Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Niille, jotka haluavat seurailla chättiä ilman, että näkyvät sivun laskurissa » klik.

Mitä teet: Astuit sisään --» Kaiverrat pöytään

PÖYDÄN PINTA

Pöytään kaivertaminen ja muille mielesi aatteiden jakaminen ajatuksissasi astelet vapaana olevan pöydän luokse, minkä jälkeen vetäiset yhtä tuoleista hieman pöydästä kauemmas ja asetut istumaan pöydän ääreen. Muista pöydistä kantautuu kevyttä puheensorinaa ja taustalla kaikuu myös alkaneen biljardipelin äänet, mutta niistä välittämättä vetäiset taskustasi puukon tai paremman puutteessa terävän avaimen.
Pienen viestin raapustukseen käy nimittäin mikä tahansa uransa puiseen pintaan jättävä. Ennen raapusteluun ryhtymistä takaraivossasi muistat
kuitenkin, ettei hyviä tapoja tule unohtaa, vaikka pöydän pintaan oletkin asiaasi kaivertamassa. Siksipä osaat karsia viesti-ideoidesi joukosta saman tien ruman kielenkäytön, ketjukirjeet sekä pelkkää mainosta olevat raapustukset, ja tiedät majatalon henkilökunnan kiittävän suuresti tällaisesta ajattelevaisuudesta, sillä kukapa puisista pöydistä sen suuremmin jaksaisi lähteä kaiverruksia täyttelemään.


Selviytymisvinkit

Kirjoita Nimi-kenttään nimesi, äläkä esiinny tahallisesti toisen ihmisen nimellä. Kotisivu-kenttään voit jättää oman nettisivusi osoitteen, ja tämä saattaa tuoda sivuillesi vierailijoita. Sähköposti-kentän voit jättää täyttämättä, ellet näe sähköpostin jättämistä syystä tai toisesta tähdelliseksi. Itse viesti tulee Kommentit-kenttään, ja muistathan viestiä kirjoittaessasi asiallisuuden. Muistathan täyttää oikein myös roskapostisuojauksen, jotta viestisi pääsee perille asti.

Jätetyistä viesteistä ei ole tarkoitus löytyä rumaa kielenkäyttöä, eikä ketjukirjeiden tai pelkkää mainosta olevien viestien jättäminen ole soveliasta. Tämä ei ole myöskään oikea paikka rooleille, hahmolomakkeiden teksteille tai hahmojen tietojen muokkaukselle. Yksityisenä lähetetyt viestit piilotetaan lukemisen jälkeen. Ylläpito kiittää suuresti vinkkien noudattamisesta.

 

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: septic
Kotisivut: http://overcast.suntuubi.com/

13.12.2017 23:48
Hei sinä linkinvaihtolainen! (kyllä, minustakin kuulee...)

Overcast on kokenut pienen uudistuksen, jonka ohella teen linkinvaihtolaislistan siivoilua. Olen poistanut kaikki linkit, mutta jos tahdot jatkaa linkinvaihtoa, tulethan ilmoittamaan Overcastin vieraskirjaan! Tämä on tehokkain tapa hoitaa epäaktiiviset sivustot listalta, pahoittelen jos aiheutan vaivaa!

Mukavaa joulun odottelua!

Nimi: billmillian
Kotisivut: http://undying.boards.net

27.09.2017 13:45
Hei linkinvaihtaja! Undying RPG on kokenut uudistuksen ja täten myös kaikki tiedot siirtyvät foorumille kotisivujen jäädessä unholaan. Näin ollen olisitteko ystävällisiä ja päivittelisitte UD:n linkin uuteen? Foorumilta löytyy myös uusia bannereita, mutta sitä ei ole pakollista vaihtaa.

Uusi osoite: http://undying.boards.net

Hyvää syksyä!

Vastaus:

Suurkiitokset ilmoituksesta, tokihan vaihdetaan vanha linkki uuteen :D Bannerin vaihtoa voin katsoa myöhemmin paremmalla ajalla, kun ehdin selata mitä kaikkea sieltä UD:n forkalta löytyykään.

~ E.M.

