivien takia. Olin horrostanut kevyesti, kuunnellut suosikkikappaleitani vuosien varrelta ja katsellut ikkunasta maailman menoa. Rauha oli säilynyt ympärilläni jo liiankin kauan ja se sai minut varpailleni. Kaikki ei tosiaankaan ollut kohdillaan.

Läimäytin kämppäni oven kiinni ja lukitsin sen avaimella, jonka sujautin lopuksi tumman käsilaukkuni uumeniin. Hartioitani peitti tyköistyvä nahkatakki ja ruiskaisin nopealla liikkeellä vaniljaisen vadelman hajuista parfyymia ranteeni iholle. Suljin silmäni ja laiskana teleporttasin suoraan kuusi kerrosta alaspäin kerrostaloni ulko-oven eteen.

Nimi: Akit4

19.05.2017 22:40
Mitch - SC

Tuhahdin miehen vastaukselle pyöräyttäen kevyesti silmiäni. Eihän sitä koskaan voinut tietää, mikä hän oli, varsinkaan, kun en ollut aiemmin törmännyt muihin kuin ihmisiin.
"No, käsittääkseni on olemassa muitakin hirviölajeja, joilla on kiinnostusta ihmisverta kohtaan", totesin ja käänsin katseeni etuikkunaan katsellen tietä sen lävitse. Ehkä minun pitäisi perehtyä tarkemmin muihinkin kirjoihini, kuin vain magiaa käsitteleviin, jotta oppisin tunnistamaan varmaksi eri lajit ja tietäisin niiden heikkoudet. Ihan vain tulevan varalta, jos sattuisinkin joskus tapaamaan enemmänkin hirviöitä. Tässä matkalla olisi toki aikaa enemmän kuin tarpeeksi selailla kirjojani, mutta äskeisen viiltohaavan jälkeen mieleni ei tehnyt koskeakaan paperia, vaikka tuskin onnistuisin viiltämään itseäni uudestaan.
Hetken energiajuomaa nautittuani totesin mielessäni, että saatoin antaa itsestäni epätavallisen kuvan Fabianille, sillä tuskinpa kovin moni tavallinen tallaaja edes tiesi hirviöistä, saati uskoi niihin. Tai, ehkä epätavallinen ensivaikutelma oli alkanut syntymään jo silloin, kun olin ollut yksinäni tien vieressä liftaamassa vailla määränpäätä.
Katsahdin kirvelevää sormeani, jonka haava oli tahrannut muutkin nyrkissä olleet sormet punertaviksi. Sentään veri alkoi jo kuivumaan, eikä haavasta näyttänyt vuotavan enää enempää.
"Tämäkö ei siis oikeasti tepsisi...?" mutisin puukkoa käsissäni pyöritellen ja sen kiiltävää pintaa silmäillen.

Nimi: ScrewDriver

19.05.2017 21:20
Fabiano - SC

Olin jo melko rentoutunut takaisin alkutilaani siinä kohtaa kun Mitch vielä jaksoi sihistä minulle uhkauksia pikku hopepuukkonsa kanssa. Tai näin ainakin oletin, saattoihan se olla ruostumatonta terästä tai jotain muuta hienoa. "Voithan sinä aina yrittää", hymähdin huvittuneena, kiinnittäen katseeni edessämme olevaan moottoritiehen.
Onnekseni, tai lähinnä pojan onneksi, energiajuoman karsea löyhkä täyttikin jo auton ja peitti hieman Mitchin veren hajua, vaikka ei se silti kadonnut mihinkään. En ymmärtänyt miten nuoret, tai ihmiset ylipäätään, pystyivät juomaan tuollaista löyhkäävää, karsean makuista litkua joka toimi kahvin tapaan. Minulle riitti ihan alkoholikin ja sekin oli liikaa. Suorastaan kuvottavaa.
Yllätyksekseni, puukkoa yhä kädessään pitelevä matkustajani avasi suunsa, vaikka ei sieltä mitään erikoista tullutkaan. Olinko vampyyri, vai? Minkä tolvanan minä oikein olin napannutkaan matkaani. Mitä tuo oikein luuli että muka olisin, jos en vampyyri. "Mikäpä muukaan", tuumasin.