Nimi: Doc
Kotisivut: http://lycanthropus.boards.net/

13.08.2017 17:53
Tervehdys! Tulin kyselemään liikenisikö linkinvaihto pelimme kanssa? Vastaus vieraskirjaan kiitos niin lisäämme linkkinne! :) Hyvää syksyn odotusta tänne!

Vastaus:

Hellou hellou, liikeneehän meiltä linkinvaihto Lycan kanssa n..n Tulen sinne vastailemaan myös.

~ E.M.

Nimi: Margot
Kotisivut: http://fablesrpg.suntuubi.com/

06.07.2017 15:25
Moikkaa, tulin vihdoin kyselemään että käviskö linkinvaihto Fablesin kanssa? :D Mulla oli joskus hirveen kova supernatural vaihe ja tää sivu on kyllä toteutettu tosi hienosti navigaationsa yms kanssa, muistuttaa jotain telltalesin peliä tuo reittien valinta! muuten kaikki on jotenkin tosi selvästi aseteltu sivulla. mutta en nyt kuitenkaan halua kiusata vihjaamalla liittymisestä, ei oikein aika riitä tällä hetkellä D: Tai no, nngh, nyt kun tänne eksyin niin tekee hirveesti mieli kaivautua lukemaan kaikki info ja kaikkea, supernatural on kuitenki niin tuttu juttu :s Jään tän dilemman kanssa tappelemaan, mutta pääasia tuli tossa alussa :D jos pystytte myös meille vastailemaan niin olis jees!

Vastaus:

Kiitos kiitos ja heti kun aikaa riittää, niin olet tervetullut mukaan :D Ja tokihan linkinvaihto käy, tulen vastailemaan ^^

~ E.M.

Nimi: Fleur (ex Faux Pas)
Kotisivut: http://ihanasynti.suntuubi.com/

30.05.2017 11:24
Pandemonium on lopettanut, mutta sopisiko linkinvaihto Ihanan synnin kanssa?

Vastaus:

>>

Nimi: Faux Pas
Kotisivut: http://pandemonium.suntuubi.com/

21.05.2017 21:32
Sopisiko linkinvaihto? Aivan ihanat sivut!

Vastaus:

Kiitos ja sopiihan se :D Vastailen teillekin päin n..n

~ E.M.

Nimi: Pammee
Kotisivut: http://www.sudenkatse.suntuubi.com/

21.05.2017 19:35
Heitänpä vielä tännekin, että linkinvaihto sopii :)

Vastaus:

Jeijei :D

~ E.M.

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

01.05.2017 17:27
Tervehdys linkinvaihtolainen!
Meillä on linkkilistan päivittely menossa, ja sen johdosta tulin laittamaan viestiä. Jos haluatte jatkaa linkinvaihtolaisenamme, ilmoitattehan kahden viikon kuluessa meidän sivuillemme. Vieraskirjasta (eli korppitornista) löytyy tätä tarkoitusta varten oma sivu, joka löytyy muiden tietojen alapuolelta. Sinne viestiä, niin pysytte linkkilistallamme :) Tarkoitus on siis saada selville epäaktiiviset tai kuolleet sivut, mutta tämä viesti laitetaan myös aktiivisillekin.

Mukavaa kevättä!

Vastaus:

>>

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

23.04.2017 02:24
Heippa! Sopisiko linkinvaihto koiraroolipeli Zingerin kanssa? :)

Vastaus:

Heissan, linkinvaihto sopii kyllä, linkitin joa Zingerin buttonilla :D Yritin ainakin vastailla Zingerin viekkuun, mutta tuli jotain "Error"-ilmoitusta kahdesti. Ehkä tuli perille. Tsekkailen myöhemmin näkyykö viestiä, ja jos ei niin, laittelen uutta viestiä tms ^^'

~ E.M.

Nimi: Raven

18.04.2017 20:35
Hakemus lähti juuri tulemaan :D

Vastaus:

Tervetuloa mukaan :D

~ E.M.

Nimi: Janto

15.04.2017 19:59
Moikka, hakemusta lähti juuri menemään ^_^

Vastaus:

Jeijei, mahtavaa, hyväksytty :D Tervetuloa mukaan!

~ E.M.