Nimi: E.M.

16.05.2017 21:48
Chad - KS

Vastauksekseni sain puolittaisen hymyn naiselta samalla kun hän askelsi sisään. Kommenttini moottoripyörästä sai puolestaan Ravenin hymyn leventymään ja vilkaisipa hän vielä pyöränsä puoleenkin ennen kuin suljin oven hänen perässään(?). Toisen hymystä ja sanoista päätellen pyörä taisi olla ylpeyden aihe toiselle. Vähän kuten minun Hummer oli minulle.
Siten olinkin valmis jatkamaan muutaman sanan aiheesta, vaikka tarkasti ottaen mitään sen erityisempää en laskenut moottoripyöristä tietäväni. Raskaammat ajoneuvot olivat puolestaan asia erikseen. Idea jäi kuitenkin välistä, kun Raven kysyi kypärän ja takin jättöpaikkaa.
"Minä voin ottaa ne", vastasin aikalailla automaattisesti, minkä jälkeen tarjouduin ottamaan kypärän ja takin vastaan(?). Olihan se yksinkertaisesti kohteliasta tarjoutua laittamaan takki naulakkoon ja kypärä sivummas eteisen pöytätasolle(se kun ei keksi oikeaa sanaa). Toisaalta siitäkin huolimatta nahkatakin vetoketjun avaamisen alta paljastunut musta, ihonmyötäinen paita sai katseeni käväisemään toisen muodoissa. Pikaisesti tosin vain, sillä olihan minulla siinä muuta tekemistä.

Nimi: Akit4

15.05.2017 23:17
Mitch - SC

Tuhahdin Fabinon naurahdukselle ja purin turhautuneena hampaitani yhteen. Olinhan minä nimittäin kuvitellut, tai ainakin toivonut, että puukkoni toimisi vampyyreihin, mutta naurahduksesta päätellen asia ei tainnut olla niin. En silti suostuisi näyttämään enää yhtään heikommalta itseäni pidemmän vampyyrin vierellä, joten pidin puukkoni. Tai edelleenkin, mikä ikinä mies olikaan, enhän ollut siitäkään varma.
"Laitan sen toimimaan, jos niin haluan", totesin kääntäen katseeni puukon kautta ratissa olevaan mieheen. Ilmeisesti sanojeni todentamiselle ei kuitenkaan tulisi tarvetta, sillä Fabiano vaikutti rentoutuvan hiljalleen. Ehkä tämä jäisikin vain pikkuiseksi välikohtaukseksi.
Hymähdin miehen anteeksipyynnölle ja käänsin katseeni eteenpäin tietä kohden. Minulla ei ollut koskaan ollut tapana pyytää anteeksi, eikä myöskään sen puoleen vastaillakaan muiden anteeksipyyntöihin, joten hymähdystäni lukuunottamatta jäin hiljaa. Vaikka tilanne tuntuikin olevan ohitse, en silti voinut olla vilkuilematta hieman varautuneena Fabianon suuntaan. Puukkokin jäi yhä otteeseeni, eikä minulla ollut aikomustakaan laittaa sitä pois. Sen sijaan pyörittelin sitä kädessäni juoden toisella lisää energiajuomaani. Nyt halusin vielä vähemmän, että väsymykseni saisi minut nukahtamaan tähän autoon.
Vasten yleistä käyttäytymismalliani päädyin lopulta rikkomaan hetken kestäneen hiljaisuuden avaamalla suuni kysyäkseni Fabianolta hänestä. Hän nimittäin kiinnosti minua yllättäen paljon enemmän kuin ennen viiltohaavani saamista.
"Olet siis vampyyri?" kysyin, tai ehkä lähinnä totesin, katsoen häneen, sillä halusin päästä asiasta varmuuteen. En viitsinyt edes mainita, että olin luullut vampyyreilla olevan vain kulmahampaat, niin kuin kaikissa elokuvissakin. Mennä nyt populaarikulttuurin luomaan mielikuvaan halpaan, kun olihan suurin osa ihmisten käsityksistä hirviöihin liittyen selvästi vääriä, jos oli aiheeseen yhtään perehtynyt.

Nimi: Sarenne

15.05.2017 22:01
Diesel – NV

Lintumies oli aluksi aavistuksen vähäsanainen, ja niinpä sainkin vastauksekseni lähinnä pään pudistelun kysyessäni kätyriydestä. Näköjään kaikki familiaarit eivät sitten noitien palveluksessa olleet, tai ehkä hän oli vielä vapaata riistaa. Hetken mielessäni saattoi kyllä vilahtaa hänen viemisensä noitamarkkinoille myytäväksi.
Sanani onnistuivat näköjään jopa hämmentämään lintumiestä sen verran, ettei hän osannut hetkeen sanoa mitään. Sen aikana olin ehtinyt kääntyä jo takaisin selin jatkaessani itsekseni virnuilua mahtavan keksintöni johdosta. Toisella kädellä haravoin sohvapöytää lähinnä siinä toivossa, että satunnaisten tavaroiden ja paperien alta paljastuisi yksi piiloutunut rööki, mutta liike pysähtyi lintumiehen puheiden myötä. Tällä kertaa kasvoilleni kohonnut virne ei ollut yhtä hallitsematon, vaan se läheni ennemmin pirullista poimiessani jonkin laskua muistuttavan kirjekuoren etusormeni ja keskisormeni väliin.
”Älä vaan tee sitä virhettä et menisit mut johonkin.. demoneihin sekottamaan”, sanoin, ilmiselvän halventavaan sävyyn demoneja kohtaan, ”sulla on nimittäin jotain paljon erikoisempaa täällä seuranas.”
Ja aivan kuin en olisi ollut jo tarpeeksi mahtipontinen, sytytin kirjekuoren palamaan, saaden sen välittömästi leimahtamaan ilmiliekkeihin ja pian sen jälkeen jo karisemaan tuhkaksi lattialle. Sivusilmällä tarkkailin lintumiehen reaktiota paistatellen samalla itse ylpeydessäni ja paisuttaessani egoani entistä suuremmaksi.
Ja kuin mitään ei olisi tapahtunut, päädyin hörppäämään taas juomaani. Nimeäni en siinä vaiheessa edes viitsinyt alkaa kertomaan, vaikka lintumies oli sit kysynytkin. Sen sijaan velkaantumiseen lähinnä kohotin olkiani.
”Jaa-a, se jää nähtäväks. Ei voi tietää vielä et mitä mä saatan joskus tarvita”, sanahdin. Luultavasti elämäntapani tulisivat joskus pettämään minut, joten siltä varalta olisi hyvä olla.. eh, varapaikka yöpymiselle ja ryöstökohde.
”Annahan puhelimes tänne, nulikka”, totesin sitten aiheen vaihtaen ja täysin lintumieheen kääntyen. Ilmeeni jo taas vakavoiduttua kävelin pari askelta lähemmäs, ojentaen sitten käteni vaativasti. Olihan nyt jokaisella nykyajan pennulla jokin kapula mukana.

Nimi: ScrewDriver

15.05.2017 11:42
Fabiano - SC

Hyvittunut virne pysyi huulillani. Kuulin toisen sydämen kiihtyvät lyönnit ja haistoin veren joka virtasi nuoren pojan suonissa. Se oli enemmän kuin houkuttelevaa, ja vaikka näinkin hopeisen terän vilahduksen Mitchin kädessä, en piitannut siitä. Tuollainen heiveröinen kakara ei olisi mitään minua vastaan.
"Ja kuvittelit että tuollainen pikku tikku toimisi minuun vai?" kysyin naurahduksen kera, yrittäen rentoutua auton istuimessa huolimatta tiukasta ootteestani ratissa. Näin pystyin ajattelemaan paremmin ja koitin vakuuttaa itselleni ettei Mitch ollut tappamisen arvoinen.
Pakottaessani itseni rentoutumaan, ylimääräinen terävä hammasrivistöni vihdoinkin painui takaisin ikeniini ja huokaisin syvään. "Anteeksi tuosta", mutisin epäselvästi. Harvoin pyytelin keneltäkään anteeksi, mutta en halunnut menettää matkaseuraani, vaikka tuntuikin tyhmältä myöntää se itselleni.