Nimi: Arvaa kuka

12.04.2017 19:05
*http://media0.giphy.com/media/R8671FIlWWLLO/giphy.gif*

Vastaus:

Hyvä epäilys on, ellei useempi käytä tota giftiä xD

~ E.M.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:13
Heissan! Satuin eksymään sivuille ja on nyt aivan pakko sanoa, että aivan mahtava ulkoasu ja teema :) Kaikkea hyvää jatkoon!

Vastaus:

Hellou hellou, kiva kun satuit eksymään :D Suurikiitokset, ja pitänee eksyä vastavierailulle, kunhan aika antaa periksi ^^

~ E.M.

Nimi: Rölli

27.03.2017 07:47
Hei vain E.M ja kumppanit :D koska olen ollut täällä epäaktiivinen/juttu ei kulje niin tulin ilimoittelemaan etten tuhlaa aikaanne täällä vaan eroan Roadista 3: kiitos näistä lyhyistä hetkistä, toivotan tälle paikalle hyvää jatkoa! ^^

Vastaus:

Harmi, että kävi näin, mutta ymmärtäähän sen. Aina ei juttu vain luista :c Poistelen siis Piperin ja Tobeyn tiedot. Kiitukset kuitenkin lyhyistä hetkistä juu ^^

~ E.M.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

07.03.2017 08:36
Heipä hei linkinvaihtaja!

Suden Yö on palannut vähän aikaa kestäneeltä tauoltaan uudistuneena (jälleen...) ja tällä kertaa muutoksiimme on kuulunut mm. juonen muutos ja vieraskirjasta vaihto foorumille. Mutta, asiani miksi tänne olen tullut kurkistelemaan oli ihan vain kuulumisien kysely. Miten sivuillasi menee? Ovatko ne menestyneet hyvin? Olisin kiitollinen jos vastailisitte myös meille päin, kiitos. :)

- Akama

Vastaus:

Eikös tärkein asia ole, että jaksaa yrittää, ei ne tauot niin haittaa ^^ Mutta vastaillaan teille päin >>

~ E.M.

Nimi: billmillian
Kotisivut: http://monsterzombies.net/undying

06.03.2017 00:37
Hei! Tulin vain kyselemään haluatteko lähteä linkinvaihtoon Undying RPG:n kanssa? Vastaattehan mieluiten meidän vieraskirjaamme? :)

Hyvää kevään odotusta!

Vastaus:

>>

~ E.M.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

27.02.2017 11:28
Hei rakas linkinvaihtolainen! <3
Tulin vain yleisesti kyselemään, että mitä tänne kuuluu? :) Lisäksi käyn vähän seikkailemassa ja katsomassa, miten sisällön laajeneminen on taas viime vierailultani edennyt. Tsemppiä, teet aina niin laadukasta ja huolellista työtä!

Vastaus:

Kiitos ja jatkan juttua teidän viekussa :D >>>

~ E.M.

Nimi: R.

30.01.2017 21:18
Moikka,

Cactuksen voi toistaiseksi kokonaan hylätä (suunnittelen paremmin tähän peliin), mutta tahtoisin kysyä, voinko liittyä tälläisellä hahmolla.

Tykkään tehdä erikoisempia hybridejä ilman, että kuuluisi "tiettyyn kastiin", joten
a) Vampyyri ihmisen ja lohikäärmeen (verestä tehty) hybridi. Vampyyrin perusvoimien lisäksi hallitsisi tulta.
b) Osaa muuttua ihmiseksi, mutta poikkeuksellisesti lohikäärmeeksi, koska nimen omaa vampyyrilohikäärmeen verestä tehty otus.

Vastaus:

Asia selvä, poistelen Cactuksen lomakkeen. Tsemppiä uuden lomakkeen tekoon :D
Kuvaamaasi erikoisempaa hybridiä en kuitenkaan valitettavasti voi hyväksyä. Tällä hetkellä lajien risteymät eivät ole mahdollisia, ellei tällaista lajia ole erikseen kirjallisuudessa mainittu (kuten cambion ja nefili). Roadissa on kuitenkin roolittavia olentolajeja päälle 40 (ja vielä alalajit päälle), ja jos otan hybridejä/omia lajeja sekaan, niin pakka lajien suhteen hajoaa liiaksi.

~ E.M.