Nimi: Lehw

14.05.2017 21:56
Raven - KS

Pääsin perille ongelmitta ja parkeerasin tien viereen toivoen, ettei kukaan yli-innokas lappuliisa onnistuisi löytämään pyörääni tästä. Ei pyöräni mitenkään tiellä ollut saati muutakaan, joten kaippa se saisi olla ihan rauhassa.
Niinpä hylkäsin Sunnyn aloilleen, otin kypärän päästäni ja irrottelin hanskoja samalla kun askelsin sen talon ulko-oven eteen, jonka oletin olevan yhden illan juttuni lähettämä osoite. Painoin ovikelloa ja pöyhin sitten hiukan kuontaloani odotellessani.
Olin jotenkin onnistunut unohtamaan millainen kaappi ovea avaamaan tullut mies oikein oli. Olisi kait sittenkin pitänyt ottaa mukaan korkokengät, ajattelin, kun taivutin niskaani nähdäkseni miehen kasvot kunnolla. Vastasin tervehdykseen puolittaisella hymyllä ja askelsin talon sisäpuolelle. Kun Chad otti kantaa moottoripyörääni, hymyni leveni väistämättäkin samalla kun vilkaisin taakseni kadulle jäävää pyörää ennen oven sulkeutumista(?).
"Kiitos. Se on aito Harley Davidson", ilmoitin pieni ylpeys äänestäni kaikuen samalla kun kohotin katseeni jättiläisen kasvoihin. Ajopelin olin hankkinut ihan itse ja se oli silmäteräni, joten ylpeys oli ihan aiheellistakin.
"Mihin laitan kypärän ja takin?" jatkoin kuitenkin miltei heti perään ja tungin hanskat kypäräni sisään samalla kun vetäisin ihonmyötäisen nahkatakkini vetoketjun auki paljastaen alta mustan muotojani imartelevan t-paidan.

Nimi: E.M.

14.05.2017 18:08
Owen - NY > FL

Ensimmäisestä viillosta etenin toiseen ja kolmanteen, mikä tuntui saavan naista vähän paremmin tolkkuihinsa. Heikon äänähdyksen hän sai nimittäin aikaiseksi, mikä tosin korkeintaan innosti minua jatkamaan. Siten alemmas naisen siirtyessäni veitsenterän viillot syventyivät, kunnes epätoivoissaan päänsä iskusta tointunut nainen koetti työntää minua pois. Tyhmä veto. Sen palkitsinkin käteni irti repäisemällä ja veitsen naisen olkavarresta lävitse iskemällä, mikä sai naisen kuin vingahtamaan ja kyyneleet nousivat toisen silmiin. Niin kuin se minuun vetoaisi.
"Mä lupaan, että toi oli vasta pientä", sanahdinkin vain huvittuneena, ja kuin sanani todistaakseni - veitsen hetkellisesti toisen lihaan vain jättämällä - otin naista kiinni ranteesta ennen kuin tiukalla ja kiertävällä liikkeellä kääsin toisen kättä. Samassa tunsin ja kuulin luun pintojen rusahtavan toisiaan vasten, kun naisen kyynärpäänivel antoi periksi. Vain vajaan sekuntin viiveellä nainen sitten kiljahti korvani juuressa, mikä sai hymyni vain syvenemään, kun nappasin veitsen irti toisen olkavarresta ja jatkoin hommiani.
Ottaen tosin huomioon lintumiehen aiheuttaman myöhästymisen mitenkään erityisen pitkään en voinut hauskaa hetkeä venyttää. Toisin sanoen jatkoin veitsen jälkien jättelyä ja verenvuodatusta sen verran, mitä nainen kesti seistä jaloillaan pienen tuen avulla. Sen pisteen jälkeen kun lähinnä astuin taaksepäin, mikä sai toisen romahtamaan jälleen kerran asvaltin tasoon. Puolikas askel toi minut kuitenkin saman tien lähemmäs ennen kuin kyykistyin toisen eteen ja käänsin vasemmalla kädellä naisen kasvot minua kohden. Eipä suuresti keskittymistä toisen katseessa tosin näkynyt.
"Pidä hauskaa Helvetissä", toivotin tyytyväisenä virnuillen ja viiltäen vielä naista ohimon luota. Kevyen viillon perään siirsin terän naisen vatsalle ennen kuin surutta painoin voimalla veitsen paidan, ihon, lihasten ja ties minkä lävitse. Pisto sai toisen haukkomaan kivusta henkeä, mutta se loppui nopeaan kun rykäisin veistä leikkaava puoli edellä kohti rintakehää, mikä sai sydämen kohdalle päästessäni hieman verta pärskähtämään kohti kasvojani. Tiedä häntä menikö veitsi luusta lävitse vai vain kylkiluiden rustoista lävitse, mutta homma joka tapauksessa hoitui sillä. Veitsen tipautin maahan ja kasvoiltani tuntuvimpia veriroiskeitani kertaalleen pyyhkäisten nousin ylös. Käsieni verisyydestä johtuen onnistuin tosin lähinnä vain levittämään verta pahemmin poskelleni, mutta eipä se minua haitannut. Siten katseeni ympärilläni kertaalleen käyttäen teleporttasin takaisin Floridan kämppääni ilmoittaakseni homman olevan pussissa.