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

16.01.2017 18:58
Primal Scream on sulkenut ovensa negatiivisen energian takia, minkä vuoksi toinen ylläpitäjistä, tässä tapauksessa Nikki, on poistunut pelistä. Ylläpidon toinen puolikas saattaa avata sivut vielä jossakin vaiheessa, ehkä kun pöly vähän laskeutuu, mutta se jää nähtäväksi. Primalin saa poistaa listoilta, jos ei halua jäädä ottamaan mahdollista uudelleenavaamista.

Vastaus:

No voihan kökkö, nettikiusaaminen on kyllä persiistä :c Tällä haavaa taidan kuitenkin poistaa Primal Sreamin, koska tahtoisin pitää linkinvaihto-listan aktiivisena. Toivottavasti sivut kuitenkin avautuvat uudelleen, silloin voi tulla pyytelemään linkinvaihtoa uudestaan ;)

~ E.M.

Nimi: taivaanlintu
Kotisivut: http://tengahmalam.suntuubi.com/

15.01.2017 18:04
Tengah Malam kiittää, kumartaa ja sulkee ovensa. Kiitos linkkareille ja muille mukana olleille! ♥
Linkin voi nyt poistaa listastanne.

Vastaus:

Harmi, mutta asia selvä :/ Poistelen Tengah Malamin linkinvaihtajista.

~ E.M.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

05.01.2017 17:15
Hei Suden Yön linkinvaihtolainen!

Olemme pitkän hiljaisuuden jälkeen aktiivistuneet ja olemme muutelleet hiukan SYn juontakin. Lisäksi muutimme uuteen osoitteeseemme, joka siis löytyy kotisivu kohdasta. Toivomme, että muutatte osoitteemme vanhasta uuteen. Hyvää alkanutta vuotta, toivottaa Suden Yön ylläpito.

Vastaus:

Uuh, pitääpä tulla vilkaisemaan kun on aikaa :D Ja toki päivittelen linkin ;)

~ E.M.

Nimi: Ohikulkija

02.01.2017 07:30
Moi!

Täytyy kyllä sanoa että aivan upeat sivut! <3 Mulla ois kuitenkin yksi kysymys: miten saa tuolla tavalla, että kun hiiren laittaa jonkun tekstin/kuvan päälle, siinä näkyy toinen teksti (kuten roolijat hahmon nimen päälle hiiren laittaessa)? Anteeksi tämä vaivaaminen, mutta kauan olen tätä yrittänyt selvittää, eikä mistään ole apua löytynyt. ;_;

Hyvää (hieman myöhäistä) uutta vuotta muuten, ja kaikkea hyvää tälle roolipelille! ;3

Vastaus:

Nonniin, eli kuvan/teksin/linkin päälle saa sanan "teksti", kun laittaa html-koodeihin ' title="teksti" ' -koodin (eli siis esim <a href="linkki" title="teksti">). Jos tekstissä/kuvassa on linkki, niin helpommin tekstin saa laitettua linkin lisäasetuksista kohdasta "Avustava otsikko", mutta muutoin joutuu tosiaan pelleilemään hmtl-koodien kanssa. Toivottavasti tuo auttoi (olen surkea selittämään asioita), eikä tuosta mitään vaivaa ollut ^^
Ja kiitos kaunis kehuista ja hyvää myöhäistä uutta vuotta sinullekin :D

~ E.M.

Nimi: Bria
Kotisivut: http://people.suntuubi.com/

29.12.2016 20:06
People tuli toivottelemaan linkinvaihtolaisilleen oikein hyviä joulunjatkoja sekä mukavaa uuttavutta ♥

Vastaus:

Kiitos ja samoin sinnepäinkin :D

~ E.M.

Nimi: Joker
Kotisivut: http://haltia.suntuubi.com/

26.12.2016 12:22
Linkinvaihtoa kyselisin? :3 Ollut aina tehtävälistalla kärjessä sitä kysellä, mutten tiedä miten olen aina onnistunut sen unohtamaan xD Mutta hei, tässäpä sitä nyt ollaan :D
Elikkä vielä ihan selkokielellä: Kävisikö linkinvaihto?

- J

Vastaus:

Sama täällä xD Mutta linkinvaihto käy hyvin, tulen vielä sinnepäin vastailemaan :D

~ E.M.

©2017 The Roadhouse -rpg - suntuubi.com