Chad - KS

Ennen Ravenin tuloa ehdin hyvin toteuttaa suunnittelemani. Suihkun jälkeen vaihdoin siten vaatteet puhtaisiin, joskin aiemmat farkut jätin suosiolla vaihtamatta, sillä raksalla olin käyttänyt työhousuja eivätkä farkut mitenkään likaantuneet olleet. Farkkujen alle peittyivät kaapista ottamani valkoreunaiset harmaat bokserit, kun taas yläkropan peitoksi vetäisin lohenpunaisen t-paidan. Sukatkin vedin tietysti jalkaani, mutta kengät heitin vain eteiseen, sillä tarkoituksenahan olisi, ettei niitä jalassa hirveästi tarvittaisi.
Juotavien suhteen en ollut varma, mikä Ravenille mieluiten kävisi. Niinpä kaivoin varuksi esille korkkaamattoman punaviinipullon, jonka laitoin viilentymään jääkaappiin. Samalla tulin varmistaneeksi, että jääkaapissa tosiaan oli muutama olut kylmenemässä. Syönyt olin jo aiemmin, joten sen asian suhteen minun ei tarvinnut murehtia, ja loppuajan käytin lähinnä muutaman asian paikoilleen heittoon sekä television katselemiseen.
Soitosta sitten paria tuntia myöhemmin kuulin ovikellon soivan(?), mikä toimi merkkinä television sammuttamiselle. Turhia hermoilematta nousin sohvalta ja suuntasin etuovelle. Oven avattuani sain puolestaan silmiini naisen, jonka seuraa odotinkin.
"Hei, tule vain peremmälle", sanahdin tapani mukaan kohteliaasti ja pienen hymyn kasvoille nostaen samalla kun vilkaisin huomaamatta toisen pikaisesti lävitse että väistyin osin sivummas toisen sisään päästäkseni. Edelliskerroista poiketen naisen siniset hiukset lainehtivat jokseenkin sekavan näköisesti(?), mikä ei toisaalta ihmekään ehkä ollut. Suojaavamman vaatetuksen lisäksi automaattisesti huomasin nimittäin kypärän toisen kainalossa, mikä sai minut vilkaisemaan hivenen talon edustaa. Yhden, aiemmin näkemättömän moottoripyörän tulinkin sieltä huomanneeksi(?), enkä sen pidempää aikaa todellakaan vaatinut asiat yhteen laskeakseni.
"Hieno pyörä", jatkoin siten katseeni takaisin Raveniin kääntäen.

©2017 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com